This version of the page http://www.arma-motors.kiev.ua/news.php?lang_id=1&id=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-18. The original page over time could change.
Новости
офiцiйний дилер Renault в Українi
МЕНЮ САЙТА
Новий Scenic Conquest!

У жовтні 2007 р. компанія Renault починає продаж спеціальної "іміджевої» версії Renault Scenic - Scenic Conquest, яка була представлена українським покупцям на Міжнародному київському автосалоні SІА' 2007.
Scenic Conquest втілює дух пригод і відкриває світ яскравих незабутніх вражень. Ця модель розрахована на активних людей, для яких автомобіль - не простий засіб для пересування по місту, але й надійний супутник у будь-якій поїздці, а імідж, комфорт, безпека й задоволення від водіння - його невід'ємні якості. Стильний і динамічний дизайн Scenic Conquest говорить багато чого про його темперамент. Елегантні лінії й місткий салон міні вену, задня частина кузова, властива класичному хетчбеку, збільшені арки коліс і кліренс, характерні для звичних нам позашляховиків - Renault Scenic Conquest об'єднав у собі кращі риси автомобілів різних класів. З першого погляду на яскравий дизайн Scenic Conquest стає зрозумілим справжнє призначення цього автомобіля. Темно-графітові бампери, змінена форма повітрозабірників і радіаторних ґрат, колісні арки й посилені дверні пороги дають зрозуміти, що перед Вами автомобіль, готовий до будь-яких подорожей як по місту, так і за його межами. Поздовжні хромовані леєри надають легкість дизайну кузова, а також слугують для транспортування різних великогабаритних предметів.
А завдяки стильній зовнішності Conquest Ви завжди в центрі уваги. Ця модель захоплює не тільки зовні, але й усередині. Яскравий зовнішній дизайн продовжений у салоні, де елементи інтер'єру (ремені безпеки, центральна консоль, шкіряне кермо й рукоятка перемикання передач) виконані з використанням "фірмового" жовтогарячого кольору Scenic Conquest "Orange Cayenne", який пропонується поряд з додатковими 9 варіантами фарбування кузова. Модель відрізняє високий рівень комплектації, який одночасно забезпечує комфорт і безпеку пасажирів. У базову комплектацію Scenic Conquest входить таке устаткування як ABS з розподільником гальмових зусиль і системою екстреного гальмування, 6 подушок безпеки, регульований по висоті й по вильоту шкіряне кермо, система контролю паркування, протитуманні фари, кондиціонер, фірмові легкосплавні16- дюймові диски, карта-ключ Renault, модульоване заднє сидіння, поздовжні хромовані леєри, Cd- Програвач 4х15 Вт із виносним керуванням на кермовому колесі. У автомобілі Scenic Conquest можна відправитися в подорож і у веселій компанії, і з великою родиною - він буде вірним супутником у міських джунглях і на заміських просторах. В автомобілі кожна деталь продумана для того, щоб забезпечити водієві й пасажирам максимальний комфорт у дорозі. Просторий гостинний салон сидіння, що легко трансформуються, численні речові відділення, висока посадка водія, відмінна звукоізоляція, ефективна кліматична установка, аудіосистема дозволять Вам одержати справжнє задоволення від поїздки.

НОВИНИ
2011-05-27
Зустрічайте Sandero Step Way!
Нова версія Renault Sandero - вже у червні!
подробиці
2011-03-29
Акція
Сезонна заміна резини
подробиці
2011-03-23
Акція
Renault Sandero «Кредит чи Знижка?!»
подробиці

ПОШУК

Copyright © Arma motors 2007
Design by Olga Levchenko
04107 Київ, вул. Нагiрна, 47
+38 044 490 23 00