This version of the page http://www.president.gov.ua/news/14997.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-18. The original page over time could change.
Президент України висловив співчуття з приводу смерті видатного художника Олександра Лопухова - Офiцiйне представництво Президента України
14.09.2009 18:01
 

Президент України висловив співчуття з приводу смерті видатного художника Олександра Лопухова

Президент України Віктор Ющенко висловив співчуття родині та дружині видатного художника Олександра Лопухова у зв’язку з його смертю.

«У цей скорботний день висловлюю глибокі співчуття Вам і всім членам Вашої родини у зв'язку з тяжкою втратою – смертю Вашого чоловіка, патріарха вітчизняного образотворчого мистецтва, народного художника України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, академіка Олександра Михайловича Лопухова», – йдеться у співчутті Глави держави, надісланому його дружині Надії Лопуховій.

Президент зазначив, що від нас пішов видатний майстер пензля, прекрасний педагог і організатор.

«Усе життя він присвятив розвиткові духовності Українського народу, плеканню достойної мистецької зміни. Це непоправна втрата для його рідних і друзів, учнів і шанувальників, для всієї національної культури. Світла пам'ять про Олександра Михайловича назавжди залишиться у наших серцях», – наголосив Глава держави.


Офіційні документи

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 696/2011
Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня медичного працівника
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 203/2011-рп
Про призначення В.Копчука головою Заставнівської районної державної адміністрації Чернівецької області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 202/2011-рп
Про призначення С.Бринзи головою Біляївської районної державної адміністрації Одеської області

Графік Президента

20.06.2011
Зустріч Президента України з Головою КНР 

Відео

Зустріч Президента України Віктора Януковича з Президентом Національної академії наук України Борисом Патоном, м.Київ, 8 червня 2011 року

Анонси

20.06.2011
Державний візит в Україну Голови Китайської Народної Республіки Ху Цзіньтао 

Фотоальбом


Віртуальна екскурсія