This version of the page http://www.urist.in.ua/archive/index.php/t-861.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-18. The original page over time could change.
Диплом старого образца [Архив] - Первый украинский юридический форум

PDA

Просмотр полной версии : Диплом старого образца



siva
30.07.2007, 15:34
Цікава тема дипломного проекту або практичного втілення знань для студентів-старшокурсників! Можемо допомогти один одному.

Я сам журналіст, закінчив Інститут журналістики КНУ Шевченка у 2006 році. Бакалаврський диплом одержав з відзнакою, а спеціаліста - "синій", оскільки на 5-му курсі з 5-ти предметів мав 3 четвірки. Хоча вони на загальний бал успішності впливу не мали. Але виявилося, що саме в наш рік випуску дипломи спеціалістів почали видавати лише за підсумкому одного 5-го курсу (про це повідомили студентів лише на врученні). Я подумав, що лохонувся сам зі своїм незнанням, тому й заспокоївся. Але вже взимку магістри мого курсу отримували дипломи за старою системою. А на сайті Міносвіти зявилося розяснення щодо видачі дипломів http://www.mon.gov.ua/social/zvinf/2007/07_07/ . Коли я звернувся в Інститут, там мені сказали, що видавали дипломи за старою системою. Проте я знаю принаймі двох однокурсників, які одержали їх лише за підсумками 5-го курсу. Один знайомий мав бакалаврський "синій", проте на останньому курсі склав 4 екзамени на "5" і 1 - на "4", і в підсумку отримав "червоний". Інша знайома за один із іспитів на молодших курсах мала "3" і не мала шансів на диплом з відзнакою. Проте вдало складена сесія на 5-му курсі дозволила їй отримати "червоний" диплом...

Таким чином хочу відновити справедливість і таки отримати свій диплом червоного кольору.

Тут є ще ціла низка підводних течій, про які детальніше можу розповісти усім зацікавленим. При бажанні зайнятися цією справою гарантую повну підтримку зі свого боку, як громадянина, та, за можливістю, інформаційну (журналістську) допомогу, як працівника ЗМІ.

E-mail: siva@ntn.tv

Алексей Дорошенко
30.07.2007, 16:19
Просьба не размещать телефон в тексте темы, т.к. это убивает смысл общения на форуме. Телефонами можно обменяться посредством личных сообщений или e-mail.