This version of the page http://www.lim.lviv.ua/index.php?section=16 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-18. The original page over time could change.
Львівський інститут менеджменту
ГРОМАДСЬКЕ ВИЗНАННЯ: ЛЬВІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ МЕНЕДЖМЕНТУ ЗА ВАГОМИЙ ВНЕСОК У РОЗВИТОК ОСВІТИ 1 ЧЕРВНЯ 2011 РОКУ ВІДЗНАЧЕНО ДИПЛОМОМ «ФЛАГМАН ОСВІТИ ТА НАУКИ УКРАЇНИ-2011»
 
 

ГОЛОВНЕ МЕНЮ

Закрити



НАМ ЦІКАВА ВАША ДУМКА

Якісна освіта = успішна кар'єра
 

Збільшити шрифт

Львівський інститут менеджменту


Територія вільна від корупції та хабарництва
 

 

 

 

Місія ЛІМу - розвивати управлінські знання українського бізнесу!

Хіт-фактори навчання в ЛІМі: 
  • спеціалізована елітна управлінська освіта із оновленням навчальних курсів на основі новітніх практик бізнесу;
  • індивідуальний підхід у навчанні завдяки формату малих груп;
  • знайомства з відомими державними діячами, власниками та керівниками підприємств, майстер-класи та бізнес-форуми;
  • навчання дією - можливість розпочати під час навчання власний бізнес та розвивати його, отримуючи практичні знання у ЛІМі;
  • професорсько-викладацький склад - практики, сертифіковані тренери, які консультують керівників та власників успішних бізнесів;
  • власний бізнес-центр, який об'єднує більше ніж 1000 успішних підприємств та підприємців;
  • додаткові лідерські курси та програми протягом навчання в Інституті;
  • новітня література з менеджменту, маркетингу, економіки та бізнесу у сучасній бібліотеці ЛІМу;
  • працевлаштування за фахом в успішні вітчизняні та іноземні підприємства ще до закінчення Інституту;
  • інтенсивне вивчення англійської мови та додаткові курси іноземних мов.

НАШІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

    Бізнес-школа:

  • Магістр бізнес-адміністрування;
  • Менеджмент організацій.

   Дипломні студії:

  • Управління персоналом та економіка праці;
  • Менеджмент;
  • Маркетинг;
  • Військова підготовка за програмою офіцерів запасу.

Мала бізнес-школа:

  • "Школа юного менеджера";
  • "Школа логіки";
  • Студія "Префікс".

 

Навчальний процес в Інституті забезпечують досвідчені фахівці, частина з яких - іноземні професори. Під час навчання використовуються інтерактивні методи викладання, передові технології, відбувається обмін досвідом. Сучасне комп`ютерне обладнання дає можливість доступу до світових інформаційних джерел. 

Наша адреса: 79015, м. Львів, вул. Ліська, 16 (карта тут)   E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду   

 
НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ-2011: 2 ДИПЛОМИ ЗА 4 РОКИ!!!

Четвер, 16 червня, 2011 - 15:31

 

Мова іде про український і польський диплом державного зразка. Отримання дипломів двох університетів в Україні до сьогодні було можливе або за умови впродовж 5 років здачі паралельно у двох закладах іспитів, або як мінімум 8 років навчання. ЛІМ дає можливість пройти навчання лише раз і отримати два дипломи одночасно.

Якщо Ви поступаєте на перший курс у 2011 р., то варто прочитати
відповіді на найбільш задаванні запитання вступників під час зустрічі у ЛІМі

Університет інформаційних технологій та менеджменту в Жешові та ЛІМ, що співпрацюють в рамках "Програми „1½ плюс 1½” – нові можливості розвитку в рамках Європейського Союзу, розпочали реєстрацію заявок на навчання. Якщо Вам важливо отримати європейську освіту, вільно працювати і в Україні і за кордоном одразу після закінчення Інституту, отримати найсучасніші професії: менеджер у сфері туризму, економіст, маркетолог, управлінець (керівник) служби персоналу та ін.

