This version of the page http://vip.lviv.ua/?p=2276 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-19. The original page over time could change.
» Blog Archive » Президент Венесуели завітав до України
Влада і політики. Політичні новини Львова, України та світу

Президент Венесуели завітав до України

Президент України Віктор Янукович і Президент Венесуели Уго Чавес провели зустріч у Києві. Про це повідомили у прес-службі глави української держави.

Як зазначили в Адміністрації Президента, вітаючи гостя, український лідер високо оцінив той факт, що У.Чавес прийняв його запрошення відвідати Україну з візитом. “Багато втрачено часу у відносинах між нашими країнами, і зараз ми чекаємо поглиблення співпраці, - сказав В. Янукович. -… Сподіваюся, ми обговоримо сьогодні ці питання”.

Глава держави зазначив, що останні п’ять років Україна пройшла складний шлях, але зараз у нас відновлена політична стабільність, почалося зростання економіки, держава рухається шляхом реформ.

Зі свого боку Президент Венесуели наголосив, що візит в Україну для нього дуже важливий. Він зазначив, що Венесуела уважно стежила за подіями в Україні. “У вас, українців, є глибоке почуття незалежності і суверенітету… Ми боремося за одну справу - за незалежність, розвиток, суверенітет наших держав”, - сказав він.

Президент Венесуели погодився з Главою Української держави у тому, що у наших країн є невикористаний потенціал для співпраці і налагодження контактів на вищому рівні. У.Чавес також відзначив затвердження в Україні політичної стабільності.

“Ми прибули сюди визначити шляхи нашої подальшої співпраці і допомагати один одному”, - наголосив Президент Венесуели.

Нагадаємо, в Україні перебуває з візитом Президент Венесуели У.Чавес. На 15:30 заплановано ознайомлення Президента Венесуели з виробничими потужностями Авіаційного науково-технічного комплексу ім. О.К. Антонова.

You must be logged in to post a comment.

Рекламна пауза: