This version of the page http://www.superleague.ua/news/20941.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-16. The original page over time could change.
Суперліга Асоціація баскетбольних клубів України - офіційний сайт. «Миколаїв» завдав поразки «ОДЕСІ»
Авторизація
Пошук

«Миколаїв» завдав поразки «ОДЕСІ»

09/03/11, 20:28
Пов'язані теги: мбк миколаїв,  ОДЕСА
Оцініть новину
         
Рекорд Станіслава Балашова не допоміг ОДЕСІ здобути перемогу в Миколаєві переглянути галерею

«Миколаїв» завдав «ОДЕСІ» поразки з рахунком 81-67 (18-8, 21-15, 17-22, 25-22).

 
«Миколаїв»: Грін – 18 очок + 4 підбирання, Гілевия – 14 очок + 5 підбирань, Онуфрієв – 10 очок + 3 підбирання + 3 блок-шоти, Лав – 9 очок + 9 підбирань + 5 передач, Яйло – 8 очок + 7 підбирань + 3 передачі.
 
«ОДЕСА»: Вашингтон – 13 очок + 7 підбирань + 3 передачі, Навіцкас – 11 очок, С. Балашов – 10 очок + 8 блок-шотів + 7 підбирань, ДеГроут – 10 очок + 7 підбирань, Спарск – 10 очок + 3 підбирання.
 
У стартовому складі «Миколаєва» вийшли Яйло, Онуфрієв, Мажутіс, Умбрашко та Х'юз, – повідомляє прес-служба «корабелів». Капітан господарів у швидкому відриві після «асисту» Мажутіса завершив атаку. Потім Мажутіс відзначився не з кращого боку, Андрюс і Яйло не розібралися між собою – перша втрата господарів. У гостей Спаркс тричі був точний із середньої дистанції, більше ніхто. Вашингтон і Кривич «змазали» кидки з-за дуги. Вийшовши на заміну, Лав і Гілевич (6 балів поспіль) внесли свої дивіденди в загальну командну перевагу – 18:8.
 
Зусилля Лава, Гілевича та здебільшого Гріна (7 очок) принесли величезну користь «муніципалам» у другій десятихвилинці. Брайан, крім того, відпрацьовував в обороні, ні на крок не відпускаючи Вашингтона, плюс поставив блок Фрасенюку. Під кінець періоду Гілевич та Онуфрієв обидві спроби «акул» гарно накрили в одній атаці. «Надія» віддячила бурею позитивних емоцій. Онуфрієв, до того ж, із сиреною підвів риску під 16-очковою перевагою корабелів – 39:23.
 
Підопічні Берестнєва після великої перерви ще додали в своїх діях – хорошу комбінацію завершив із-під щита Яйло, Гілевич вразив кільце суперника триочковим. У складі одеситів у Балашова прорізався кидок, а Навіцкас заніс до свого активу 8 очок. В МБК Мажутіс виконав перехоплення й віддав точну передачу Гріну на слем-данк. Під завісу третьої чверті ДеГроут скоротив відставання до –11. Втім, заключну чверть, як і матч, також виграли «корабели», здобувши третю перемогу над «ОДЕСОЮ» в нинішньому сезоні.
 
Післяматчева прес-конференція
 
Джастін Лав, гравець МБК «Миколаїв»:
 
Ми дуже добре зіграли в захисті, виконавши хорошу роботу, допомагаючи один одному. Зупиняли суперника на периметрі. Сьогодні була командна перемога. Наша команда як родина. Ми боролися за те, щоб наблизитися до досягнення нашої мети – потрапити у плей-офф, і ця перемога дуже важлива.
 
Я не хвилювався за результат зустрічі, коли наша перевага зменшилася до шести очок. Кожна команда робить ривки протягом матчу, і, коли ми вели в рахунку, дозволили собі розслабитися. Але ми все ж таки стали грати розумніше, краще почали поводитися з м'ячем, показали якісний баскетбол.
 
Валентин Берестнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»:
 
Хороший результат за хорошої гри. Хороший показник – пропустити за половину 23 очка. Зберегти такий настрій у захисті протягом сорока хвилин дуже складно. За двадцятиочкової переваги ми дещо розслабилися. Навіцкас своїми триочковими подарував супернику шанс, навіть надію, щоб зламати гру, але наш запал і настрій повернулися. Грін мене приємно здивував своїми діями. Саме він своїм настроєм запалив команду. Перемігши сьогодні, ми отримали лише кращі можливості (для виходу до плей-офф), але не більше. Ми лише на дві перемоги попереду «ОДЕСИ», але все може змінитися. Втім, хороша гра в захисті надає мені оптимізму щодо досягнення вісімки.
 
Гедимінас Навіцкас, гравець БК «ОДЕСА»:
 
З гарним настроєм ми підходили до гри, готувалися та тренувалися. Обидві команди добре знають одна одну, це видно було на майданчику. Важлива гра, команди показують цікавий для вболівальників баскетбол. Цього разу ми змушені привітати команду «Миколаєва». В наступній грі будемо намагатися виправити помилки.
 
Олег Юшкін, головний тренер БК «ОДЕСА»:
 
Ми програли підбирання – 18 підбирань «Миколаїв» зробив на нашому щиті. Ось цей доробок у різниці в рахунку, в різниці підбирань у перших двох чвертях (і відіграв головну роль у нашій поразці). В принципі, в першій половині ми й програли зустріч. Потім гра вирівнялась. Але... можливо, в «Миколаєва» було більше самовіддачі, настрою, талану. Це була ключова гра, але, наскільки вона ключова, покаже кінець чемпіонату. Ми рук не опускаємо, будемо боротися далі.
 
Тим часом: Станіслав Балашов повторив рекордний показник Джеймса Х'юза («Миколаїв») за кількістю блок-шотів в одній грі – 8. Досягнення вражає ще й тому, що до цього більше 3-х блок-шотів за гру український центровий «акул» на свій рахунок не записував.
 
Загальний рахунок у протистоянні двох команд за підсумками чотирьох кіл – 303-272 на користь «Миколаєва», який перемагав «ОДЕСУ» у трьох матчах із чотирьох.

Коментарі

 

Пов`язані новини

07.06.2011:: Андрій Кальніченко та Денис Парвадов поповнили склад БК «ОДЕСА» 03.06.2011:: «ОДЕСА» розпочала передсезонну підготовку 30.05.2011:: БК «ОДЕСА»: підсумки сезону 18.05.2011:: 23 травня відбудеться підсумкова прес-конференція БК «ОДЕСА» 16.05.2011:: БК «ОДЕСА» виступив співорганізатором дитячого баскетбольного фестивалю
всі новини

Спонсори

Опитування

Серія Донецьк - Будівельник завершиться:
4:0
43
2%
4:1
89
4%
4:2
387
19%
4:3
599
29%
3:4
473
23%
2:4
332
16%
1:4
76
4%
0:4
52
3%
Всього проголосувало : 2051

Партнери