This version of the page http://www.katalog.te.ua/s0p34t0.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-15. The original page over time could change.
Каталог сайтів Тернополя і Тернопільщини
Каталог сайтів Тернополя і Тернопільщини
Додати посилання  
 
Ігри  4
Інтернет магазини  16
Інтернет, дизайн, хостінг  14
Автомобілі  12
Аудіо-відео  1
Будівництво та ремонт  34
Громадські організації  14
Державні організації  12
Життя, родина, побут  3
Засоби масової інформації  11
Зв'язок, провайдери  3
Здоров'я та медицина  7
Знайомства  0
Каталоги та портали  12
Комп'ютери та оргтехніка  8
Компютерні та інтернет клуби  0
Культура, мистецтво  10
Міста і села краю  16
Меблі та інтер'єр  9
Мобільні телефони та аксесуари  1
Музика, фільми  7
Навчальні заклади  16
Нерухомість  8
Офіс, канцтовари  2
Персональні сторінки  13
Побутова техніка  0
Подарунки та свята  4
Поліграфія, друк  7
Політика, політичні партії  3
Програмне забезпечення  1
Продукти харчування  1
Промисловість  7
Різне  7
Робота  1
Розважальні заклади  5
Спорт  10
Товари, послуги, торгівля  37
Транспорт, перевезення  3
Туризм  12
Фінанси, право  9
Чати, форуми, блоги  12
Відображувати: Всі | Посилання | Стаття
Головна
Сортувати за: Популярністю | Назвою | Оцінкою адміністратора | Датою
341.
(0/409) PR: 0 CY: 0 | Оцінити
Виробництво бруківки, бордюрів, бетонних огорож, тротуарної плитки. Сертифікована продукція, яка відповідає усім сучасним стандартам експлуатації та задовольняє смаки як дрібних клієнтів, так і крупних бізнес-компаній.
http://www.brukton.com.ua/
342.
(0/384) PR: 2 CY: 0 Оцінка: Ні/10.0 | Оцінити
Студія "Лука`s" - професійна розробка та супровід сайтів. Розкрутка, аудит сайтів і консультація інтернет-маркетолога. Розробка інтернет-магазинів. Відеореклама.
http://www.lukas.te.ua/
343.
(0/358) PR: 0 CY: 0 Оцінка: Ні/10.0 | Оцінити
Ми невелика компанія, яка спеціалізується на виробництві вентиляційних ковпаків (випусків, грибків, зонтів, комінеків) і супутніх товарів. А також систем лінійного водовідведення.
http://www.kovpak.com.ua
344.
(0/344) PR: 0 CY: 0 Оцінка: Ні/10.0 | Оцінити
Надання рекламних послуг у місті Тернополі в друкованих виданнях, на радіо та на рекламних щитах.Розробка комплексної рекламної кампанії, аналіз ринку, конкурентів, споживачів.
http://tereklama.at.ua/
345.
(0/301) PR: 0 CY: 0 Оцінка: Ні/8.0 | Оцінити
В даний час "Тяньши" – це транснаціональна компанія, що спеціалізується на виробництві харчових біодобавок, косметики, засобів особистої гігієни, засобів для догляду за будинком, оздоровчих приладів і апаратів.
http://tiens.ternopil.ua/
346.
(0/240) PR: 0 CY: 0 Оцінка: Ні/10.0 | Оцінити
ТОВ "Тернопіль-Клімат" здійснює продаж торгівельного і технологічного обладнання для закладів громадського харчування (кафе, барів, ресторанів, їдалень, кулінарних цехів) та закладів торгівлі (магазини і супермаркети).
http://ternoklim.com.ua/index.htm
347.
(0/175) PR: 0 CY: 10 | Оцінити
"Екомаг" 100% безпечні: безфосфатніІ пральні порошки для дитячого та дорослого одягу; миючі засоби без фосфатів та хлору; кисневі відбілювачі; натуральні мила ручної роботи; натуральна косметика; ефірні олії та товари аромотерапії.
http://www.ekomag.te.ua/index.php
348.
(0/161) PR: 0 CY: 0 Оцінка: Ні/10.0 | Оцінити
Магазин "Патріот". м.Тернопіль, вул. Медова 3. - Військова форма та спорядження, взуття для страйкболу, полювання, риболовлі, туризму та активного відпочинку. - Військова фурнітура для працівників МВС, ДАЇ, МНС, СБУ, військових та охорони.
http://www.patriotshop.com.ua/
349.
(0/151) PR: 0 CY: 0 | Оцінити
Новини, статті про Тернопіль, оголошення, афіша, бізнес-інформація, форум, цікава інформація, новини міста, новини україни, тернопіль, туризм, реклама, погода, курси валют, фотогалерея
http://www.proternopil.te.ua
350.
(0/133) PR: 0 CY: 0 Оцінка: Ні/10.0 | Оцінити
Громадська рада з питань економіки, промисловості та підприємництва міста Тернополя створена при міській раді і є дорадчим органом з цих питань. Її рішення мають рекомендаційний характер для Тернопільської міської ради.
http://terrada.com.ua/
Посилань в категорії: 350
Нові посилання
Запрошуємо поринути в світ військово-тактичної гри страйкбол — світ екстриму і максимального адреналіну. Ви гарантовано отримаєте незабутній відпочинок, який надовго запам"ятається Вам та друзям.
Web студія "ZAVEL" - студія веб розробок! Оптимальні ціни і якісно виконана робота є невід`ємними атрибутами нашої студії! Повний комплекс робіт по створенню сайтів. Розробка і створення сайту, піддтримка, розробка веб-дизайну і фірмового стилю.
Тернопільський клуб рибалок. Риболовля, риболовний спорт, риболовля на Тернопільщині, форум рибалок, риболовні снасті, методи ловля риби, GPS карта річок і озер Тернопільщини.
Ми пропонуємо: Фасади до шаф-купе, різноманітні технології художнього оформлення скла,за допомогою яких ви зможете додати в ваш інтерєр, сучасності і неповторності. До ваших послуг великий вибір малюнків які постійно поповнюються.
Персональний сайт: блог, контактна інформація і фотогалерея фотографа Петра Цигульського. Сайт зроблений у вигляді блогу з публікаціями і фотогалерея.

Статистика
Всього категорій: 42
Посилань в каталозі: 350
Статей в каталозі: 0
Дата оновлення: 03-06-2011