This version of the page http://www.chytomo.com/kontakty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-17. The original page over time could change.
Контакти | Читомо

Контакти

Книги. Часописи. Е-буки. Е-зіни. Самвидав
     Можна дивитися перед себе, а можна – зверху вниз, зліва направо й справа наліво. Як кому заманеться. Але варто пам’ятати: твоє бачення напряму залежить від позиції, з якої ти дивишся на світ. І власне, з якої позиції ти читаєш. Даніель Пенак колись сказав, що читання ніяк не пов’язане з регламентом життя суспільства, воно, як і любов, - це спосіб життя.
Чиказьке видавництво Featherproof Books, що займається створенням інді-книжок як арт-об'єктів, ще у листопаді вже минулого року видало чарівне напівіграшкове видання із тавтологічною назвою «Космос у мініатюрі у мініатюрі» Патріка Соммервіля (Patrick Sommerville), яке ми просто не можемо оминути хоча б коротеньким оглядом

Ось нарешті програма мобілізації загонів! Дещо може змінитись чи перенестись, але в основному – буде саме так. Вступайте у «Штурмові загони Ґутенберґа» й разом створюємо якісні видавничі продукти! Кожен у ці дні знайде багато цікавого й корисного для себе, а головне – незабутньо проведе час.


«Загалом цей рейтинг – хлопчачо-чоловіко-центричний. Я не маю відповіді, наприклад, на запитання, як краще зацікавлювати літературою дівчаток-дівчат. Бо процес зацікавлення дуже такий втаємничений, ґендерно-зорієнтований. Це не так просто й примітивно: хлопчикам – про війну, а дівчаткам – про любов.

Залиш коментар про цю книжку >>

Поняття і терміни журналістики від Григорія Кривошеї

Чомусь у цю рубрику все частіше потрапляють термінологічні знахідки. Після словника журналіста нам пощастило відшукати ще одну чарівну книжку з не менш вражаючими тлумаченнями. «Журналістика: поняття, терміни» – як виявилося, виданий у 2004 році (тобто майже свіженький) посібник, що розрахований на молодих спеціалістів у галузі журналістики

КнигиЧасописиCамвидавЕ-чтивоЕлементи
НовиниФетишЕпічний геройВиданеМісцяЕкспериментСтандарти

Контакти

    Для того, щоби зв’язатись з нами, Ви завжди можете нам написати і потелефонувати

    Ірі Батуревич та Оксані Хмельовській
    067 503 69 68 та 066 117 30 18
    chytomo@gmail.com

    Навіщо нам телефонувати / писати?
    Для того, аби:
    - задати нам питання, у разі, якщо Ви їх маєте;
    - домовитися про співпрацю;
    - взяти участь в одному із наших заходів;
    - запросити нас взяти участь в одному із Ваших;
    - Ви бажаєте повідомити нам ваші книжкові новини невідкладно.

    Окрім цього, наша електронна адреса буде щасливою потрапити до Ваших списків на розсилання цікавих видавничих новин)
    А ми будемо раді мати з Вами зворотній зв’язок.

    07.01.2010



    Comments are closed.

    Нагору Чільна Про нас Друзі та партнери Реклама Контакти



    info@chytomo.com
    icq 353 833 630
    © Читомо, 2009-2010 ідея Іри Батуревич та
    Оксани Хмельовської