This version of the page http://www.bankveles.com/index.php/zvit/i-i-2009-i (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-17. The original page over time could change.
Рiчний звiт за 2009 рiк
 

Публічне акціонерне товариство "Банк Велес"



Рiчний звiт за 2009 рiк

АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК

Незалежної аудиторської фiрми "Фiнком-Аудит" за наслiдками аудиту фiнансової звiтностi АТ "БАНК ВЕЛЕС" за 2009 рiк

Для Акцiонерiв та Правлiння акцiонерного товариства "БАНК ВЕЛЕС"

Нами була проведена аудиторська перевiрка рiчних фiнансових звiтiв АТ "БАНК ВЕЛЕС" (надалi-Банк), що додаються, якi включають баланс, звiт про фiнансовi результати, звiт про змiни у власному капiталi, звiт про рух грошових коштiв, загальну iнформацiю про дiяльнiсть Банку за рiк, що минув на зазначену дату, опис основних принципiв облiкової полiтики та iншi пояснювальнi примiтки до фiнансової звiтностi за рiк станом на (кiнець дня) 31 грудня 2009р. Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу

Управлiнський персонал несе вiдповiдальнiсть за пiдготовку та достовiрне представлення цих фiнансових звiтiв у вiдповiдностi з порядком ведення бухгалтерського облiку в банках України та згiдно вимог щодо розкриття iнформацiї вiдповiдно до мiжнародних стандартiв фiнансової звiтностi.. Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу охоплює: розробку, впровадження та використання внутрiшнього контролю стосовно пiдготовки та достовiрного представлення фiнансових звiтiв, якi не мiстять суттєвих викривлень внаслiдок шахрайства або помилки; вибiр та застосування вiдповiдної облiкової полiтики, а також облiкових оцiнок, якi вiдповiдають певним обставинам. Вiдповiдальнiсть аудитора

Нашою вiдповiдальнiстю є надання висновку щодо цих фiнансових звiтiв на основi нашої аудиторської перевiрки. Ми провели аудиторську перевiрку згiдно з вимогами законодавства України та Мiжнародними стандартами аудиту. Цi стандарти вимагають вiд нас дотримання етичних вимог, а також планування й виконання аудиторської перевiрки для отримання достатньої впевненостi, що фiнансовi звiти не мiстять суттєвих викривлень. Аудит передбачає виконання аудиторських процедур задля отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансових звiтах. Вiдбiр процедур залежить вiд судження аудитора. До таких процедур входить i оцiнка ризикiв суттєвих викривлень фiнансових звiтiв внаслiдок шахрайства або помилок. Пiд час оцiнки цих ризикiв аудитор розглядає заходи внутрiшнього контролю суб'єкта господарювання щодо пiдготовки та достовiрного представлення фiнансових звiтiв для розробки аудиторських процедур, що вiдповiдають обставинам.

Аудит включає оцiнку вiдповiдностi використанної облiкової полiтики, прийнятнiсть облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом та загального представлення фiнансових звiтiв, оцiнку ризикiв, пов'язаних з проведенням операцiй з iнсайдерами та пов'язаними особами.

Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка забезпечує обгрунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.

Висновок

Результат перевiрки, дає пiдставу стверджувати, що фiнансовi звiти справедливо й достовiрно, в усiх суттєвих аспектах, вiдображають фiнансовий стан Банку станом на 31 грудня 2009р., а також результати його дiяльностi та рух грошових коштiв за рiк, що закiнчився, вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв фiнансової звiтностi, законодавства України, вимог Нацiонального Банку України та Облiкової полiтики Банку.

Не виражаючи умовно-позитивної думки, ми звертаємо увагу на iнформацiю в аудиторськiй примiтцi 2.4. "Якiсть кредитного портфеля цiнних паперiв, стан дебiторської заборгованостi", стосовно посилення внутрiшнього контролю за рiвнем концентрацiї кредитних вкладень шляхом встановлення вiдповiдних лiмiтiв позичальникам.

Не вносячи додаткових застережень до цього висновку, звертаємо увагу на те, що в Українi iснує невпевненiсть щодо можливого майбутнього напрямку внутрiшньої економiчної полiтики, нормативно-правової бази та розвитку полiтичної ситуацiї.

Ми не маємо змоги перебдачити можливi майбутнi змiни у цих умовах та їх вплив на фiнансовий стан Банку.

Директор аудиторської фiрми "Фiнком-Аудит"
О.А. Мазур

(Свiдоцтво АПУ № 0618)
(сертифiкат аудитора банкiв 0000005 Свiдоцтва НБУ №0000028 вiд 03.12.2009 р. про внесення в реєстр аудиторiв банкiв)
м. Київ, 26 березня 2010р.
  • Рiчний звiт за 2009 рiк в форматi Microsoft Word
  •  

    Головне меню

    Пошук

    Погода у Києві

    
    +27 o Ясно,
    без опадів
    Ранок: +22...+25
    День: +28...+30
    Вечір: +23...+26
    на п'ять днів

    Курс валют НБУ

    на 2011-06-17
    100 USD
    797.3500
    100 EUR
    1123.3067
    10 RUR
    2.8285

    Останні новини

    
    Перевірка на будстійкість

    Микола Азаров хоче з'ясувати, які з незавершених об'єктів варто добудовувати...

    ДПС: Для кожного платника податків створять віртуальний кабінет

    Державна податкова служба України готується до впровадження "податкового кабінету" - нового електронного сервісу для платників.

    Через рішення КС про червоні прапори в ПР назріває розкол

    Депутат від Партії регіонів Володимир Олійник розцінює рішення Конституційного суду щодо використання прапора Перемоги як "перемогу здорового глузду". А регіонал Вадим Колесніченко вважає рішення КС політичним.

    Статистика

    Користувачей : 2
    Статей : 34
    Посилання : 1
    Переглянуто статей : 14559

    Червень 2011
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    303112345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930123
    

    Запитання?

    Якими послугами ви плануєте користуватися найближчим часом?
     

    Випадковий афоризм

    Знання буває двох видів. Ми або знаємо предмет самі, або знаємо, де можна знайти про нього інформацію.