This version of the page http://www.ranok.com.ua/9652/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-21. The original page over time could change.
Видавництво РАНОК вітає зі святом 1 Вересня
Перейти на головну сторінку
0
0.00 грн.
Новини » 2010 » Видавництво РАНОК вітає зі святом 1 Вересня

Видавництво РАНОК вітає зі святом 1 Вересня

Дорогі педагоги, учні, студенти, батьки!

 У 2010 році знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість - переплелися разом. Це наш край та наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги - дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, чи випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір - залежить тільки від них.

Нам дуже приємно, що ми приймаємо безпосередню участь у формуванні цього свята знань. Вже впродовж понад десяти років за нашими підручниками вивчилося багато поколінь школярів, котрі стали достойними синами своєї Батьківщини, та вже зараз будують її майбутнє. Нам дуже приємно, що наші старання не проходять марно. А це для нас, саме так, як і для Вас, любі вчителі, найвища нагорода.

З усією теплотою серця, від усього творчого колективу видавництва РАНОК, цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави. Зі святом Вас, любі колеги!

З повагою,

колектив видавництва РАНОК

/01.09.2010/



Другие новости и события

20.06.2011 Конкурс "Педагогічна нарада" завершено!!!

У січні цього року ми оголосили конкурс «Педагогічна нарада», запропонувавши всім педагогам, які використовують у своїй роботі літературу видавництва «Ранок», висловити свої поради, зауваження, думки щодо нашої навчально-методичної літератури.
З того часу ми отримали багато листів у яких ви, шановні наші користувачі, розповідаєте про свою роботу, про цікаві знахідки та методичні інновації. Як ми і сподівались, в цьому вам допомагають наші посібники. Ми щіро вдячні всім, хто прийняв учать у нашому конкурсі, ми дуже цінуємо ваші думки і ваші поради!



подробнее » » »
01.06.2011 Зі святом!

1 червня – перший день літа, початок літніх канікул та день радості і веселощів з приводу святкування міжнародного Дня захисту дітей! Видавництво «РАНОК» щиро вітає усіх українських діточок зі святом та закликає дорослих берегти беззахисне дитяче життя, піклуватися про майбутнє держави не тільки цього дня, а й усі 365 днів на рік.



подробнее » » »
23.05.2011 «Ранок» готовий захищати свою репутацію

Галузь середньої освіти завжди належала до чутливої сфери суспільних відносин, оскільки ефективність її роботи безпосередньо пов’язана з кожною родиною. Саме тому ті чи інші нововведення, які впроваджує Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, є предметом підвищеного інтересу з боку ЗМІ. Не став винятком і наказ МОН України від 16.02.2011 р. № 141 «Про проведення підсумкових контрольних робіт». Цей наказ був розміщений на офіційному веб-сайті відомства й, відповідно, перебував у вільному доступі майже цілий місяць до того, як почалося його обговорення, а точніше, огульна критика. Більш того, в обговорення було втягнено відомих політиків. У запалі розгорнутої кампанії її окремі учасники підмінили мету своєї «атаки». Замість предметного обговорення переваг і недоліків підсумкових контрольних робіт як однієї з форм контролю знань окремі ЗМІ почали поливати брудом одного з видавців посібників для проведення цих робіт — видавництво «Ранок».



подробнее » » »

 

НАШІ ВАКАНСІЇ

Видавництво «Ранок»
Навчальна та дитяча література. Розвиваючі ігри для малюків
61145, Харків, вул. Космічна, 21-а, 7 поверх
тел.: +38 (057) 719-48-65
тел.: +38 (057) 719-58-67
тел.: +38 (057) 701-11-22

Книги-поштою: адреса: а/с 3355, Харків, 61045
тел.: +38 (057) 717-74-55, SMS 8 (067) 546-53-73
e-mail:
http: www.ranok.com.ua


Создание и поддержка сайта - WEBFORSAGE