АВТОМОБІЛЬНІ ГАЗОНАПОВНЮВАЛЬНІ КОМПРЕССОРНІ СТАНЦІЇ
АГНКС-60
Автомобільна газонаповнювальна компресорна станція АГНКС-60, створена на базі устаткування ВАТ ВЕК "Сумигазмаш" призначена для заправлення автомобілів, автобусів, спеціального транспорту й сільгосптехніки стислим до 20 мпа (200 атм.) природним газом (метан).
докладніше
АГНКС −45
Автомобільна газонаповнювальна компресорна станція АГНКС−45, створена на базі устаткування ВАТ ВЕК "Сумигазмаш" призначена для заправлення автомобілів, автобусів, спеціального транспорту й сільгосптехніки стислим до 20 мпа (200 атм.) природним газом (метан).
докладніше
АГНКС-75
Автомобільна газонаповнювальна компресорна станція АГНКС−75, створена на базі устаткування ВАТ ВЕК "Сумигазмаш", призначена для заправлення автомобілів, автобусів, спеціального транспорту й сільгосптехніки стислим до 20 мпа (200 атм.) природним газом (метан).
докладніше
АГНКС-140
Автомобільна газонаповнювальна компресорна станція АГНКС-140, створена на базі устаткування ВАТ ВЕК "Сумигазмаш", призначена для заправлення автомобілів, автобусів, спеціального транспорту й сільгосптехніки стислим природним газом (метан).
докладніше
АГНКС М-200
Автомобільна газонаповнювальна компресорна станція АГНКС М-200 створена на базі устаткування ВАТ ВЕК "Сумигазмаш" призначена для заправлення автомобілів, автобусів, спеціального транспорту й сільгосптехніки стислим природним газом (метан). 
докладніше
АГНКС-400
Автомобільна газонаповнювальна компресорна станція АГНКС-400 створена на базі устаткування ВАТ ВЕК "Сумигазмаш" призначена для заправлення автомобілів, автобусів, спеціального транспорту й сільгосптехніки стислим природним газом (метан).
докладніше
Модельний ряд АГНКС з газовим двигуном на базі компресора ЗГШ-1,6

Модельний ряд АГНКС з газовим двигуном на базі компресора ЗГШ-1,6 наступних модифікацій:

АГНКС-75 ГД

АГНКС-140 ГД

АГНКС-200 ГД

докладніше
Модельний ряд АГНКС на базі компресора ЗГШ-1,6

Модельний ряд АГНКС на базі компресора ЗГШ-1,6 наступних модифікацій:

АГНКС М-45

АГНКС-60

АГНКС-75

АГНКС-140

АГНКС М-200

АГНКС-250

АГНКС-310

докладніше
Модельний ряд АГНКС на базі компресора ЗГШ-2,5

Модельний ряд АГНКС на базі компресора ЗГШ-2,5 наступних модифікацій:

АГНКС-260

АГНКС-320

АГНКС-390

АГНКС-450

АГНКС-520

докладніше

 

КОЛОНКИ ЗАПРАВОЧНІ
КПГ-1

Колонка газо-наповнювальна КПГ-1 з об'ємним витратоміром, що призначена для заправки автомобільного транспорту стислим природним газом - МЕТАН.

докладніше
КПГ-1А

Колонка газо-наповнювальна КПГ-1А з нержавіючий сталі  з об'ємним витратоміром, що призначена для заправки автомобільного транспорту стислим природним газом - МЕТАН.

докладніше
КПГ-2

Колонка газо-наповнювальна КПГ-2 з масовим витратоміром, що призначена для заправки автомобільного транспорту стислим природним газом - МЕТАН.

докладніше

 

БЛОКИ АККУМУЛЯТОРНІ
АК-11
Блок акумуляторний для акумуляції природного стислого газу МЕТАН
докладніше

 

ПАГЗ
Пересувний автогазозаправщик (ПАГЗ) призначений для транспортування стислого природного газу й заправлення їм автомобілів, що використають природний газ як моторне паливо, безкомпресорним способом на спеціально обладнаних площадках, а також для газифікації населених пунктів й окремих підприємств. Допускається застосування ПАГЗ для перевезення інертних і неагресивних газів
докладніше

 

 

ГОЛОВНА
ПРО КОМПАНІЮ
ПРОДУКЦІЯ
Каталог продукції
Сервісне обслуговування
Окупність
Опитний аркуш
СЕРТИФІКАТИ ЯКОСТІ
ВСТАНОВЛЕНІ АГНКС
ПИТАННЯ Й ВІДПОВІДІ
ТЕНДЕРИ
ВАКАНСІЇ
КОНТАКТИ
КАРТА САЙТУ
ПАРТНЕРИ
КОНТАКТИ
СТАТИСТИКА

 

Ваш кошик порожній
 

Email адрес:
Підписатися Відписатися








АГНКС у м. Новоград-Волинський
АГНКС-75 (2 станції)
АГНКС в м.Коростень
АГНКС-75
АГНКС в м.Ужгород
АГНКС-200



Україна, 40030 р.Суми,
Пл. Незалежності, 15
Телефон
: +38 (0542) 32-45-95
Факс: +38 /0542/ 60-78-58
E-mail: market@gazmash.sumy.ua
Ищете хороший подарок - подарки для мужчин. Мир перчаток. . шины зимние r15 . Аттракционы для детей. Водная катапульта производства X-Forward
Русская версия сайта Українська версія сайту English version