This version of the page http://naiu.org.ua/index.php?month=7&year=2007 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-18. The original page over time could change.
Національна Асамблея інвалідів України - Головна
Головна
18.06.2011
   
НАІУ
Головна
Привітання
Про НАІУ
Діяльність НАІУ
Члени НАІУ
Видання
Фотогалерея
Партнери НАІУ
Секретаріат НАІУ
Представники НАІУ у регіонах
Законодавство
Закони
Укази
Постанови
Накази
Розпорядження
Проекти документів
Міжнародне
Конвенція ООН про права інвалідів
Рада у справах інвалідів при КМУ
Правова діяльність
Проекти НАІУ
сайт "БЕЗБАР'ЄРНА УКРАЇНА"
Інформаційний вісник "Маяк"
Всеукраїнська громадсько-політична газета «Без Бар’єрів»
Інклюзивна освіта для дітей з особливими потребами в Україні
ПРАВОВА АБЕТКА
«Путівник доступних місць України»
Школа лідерства


Газета Без Бар’єрів



Освіта


Працевлаштування
Пошук
Партнери
 




 





До нас завітали

 





Вітаємо Вас на офіційному веб-сайті
Всеукраїнського громадського соціально-політичного об'єднання

“Національна Асамблея інвалідів України”

Символічно, що його відкриття відбулося саме у 2003 році, який було проголошено в Європі та Україні Роком людей з обмеженими фізичними можливостями.

Переконані, що кожен відвідувач знайде корисну і цікаву для себе інформацію. Адже ми намагалися найповніше розкрити питання законодавства, проблеми соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів.

Сподіваємось, що завдяки нашому сайту люди з усіх куточків України зможуть налагодити діалог, знайти нові знайомства, поділитися власним досвідом. Хотілося б, щоб цей веб-сайт став повноцінним місцем спілкування, справжнім інформаційним домом для людей, які мають інвалідність.

З повагою
Народний депутат України,
Голова Національної Асамблеї інвалідів України

Валерій Сушкевич



УВАГА! АНОНС!
  • 30 червня - 2 липня Навчально-інформаційний тренінг «Основи фінансового планування. Фандрайзинг»

Верховна Рада України прийняла за основу проект закону про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи
17.06.2011

Законопроектом (реєстр. №7455) пропонується здійснити низку заходів щодо збалансування солідарної системи пенсійного страхування у середньостроковій перспективі та визначаються параметри функціонування ІІ рівня пенсійної системи - обов´язкової накопичувальної системи пенсійного страхування.

 
Закон щодо реформування пенсійної системи має відображувати узгоджену позицію парламенту - В.Литвин
17.06.2011

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин закликає парламентаріїв відповідально поставитися до ухвалення в остаточному читанні закону про пенсійну реформу.

 
При Державній службі з питань інвалідів та ветеранів України сформована Громадська рада
17.06.2011

14 червня 2011 року у Київському міському Палаці ветеранів відбулися установчі збори з формування персонального складу Громадської ради при Державній службі з питань інвалідів та ветеранів України. Обговорення питань порядку денного проходило за участю 53 представників різних інституцій громадянського суспільства та членів ініціативної групи. Головуючим було обрано голову  Української спілки ветеранів Афганістану Сергія Червонописького. В  роботі зборів взяв участь голова Державної служби   з  питань інвалідів та ветеранів України Володимир Маслаков.

 
Верховна Рада України прийняла за основу проект закону про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я щодо удосконалення надання медичної допомоги
17.06.2011

Законопроектом (реєстр. №8602) пропонується визначити зміст понять "здоров'я", "заклад охорони здоров'я", "медична допомога", "медичне обслуговування", "пацієнт", а також систему стандартів у сфері охорони здоров'я, складовими якої є державні соціальні нормативи та галузеві стандарти.

 
Верховна Рада України прийняла за основу законопроект про порядок проведення реформування системи охорони здоров'я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та м. Києві
17.06.2011

Проектом (реєстр. №8603) пропонується структурно-організаційне та фінансово-економічне розмежування закладів охорони здоров‘я за видами надання медичної допомоги (первинної, вторинної, третинної та екстреної) шляхом створення центрів первинної медико-санітарної допомоги, спеціалізованих за профілем та інтенсивністю медичних закладів як складових госпітальних округів та високоспеціалізованих закладів охорони здоров‘я або центрів з надання третинної медичної допомоги.

 
Малі гранти для місцевих ініціатив від Канадського Фонду
16.06.2011

Канадський фонд підтримки місцевих ініціатив є унікальною програмою КАМР з надання малих грантів організаціям у країнах, що розвиваються, по всьому світу.

Загальна мета Канадського фонду, що функціонує під керівництвом Канадського Голови Місії (зазвичай Посла чи Верховного Комісара), полягає у покращенні економічного та соціального життя громадян, що потребують допомоги.

 
Право на труд - без исключений
16.06.2011

В Николаевском областном центре занятости состоялась встреча за круглым столом, главной темой которой стала презентация совместного проекта Программы развития ООН, Международной организации труда и Государственной службы занятости «Социальная интеграция людей с инвалидностью путем обеспечения доступ а к занятости».

 
Получить профессию и поправить здоровье
16.06.2011

Такая возможность есть у молодых инвалидов города Ставрополя.

В краевом центре проживает более 1800 ребят из этой категории. Для них выбор проблема выбора профессии и обучения стоит очень остро в силу ограниченных возможностей здоровья. Решить эту проблему поможет государственное образовательно-оздоровительное реабилитационное учреждение «Ессентукское профессиональное училище - центр реабилитации инвалидов», где можно получить специальности оператора ЭВМ и парикмахера, достаточно востребованные на современном рынке труда.

 
З благословення митрополита Ніфонта на Волині заснували фонд милосердя для стомованих хворих
16.06.2011

У Великобританії на одного стомованого інваліда держава виділяє 4800 доларів на рік, в США – 3400 доларів, в Литві – 1200 доларів… Близько тридцяти тисяч людей – а саме стільки налічується хворих з цією проблемою в Україні - залишились зі своєю бідою наодинці. Держава немовби не помічає страждань інвалідів з важкими ураженнями кишківника. Частина з них замикається в собі, роками не виходячи з дому. Є й такі, що навіть накладають на себе руки.

 
Школа не для всех?
16.06.2011

Кировоград. Любой конфликт - это чрезвычайная ситуация. А если его заложниками оказываются дети - тем более. Именно такая ситуация сложилась сейчас в кировоградской школе №35: здесь бушуют настоящие страсти, каждая сторона оправдывается защитой детских интересов, но, что самое удручающее, о реальном компромиссе речь пока не идёт.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 1231
Останні коментарі
  • Дожилися, вже й каплички окремі... Окремо вчитися, окремо працювати, окремо моли...
  • Сегодня,09.06.2011 в 09.38, я по дороге на дачи встретился с Евгением Спруцко.Он...
  • Мне кажется, все дело в стереотипе "инвалиды обходятся дорого". Поэтому, работод...
  • Если нужна наша помощь в танцах на колясках, обращайтесь, с удовольствием поможе...
  • Теперь я понял все! Ты в жажде мадригала И сердцем любящим, и совестью играла. Н...

Всеукраїнська громадська газета
«Без Бар’єрів» 

Інформаційний електронний вісник "Маяк" 

 
Новини
Новини Асамблеї
Офіційно
Життя як воно є
Спорт
Конкурси
Різне
Благодійні фонди
Жовті сторінки
Інтернет-сайти
Гаряча лінія
Каталог пільг в Україні
Освіта
Працевлаштування
Потрібна допомога!
Архів новин
Заходи 2010 року
Заходи 2009 року
Заходи 2008 року
Заходи 2007 року
Дефлімпіадa - 2009
Дефлімпіада - 2007
Паралімпіада - 2008
<< 2007 >>
Липень
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
<< Попр. Наст.>>
Заходи


Copyright © 2005 NAIU,
Всі логотипи та авторські права на цю сторінку
належать їхнім відповідним власникам.
Design by Studio "VAIK"