У чому полягає програма „1½ плюс 1½”?
Маючи досвід у реалізації міжнародних проектів УІТМ і ЛІМ вирішили надати студентам зі Львова та України загалом можливість додаткового розвитку в рамках програми „1½ плюс 1½”, яка дозволить їм частину навчання пройти в ЛІМі, а частину в Польщі і отримання диплом українського державного і європейського зразка. Ця програма буде реалізовуватись за такими напрямами як:

Економіка, Туризм та відпочинок та інші споріднені напрямки.

Детальніше про партнерство між ЛІМом і УІТМ за посиланням: http://kandydaci.wsiz.rzeszow.pl/ua/uniwersytet/wspolpraca-z-uczelniami-na-ukrainie

Ви можете прочитати інтерв’ю із деканом Дипломних студій ЛІМу, Миронком Василем Миколайовичем, де він розповідає про усі тонкощі нової "Програми „1½ плюс 1½”.

 
УРА! ПОЧИНАЄТЬСЯ ПРИЙОМ НА ПЕРШИЙ КУРС!

Середа, 15 червня, 2011-18:00

З 1 липня 2011 року розпочинається прийом заяв та документів для вступу на 1 курс ЛІМу для бажаючих навчатись на денній формі навчання. Термін прийому документів для тих, хто склав ЗНО – до 31 липня 2011 (неділя), 17.00. Поспішайте подати документи до 17.00 у п’ятницю, 29 липня, щоб уникнути можливості через технічні причини не стати студентом у 2011 році.

Які предмети треба здавати?
Які документи взяти із собою?

 
ЯК ПОСТУПИТИ НА ПЕРШИЙ КУРС У 2011 ТИМ, ХТО НЕ ЗДАВАВ ЗОВНІШНЄ-НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ?

Четвер, 9 червня, 2011 - 17:30

Вам варто звернутись у Консультаційний пункт ЛІМу за тел.: (032) 241-91-47 (50), або відвідати наших консультантів у питаннях вступу.
Дні роботи пункту: понеділок-п'ятниця з 9:00 - 18:00.
Обідня перерва з 13:00 - 14:00.

ЛІМ, ауд.101, 216


УВАГА!


Закінчується реєстрація на РЕАКТИВНИЙ курс підготовки до вступу на перший курс заочного навчання для випускників шкіл минулих років!
Пройти реактивний курс підготовки Ви можете написавши листа на е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду до 4 липня 2011 року, 18.00.

У темі листа потрібно обов’язково вказати:
Тема листа – Реактивний курс
ПІП
Контактні телефони
Рік закінчення школи
Який напрям підготовки цікавить?

Навчання буде проходити за двома предметами:
Українська мова та література
Математика


Реактивний курс дає змогу отримати
екстерном підготовку: лише дві години за кожним предметом і Ви отримаєте можливість підготуватися до вступних іспитів.

Щоб отримати додаткову інформацію стосовно реєстрації, дати початку Реактивного курсу Ви можете зателефонувати за тел.: 032 241-90-51. Слідкуйте за повідомленнями на веб-сторінці ЛІМу.

 

 
ЛЬВІВСЬКИЙ ІНСТИТУТ МЕНЕДЖМЕНТУ 1 ЧЕРВНЯ 2011 РОКУ В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ВІДЗНАЧЕНО ДИПЛОМОМ «ФЛАГМАН ОСВІТИ ТА НАУКИ УКРАЇНИ-2011»

 Середа, 8 червня, 2011 - 18:20

1 червня 2011 року, 13.00 відбулось Урочисте святкування заключної частини щорічної загальнонаціональної громадської акції «Флагмани освіти і науки України» на високому рівні, із найавторитетнішими гостями з цілої України.
Гідними носити звання «Флагман освіти і науки України» визнано понад 300 лауреатів акції, серед яких заклади освіти та науки, визначні особистості, заслужені працівники освіти, народні вчителі, обдаровані діти. Переможцям акції, в числі яких Львівський інститут менеджменту, вручено дипломи, кришталеві нагороди «Флагман освіти і науки України 2011» та презентаційне видання «Флагмани освіти і науки України».

Організаторами проекту були Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України та Український видавничий центр «Галактика-С», за підтримки Адміністрації Президента та Верховної Ради України.
Із детальнішою інформацією про захід та лауреатів, нагороджених ЗА ВАГОМИЙ ВНЕСОК У РОЗВИТОК ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ можна ознайомитись за посиланнями:
http://galaktika-s.com.ua/main.php?t=akcia&code=nauka2010

http://www.osvita.com/uk/news/01-06-2011/1306933586/

 
ТУР У ЄВРОПУ - III Study Tour

Львівського інституту менеджменту

Polen – DEUTSCHLAND – Belgien – Luxemburg – Schweiz – ?sterreich 

6 держав Європи за 15 днів

10.07-24.07.2011 (15 днів)

 

10.07.11 неділя

09:00 Виїзд зі Львова (вул. Ліська, 16)

Оглядова екскурсія по м. Кракову (після обіду).

11.07.11

Німеччинам. Ґьорліц (G?rlitz) (Саксонія)

Відвідини концерну Bombardier Transportation AG (виготовлення сучасних вагонів та поїздів)

Прийом у мерії міста. Зустріч у громадській організації «Дім Європи»  (обговорення можливості міжнародної співпраці).

Оглядова екскурсія по місту двох держав (частина міста належить сьогоднішній Польщі, інша - Німеччині). Ночівля в готелі  

12.07.11

м. Ойбін (Oybin) (Саксонія). http://oybin.com/ Оглядова екскурсія. Туристичний центр, з багатьма цікавими об’єктами середньовіччя – руїни кайзерського палацу, монастир „Саксонська Швейцарія”.  Відвідання природного комплексу «Bastei». http://www.oberelbe.de/tourismus/wandern/bastei.html

м. Дрезден (Dresden). Оглядова екскурсія вечірнім містом.Ночівля в готелі  

13.07.11

м. Цірндорф (Zirndorf) (Баварія).  Оглядова екскурсія. Вільний час. Ночівля в готелі   *(альтернативний варіант) Оглядові екскурсії. м. Ерфурт (Erfurt) м. Веймар (Weimar).   

14.07.11чт.

м. Брілон  Нордрайн-Вестфалія.

Hoppecke  Відвідання підприємства по виготовленню акумуляторів. м. Аахен (Aachen). Відвідання всесвітньовідомого собору, де похоронений Карл Великий. За наявності часу купання в термальних джерелах.  Ночівля в готелі  

15.07.11

Бельгіям. Ойпен. Зустріч в уряді «німецькомовного співтовариства» в Бельгії.Відвідання всесвітньовідомої шоколадної фабрики «Jacques». www.chocojacques.be

Санкт Віт (St.Vith)

Меблева фабрика. Ночівля в готелі  

16.07.11

ЛЮКСЕМБУРГ м. Люксембурґ – оглядова екскурсія по столицім. Тріер – одне з найдавніших міст Німеччини. Порта Нігра – північні ворота Римської імперії.

Дегустація мозельського вина на винній мануфактурі «Schneiders»

м. Ідар-Оберштайн

Вечірня екскурсія «діамантовим містом». Ночівля в готелі

Неділя17.07.11

м. Ідар-Оберштайн Відвідини: водяний млин для шліфування напівкоштовного каміння; копальня  напівкоштовного каміння; старий центр міста; церква у скелі. Ночівля в готелі

18.07.11

м. Ідар-Оберштайн.  Привітання мера. Дискусії з фахівцями та власниками фірм: банківська система Німеччини (альтернатива: митна система Німеччини). Відвідання нової ярмарки. *Торгово-промислова палата. (планується). Відвідини фірми «SIMONA» (виготовлення високоякісної пластмаси, резервуарів, труб, ін.). Ночівля в готелі  

19.07.11

Саарланд Відвідання сталеварного комбінату DillingenСаарбрюкен.  Оглядова екскурсія. Ночівля в готелі  

20.07.11

м. Баден-Баден (Baden-Baden) – всесвітньовідомий курорт. Купання у термальних купальнях (за бажанням) м. Бурладінґен. Відвідини  «Trigema» – текстильно-трикотажна фабрика елітного спортивного одягу.  www.trigema.de (альтернатива) PROTEKTOR“ – виробник високоякісного будівельного профілю. Ночівля в готелі  

21.07.11 чт.

ШВЕЙЦАРІЯ Базель Nоvartis. Відвідини штаб-квартири фармацевтичного концерну.Оглядова екскурсія.Німецький анклав м. Бюзінґен в Швейцарії. Прийом у мера міста. Швейцарський та кантональний (обласний) центр Шаффгаузен, водоспад  на р. Рейн. Ночівля в готелі  

22.07.11

м. Фюссен, замок Нойшванштейн (Баварія: F?ssen, Neuschwanstein). Найромантичніший замок Європи!Австрія. м. Іннсбрук. Оглядова екскурсія

Ночівля в готелі  

23.07.11

Австрія. Можливість короткого відвідання м. Відня або іншого міста. Нічний переїзд по Угорщині.

24.07.11 Неділя

07:00 Повернення в Україну.

 (скорочений варіант)*

 

Вартість поїздки 975

У вартість туру входить: 

- проїзд комфортабельним автобусом, страхівка, віза;

- проживання в готелі (12 ночей) + сніданки в готелях;- оглядові  екскурсії, послуги перекладача.

не входить: вхідні квитки у музеї проїзд громадським транспортом дегустація мозельського вина  Повний план поїздки буде сформований після отримання пропозицій та побажань від учасників поїздки, які приймаються до 30.05.2011 р.  Можливі зміни (не в сторону скорочення кількості відвідуваних організацій!)

Реєстрація триває до 30.05.2011 р.  

За детальною інформацією звертатися до Миронюка В.М.

тел.: +380974751948

е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду


 
3-5 червня 2011 р. відбулась подорож в Карпати
Понеділок, 6 червня, 2011 - 11:20

Рогатин (церква Святого Духа) - Яремча (водоспад) - Ворохта (лижна столиця України) - Говерла, найвища метеостанція України Пожижевська, озеро Кохання*Шешорські водоспади та «Писаний камінь» Косів, Коломия (музей Гуцульщини). І хоча часу практично не було, цей шлях пройшли хоробрі представники Академічної спільноти ЛІМу.

За інформацією щодо навчальних практик у Європейських країнах, туристичних та корпоративних поїздок, програм навчання у ЛІМі спільно із навчанням у Польських університетах звертатися до Миронюка Василя за тел.: +38 (097) 475-19-48, або е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 
Друга "Інноваційна весна" успішно відбулась: учасники перейшли від ідей до практичних дій

П’ятниця, 20 травня, 2011 - 18:20



11-13 травня 2011 р. вже вдруге відбулась «Інноваційна весна». Заходи цього року мали на меті, окрім об'єднання наукових досягнень у сфері інновацій та новітніх технологій, використати практичний досвід підприємців і підприємств із різних країн, що застосовують у виробництві досягнення сучасної науки і допомогти цим підприємствам утворити в Україні консорціуми спільно із іноземними партнерами. Діяльність консорціумів має спрямовуватись на юридичне зближення інновацій в Україні із науковими досягненнями за кордоном та давати можливість науковцям отримати реального замовника безпосередньо під час «Інноваційної весни».


"Завданням низки заходів, об’єднаних під назвою «Інноваційна весна», початок якої було
закладено ще у 2010 році, є перехід до практичного втілення інновацій у виробництві. А саме, у виробництві на основі нововведень і винаходів наших науковців в українських та іноземних компаніях, трансфері технологій, взаємодії у інноваційній сфері з іноземними інституціями, підприємствами; створення інноваційних центрів тут, в Україні, і за кордоном; якісніший юридичний супровід вітчизняних ноу-хау. Готуючи "Інноваційну весну" ми утворили дев'ять груп, які потенційно мають стати міжнародними консорціумами, – зазначив Петро Яницький, ректор Львівського інституту менеджменту під час брифінгу у Львівській міській раді. – Два з них практично вже утворені. Йдеться про виробництво інфрачервоних лазерів для медичного застосування (на базі науково-виробничого підприємства "Карат") та сучасних нанокомпозитів для доставки ліків у живому організмі (на базу Інституту біології клітини НАНУ та НУ "Львівська політехніка"). У цих консорціумах з українськими інституціями взаємодіє кілька країн".
 


Знаковим є те, що цього року до участі у заходах "Інноваційної весни" у Львівському інституті менеджменту, окрім особистої присутності іноземних гостей з країн Європейського Союзу, за допомогою skype-конференції долучилися експерти наукових центрів з усього світу – Німеччини, Індії, США, Канади та Швейцарії. Активними учасниками заходів також стали студенти багатьох "вишів", які проходять практичні майстер-класи з представниками бізнесу регіону, складають бізнес-плани разом з фахівцями з Європи. Цей процес цього року триватиме як мінімум до кінця травня.
Третя "Інноваційна весна", що відбудеться в наступному році буде спрямована на більш активну синергію бізнесу, науки та влади, відбуватиметься в рамках кількох проектів Європейського Союзу та націлена буде на реальний результат – успішну діяльність консорціумів та високий інноваційний розвиток регіону.

 
"Весь тиждень знаменувався подіями спрямованими на перетворення Львова у Центр інновацій України. Найважливіше, що зроблено під час "Інноваційної весни-2011", – справи перевели від ідей у площину практичних дій", – підсумував Ігор Катерняк, CEO, Українська система дистанційного навчання (UDL System).
 
Організатори "Інноваційної весни у Львові":
Проект ЄС "Офіс спільної підтримки інтеграції України до європейського дослідницького простору" (JSO-ERA)
Львівська обласна державна адміністрація
Львівська міська рада
Львівський інститут менеджменту
Львівський національний університет ім. І. Франка
Науково-виробниче підприємство «Карат»
Українська система дистанційного навчання (UDL System) та ін.

Програма заходів "Інноваційної весни у Львові"

Матеріали заходів «Інноваційної весни» та прес-пакет Ви можете отримати за: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , тел.: (032) 241-91-47, (097) 649-70-63, skype: martapr007
 

 

 

 

 
Більше статтей...
  • Книги, які змінюють світ
  • Бібліотека ЛІМу для бізнесу
  • Забезпечення довготривалого успіху компанії через управління змінами
«ПочатокПопередня12НаступнаКінець»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Новини та новинки

- "Бібліотека для бізнесу" "L4B"       Анкета

- Розпочато прийом заявок на навчання за «Програмою „1½ плюс 1½”, яка дає змогу за 4 роки отримати 2 дипломи - європейський та український державних зразків – одночасно!

- Мала бізнес – школа ЛІМу розпочинає набір школярів 3-10 класів на освітні програми: «Школу юного менеджера», «Економікс», «Школу логіки», «Школу графіки та Web-дизайну», та інші цікаві навчальні курси у 2011-12 н./р.

Приймальна комісія ЛІМу:

Консультації та підготовка документів:                                            Дні роботи: понеділок-четвер з 9:00 - 18:00, п'ятниця з 9:00 - 17:00. Обідня перерва з 13:00 - 14:00.       Контактний телефон до адміністраторів: (032) 241-91-50

- Правила прийому на 2011 рік >>

- Центр розвитку фондового ринку та КУ повідомляє Про початок повних та скорочених програм навчання за такими спеціальностями >>
ІНТЕРНЕТ РЕСУРСИ

- Європейський диплом
- Каталог бібліотек України
- Центр "Освіта" - все про навчання за кордоном
- Osvita.com.ua – школи і дитячі садки
- Каталог бібліотек світу
- Електронна енциклопедія

БАНЕРИ