This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/p1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-17. The original page over time could change.
Новости | Lanos SENS
о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens.

ЗАЗ Lanos - зірка екрану!

Кузьма та дівчата помили Lanos на Столичному Автошоу

16 Ноября 2010
 
Новорічна пропозиція на автомобілі ЗАЗ Lanos і Sens. Чи помістяться подарунки в кишенях покупців?!?
30 Сентября 2010
 
У жовтні поточного року Lanos знову виходить на екрани всієї країни!
15 Сентября 2010
 
У неділю, 12 вересня 2010 року, відвідувачі Столичного Автошоу змогли не тільки побачити новинки Запорізького автомобільного заводу, але й взяти активну участь у розважальному проекті «Помила Lanos».

Lanos: нові розробки на Столичному Автошоу'2010!

Ціни на ЗАЗ Ланос і СЕНС зафіксовані до кінця літа

У сервісних центрах УкрАВТО з’явилось нове моторне масло

11 Сентября 2010
Щорічно на Столичному Автошоу ЗАТ «ЗАЗ» презентує нові розробки. Цього року Lanos представлено у декількох варіантах.
15 Июля 2010
Протягом періоду з 15 липня по 31 серпня 2010, у всій дилерській мережі ЗАЗ, дистриб'юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, діють SENSаційні ціни на найпопулярніші серед українців моделі - ЗАЗ Ланос і СЕНС.
07 Июня 2010
По всій Україні, в сервісних центрах ЗАЗ, що входять до складу Корпорації УкрАВТО, на зміну добре відомому синтетичному моторному маслу виробництва компанії Адам Опель ГмбХ (Корпорація GM) 5W-30 Super Synthetic виходить нове моторне масло 5W-30 dexos2.

ЗАЗ і Chevrolet відзначені нагородами автосалону SIA-2010

Діє безвідсотковий кредит на найпопулярніші автомобілі

Діють акційні умови на автомобілі ЗАЗ Ланос і СЕНС

01 Июня 2010
Позавчора закінчився 18-ий міжнародний автосалон SIA, в якому брали участь бренди Chevrolet і ЗАЗ, що представляються в Україні Корпорацією УкрАВТО. І за підсумками автосалону, на традиційній церемонії нагородження, призами були відзначені автомобіль Chevrolet Cruze і модельна лінійка Запорізького Автомобілебудівного Заводу.
20 Мая 2010
З сьогоднішнього дня у всій дилерській мережі Chevrolet і ЗАЗ (Українська Автомобільна Корпорація) почала діяти нова кредитна програма, що дозволяє взяти кредит строком на 7 років або скористатися кредитною пропозицією під 0% річних при покупці однієї з найпопулярніших моделей.
05 Мая 2010
В дилерській мережі ЗАЗ, компанії «АвтоЗАЗ-сервіс», яка є структурним підрозділом Української Автомобільної Корпорації, поновилися продажі модифікації автомобіля ЗАЗ Ланос вартістю 68 000 грн. До того ж, всі, хто стануть власниками ЗАЗ Ланос або СЕНС в період з 01 травня по 15 липня отримують в подарунок поліс обов'язкового страхування цивільної відповідальності перед третіми особами.
«  1 |  2 |  3 |  4   »

Вигравай Lanos!

17 Мая 2011

Завітайте до найближчого дилерського підприємства ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційного представника бренду ЗАЗ – та скористайтеся нагодою стати учасником РОЗІГРАШУ автомобіля ЗАЗ Ланос!

ЗАЗ Lanos – 5 років лідерства!

15 Апреля 2011

У мережі дилерських підприємств ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційного представника бренду ЗАЗ – під час акції можна придбати найпопулярнішу на ринку України модель з набором найнеобхідніших опцій у кредит строком до семи років та ставкою 5,5% річних, заплативши відразу тільки 10% вартості автомобіля!

Весняні найвигідніші умови кредитування на ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens

22 Марта 2011

Цієї весни й без того доступні автомобілі ЗАЗ стали ще ближчими до споживача. Можете переконатися у цьому особисто:

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab