This version of the page http://www.chernihiv-oblrada.gov.ua/index.php?th=cat&cat_id=87 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-21. The original page over time could change.
Господарський відділ | Чернігівська обласна рада. Офіційний веб-портал (r) My Google AJAX Search API Application
 
 |   |   |   |   |   |   | 
UA   RU   EN 
Господарський відділ
> ОБЛАСНА РАДА > Виконавчий апарат > Вiддiли апарату > Господарський відділ

Основні завдання та функції

1.Забезпечує господарське обслуговування і належний стан згідно з правилами та  нормами виробничої санітарії та санітарії утримань службових приміщень і протипожежної безпеки адмінбудівель та приміщень обласної ради, а також контроль за справністю ліфтів, електромережі, систем опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації тощо.

2.Створює належні умови роботи виконавчому апарату обласної ради, забезпечує оснащення  службових приміщень засобами зв’язку, оргтехніки, канцтоварами, меблями і т.п. Здійснює нагляд за їх утриманням і проведенням своєчасного ремонту.

3.Бере участь у розробленні планів поточних та капітальних ремонтів будівель, сантехнічних систем, складанні кошторисів господарських витрат та організує їх проведення.

4.Забезпечує використання коштів в межах встановленого кошторису на господарські і комунальні витрати, ремонт приміщень, контролює якість виконання  ремонтних робіт. Організовує та здійснює контроль за економним  і раціональним використанням господарського інвентаря, канцелярського приладдя, засобів оргтехніки та інших матеріальних цінностей. В установлені строки проводить їх інвентаризацію.

5.Забезпечує належне утримання і догляд  за державними символами, вивісками на адмінбудинку та в службових приміщеннях, здійснює заходи щодо належної охорони приміщень і майна обласної ради.

6.Контролює раціональні витрати матеріалів та коштів, які виділяються на господарські цілі.

7.Організовує господарське забезпечення сесій обласної ради, засідань її президії і постійних комісій, нарад та інших заходів, що проводяться виконавчим апаратом обласної ради.

8.Проводить інструктаж та контролює дотримання працівниками правил техніки безпеки, норм санітарного стану приміщень. Забезпечує виконання протипожежних заходів і утримання в справному стані протипожежного інвентаря.

9.Здійснює роботи по упорядкуванню, озелененню та прибиранню прилеглої території, святкового художнього оформлення фасаду адмінбудинку.

10.Готує пропозиції для укладення договорів  оренди приміщень, що передбачає виконання покладених на господарський відділ обов’язків.

11.Господарський відділ виконує і інші завдання та доручення голови, заступників голови та керуючого справами виконавчого апарату  обласної ради.

12.Господарський відділ при вирішенні питань, які належать до її компетенції, взаємодіє з іншими відділами виконавчого апарату обласної ради.

Посадовi особи вiддiлу:
Манжай Микола Петрович - начальник вiддiлу
Ткачук Сергій Анатолійович - головний спецiалiст
Мірошник Анатолій Олександрович - провiдний спецiалiст
Козинець Василь Андрійович - комендант гаражу
Заєць Олег Павлович - завiдуючий складом
           
Анонси
  2011-05-20
До уваги керівників органів місцевого самоврядування!
Згідно з домовленостями, досягнутими на спільних зборах обласної асоціації «Ради Чернігівщини» та Консультативно-дорадчої ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові обласної ради,  які відбулися у  Коропі 18.05.2022 р., на офіційному веб-порталі обласної ради у розділі «Бібліотека» відкрито рубрику «Розвиток місцевого самоврядування».

далi...
  2011-05-20
До уваги відвідувачів сайту
Відповідно до розпорядження голови обласної ради «Про забезпечення доступу до публічної інформації 10 травня 2011 року  № 61, з метою забезпечення виконання заходів з оприлюднення інформації на офіційному веб-порталі обласної ради згідно з вимогами статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», на офіційному сайті чернігівської обласної ради відкрито розділ «Доступ до публічної інформації».

далi...
Статті та інтерв’ю
  2011-05-19
ЗВЕРНЕННЯ
місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Чернігівщини» та Консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради до Голови Верховної Ради України Литвина В.М. щодо стану ліквідації пожеж в сільській місцевості

далi...
  2011-05-19
ЗВЕРНЕННЯ
місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Чернігівщини» та консультативно-дорадчої ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові обласної ради до голови Верховної Ради України Литвина В.М. щодо вдосконалення механізму надання в оренду земельних ділянок громадянам для городництва

далi...
  2011-04-21

Кувати єднання
«Не роз'єднуватись, а кувати єднання нам  треба…І сила наша у єднанні…».З цими словами знаменитого автора «Зачарованої Десни» голова обласної ради звернувся до депутатського корпусу на першій організаційній сесії ради  після свого обрання на  посаду.

далi...

Всі статті та інтерв`ю

Чернігівська обласна рада 2006-2007. Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради.
Передрук матеріалів за умови посилання на www.chernihiv-oblrada.gov.ua
E-mail: info@chernihiv-oblrada.gov.ua