This version of the page http://www.arterium.ua/uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-19. The original page over time could change.
Вас вітає корпорація «Артеріум»!
  • Прес-релізи   |  
  • Новини

26.10.2010
Обсяг світового фармринку в 2011 р. досягне 880 млрд дол. США

22.10.2010
Роздрібний і госпітальний ринок лікарських засобів Білорусі

22.10.2010
МОЗ проведе повну інвентаризацію медичних установ

Усі новини | Підписка |

12.05.2011
Інспірон®, таблетки - новий препарат в портфелі корпорації «Артеріум»!

15.04.2011
Корпорація «Артеріум» підвела підсумки діяльності за 2010 р.

07.04.2011
Система пошуку лікарських засобів – знову в дії!

Усі новини | Підписка |

Вас вітає корпорація «Артеріум»!

Корпорація «Артеріум» працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей - здоров'я та життя людини. Понад дві тисячі наших співробітників щодня роблять вагомий внесок у досягненні цієї гуманної мети.

Ми прагнемо, аби кожен пацієнт, що використовує наші ліки, кожен лікар, який намагається якнайшвидше подолати хворобу, кожен діловий партнер постійно відчували нашу турботу, відповідальність, і були впевнені у високій якості нашої продукції. Саме тому в основі філософії нашої діяльності і взаємодії з кожною людиною та організацією лежить принцип «Ближче до людей».

Ми також впевнені, що для створення якісних та ефективних лікарських засобів потрібні не тільки знання, технології та бізнес-процеси, а й щире, самовіддане та відповідальне ставлення кожного нашого співробітника до роботи, розуміння важливості місії і цінностей компанії. Саме тому, керуючись принципом «Ближче до людей», сьогодні корпорація «Артеріум» займає провідні позиції в українській фармацевтичній галузі і планомірно розширює свою присутність на ринках країн СНД. Також ми активно впроваджуємо стратегію соціальної відповідальності, підкреслюючи нашу турботу і дружні відносини з суспільством в цілому та всіма нашими партнерами.

Цей сайт - візитна картка нашої компанії. Це міст, який зв'язує її та всіх фахівців, зацікавлених в успішному розвитку фармацевтичної галузі. Сподіваємось, що знайомство з діяльністю корпорації «Артеріум» допоможе всім фахівцям в успішному розвитку і співробітництві на шляху до нашої спільної мети - забезпечення здорового, продуктивного та тривалого життя кожної людини.


Новини


26.10.2010
Обсяг світового фармринку в 2011 р. досягне 880 млрд дол. США

Згідно із прогнозом аналітиків з «IMS Health» обсяг світового фармацевтичного ринку в 2011 р. збільшиться на 5-7% і складе 880 млрд дол. США у порівнянні з поточним роком, коли обсяг продажів збільшився на 4-5%.

22.10.2010
Роздрібний і госпітальний ринок лікарських засобів Білорусі

Минулого року білоруський фармринок продемонстрував порівняно високу кризостійкість, практично не втративши обсяг в натуральному і доларовому вираженні на відміну від більшості інших країн СНД.

22.10.2010
МОЗ проведе повну інвентаризацію медичних установ

Президент України Віктор Янукович доручив Міністерству охорони здоров'я в стислі терміни провести повну інвентаризацію медичних установ та завершити розробку нормативно-документальної бази для проведення реформи всієї галузі.