This version of the page http://www.chernihiv-oblrada.gov.ua/index.php?th=cat&cat_id=71 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-21. The original page over time could change.
Радники | Чернігівська обласна рада. Офіційний веб-портал (r) My Google AJAX Search API Application
 
 |   |   |   |   |   |   | 
UA   RU   EN 
Радники
> ОБЛАСНА РАДА > Виконавчий апарат > Вiддiли апарату > Радники
Фесенко Василь Трохимович
Пугач Галина Олексіївна
Іванов Дмитро Валерійович
           
Анонси
  2011-05-20
До уваги керівників органів місцевого самоврядування!
Згідно з домовленостями, досягнутими на спільних зборах обласної асоціації «Ради Чернігівщини» та Консультативно-дорадчої ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові обласної ради,  які відбулися у  Коропі 18.05.2022 р., на офіційному веб-порталі обласної ради у розділі «Бібліотека» відкрито рубрику «Розвиток місцевого самоврядування».

далi...
  2011-05-20
До уваги відвідувачів сайту
Відповідно до розпорядження голови обласної ради «Про забезпечення доступу до публічної інформації 10 травня 2011 року  № 61, з метою забезпечення виконання заходів з оприлюднення інформації на офіційному веб-порталі обласної ради згідно з вимогами статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», на офіційному сайті чернігівської обласної ради відкрито розділ «Доступ до публічної інформації».

далi...
Статті та інтерв’ю
  2011-05-19
ЗВЕРНЕННЯ
місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Чернігівщини» та Консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради до Голови Верховної Ради України Литвина В.М. щодо стану ліквідації пожеж в сільській місцевості

далi...
  2011-05-19
ЗВЕРНЕННЯ
місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Чернігівщини» та консультативно-дорадчої ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові обласної ради до голови Верховної Ради України Литвина В.М. щодо вдосконалення механізму надання в оренду земельних ділянок громадянам для городництва

далi...
  2011-04-21

Кувати єднання
«Не роз'єднуватись, а кувати єднання нам  треба…І сила наша у єднанні…».З цими словами знаменитого автора «Зачарованої Десни» голова обласної ради звернувся до депутатського корпусу на першій організаційній сесії ради  після свого обрання на  посаду.

далi...

Всі статті та інтерв`ю

Чернігівська обласна рада 2006-2007. Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради.
Передрук матеріалів за умови посилання на www.chernihiv-oblrada.gov.ua
E-mail: info@chernihiv-oblrada.gov.ua