This version of the page http://dere.com.ua/?page_id=30 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-14. The original page over time could change.
Деревицький: тренінги продажу та переговорів
З 1994 року Деревицький працює на фахову підтримку торговців та перемовників: пише книги, доглядає
сайт, проводить відкриті та корпоративні тренінги.
     
ТРЕНІНГИ  |  замовити тренінг  |  хто такий Деревицький  |  клієнти  |  контакти  |  бібліотека  |  блог по-русски


НАЙБЛИЖЧІ ВІДКРИТІ ПРОГРАМИ

14-15 червня. Астрахань.
Тренінг "Работа с возражениями".

16-17 червня. Астрахань.
"Персонализация продаж".

7 липня. Донецьк.
Тренінг "Работа с возражениями".

28-29 вересня. Іркутськ.
"Персонализация продаж".

30 вересня - 01 жовтня. Іркутськ.
"Нет-тренинг. Навыки работы с возражениями".

04-05 жовтня. Новосибірськ.
Тренінг "Работа с возражениями" (інформація організаторів буде пізніше).

21-22 жовтня. Алмати.
"Нет-тренинг". Навыки работы с возражениями.

23-24 жовтня. Алмати.
"Персонализация продаж".

16-17 листопада. Пермь.
"Персонализация продаж".

18-19 листопада. Пермь.
"НЕТ-тренинг" - работа с возражениями.

22-23 листопада. Катеринбург.
"Персонализация продаж".

24-25 листопада. Катеринбург.
"НЕТ-тренинг" - работа с возражениями.


ДЛЯ КИЯН
Від киян часто чую здивоване: "А ми вважали вас росіянином..." Нагадую: Деревицький теж киянин, він київський тренер продажу та переговорів вже 16 років.
І для цього міста у нього завжди були і особливі умови, і найсмачніші ціни. Пишіть Деревицькому безпосередньо - dere@dere.com.ua або телефонуйте на номер:
(044) 434-47-35.

Якщо Ви тренінг замовляєте вперше
У Вас буде перший тренінг? Якщо це вперше, то, по-перше, нема чого тут ніяковіти та соромитись, і нема тут чого боятися.

Зараз - особливий час. Триває Великий Переділ Ринку. Фірми, котрі раніше навіть не намагалися змагатися з потужними монстрами-конкурентами, виходять на той рівень гри, на котрому навчання торгового персоналу є вже звичною справою. Ну а деякі колишні "монстри" йдуть геть... То є просто життя, то є нормальна еволюція.
Детальніше...   

Спеціалізація Деревицького
Тренери можуть займатися різними темами та зовсім по-різному. Деревицький 15 років працює в дуже вузький галузі: він спеціалізується на тренінгах продажу для торгового персоналу. Це винятково особлива зона: особливий слухач, особливі задачі, особливе ставлення групи до навчання і особлива ідеологій знань. Це навіть не елемент загальної системи бізнесової освіти! Тренінги продажу для торгового персоналу - це вже переважно інструмент корпоративного управління.

Форсоване навчання для скрутних часів: тренінги подвійної концентрації - зробити
більше за половину грошей!

Сьогодення дозволяє отримати від тренера-автора більше, аніж вчора. Якщо Ваша група перед корпоративним тренінгом може почитати, то ми маємо можливість радикально зменшити начитку, а займатися саме тим, чим варто займатися на тренінгу - напрацюванням навичок. Це можна зробити завдяки тому, що на підґрунті своїх програм Деревицький давно написав книги, котрі він обов'язково передасть Вам. Завжди варто обирати авторів!



про цей блоґ  |  архів блоґа  |  rss 


14.06.11
   Пошуки сержанта

Серед найтиповіших причин пошуку тренінгів ховається дисциплінарний голод. Дивна потреба? Аби не дивуватися, уявіть пересічну сучасну молоду молоду людину.

Декілька років її життя було детерміноване родиною: мати казала, що треба зробити, а у важких випадках до виховання підключався батько. Молодик отримував підказки щодо найпростіших речей і зажди був під наглядом, під батогом.

Потім почалося студенство. Парубок чи дівчина скаржились один одному на суворість викладачів, але теж завжди мали нагадування - або жорсткі, або м'якенькі...

У тих, хто проушов і службу, був дбайливий сержант. Він нагадував, що треба зробити і про що забути не можна.

І раптом все це зникло. Все частіше думаю про те, що занадто багатьом учнім школи продажу бракує простого сержанта. Такого сержанта, з яким вони зустрічаються тепер лише на тренінгах...



13.06.11
   Еталонні фільми?

Часто головним чинником навчання спрацьовує вміння довести учню, що "так можна".

Якщо учень на тренінгу впевнився, що на відміну від нього старий тренер може все почути, здатен все запам'ятати та встигає про все потрібне подумати, то в школярську голову всотується підступна думка: "А може я теж здатен на схоже?"

То чи не варто зробити документальний серіал, де цчні школи продажу побачать, що можна і чути, і пам'ятати, і думати? Щоправда, то я не певен, що це кіно буде працювати так добре, як тренінги...



10.06.11
   Наснилося...

Хтось телефонував. Крiзь сон я взяв слухавку:

- Так...

- Ми зацiкавились вашим тренiнгом!

- Вибачайте. Я сплю. Тренiнг не може бути термiновим. Вночi повернувся, пiд ранок... Можна, я подзвоню вам увечерi?

Мабуть, в рештi бiзнесiв таку примху б не пробачили. Але в свiтi бiзнес-освiти до вчителiв iз напруженим графiком звикли. Який я вам вдячний, дорогi та терплячi замовники!..



09.06.11
   "Невідповідність мізансцени та інтонацій"

Коли я виголосив такий вирок, то гравець обурився:

- Щодо таких речей, то до мене на треінгах так ще ніхто не чіплявся! Що ви маете на увазі?! Це ж просто гра в купівлю-продаж...

- Розтлумачу. З таким пафосом, як мовили ви, можна щось виголошувати з трибуни. Або з панцерника. Але коли ви сидете, то інтонації не відповідають ситуації. А щодо того, котрий тренер до чого чіпляється, то це справа власного смаку. Я просто хочу, аби ви отямили, що доброму продажу можна навчатися і в театрі.



08.06.11
   Отямлення неспроможностi та отримання сили

Вiдкриття браку знань, умiння та навичок робить зайвим заздрiсть, нервовi зриви, ревнощi, самокатування та безлiч iншого та хворобливого. Не здатен - от мiзер собi й отримав.

Ми пишемо на тренiнговiй дошцi: "Не чую. Не пам'ятаю. Не думаю". I тепер нема пiдстав вимагати бiльше платнi, можна пошукати вади не в iнших, а в самому собi. Чесна цiна за кепську якiсть... Iколи це найкориснiше, що можна отримати вiд навчання.

Протилежне - це отямлення сили, власних знань та досвiду. Це позбавить зайвих тренiнгових мандр, зайвих шкiл та дитячого клопiту.

Я бачив тих, хто вiдчув смак сили. Вони набувають пряму статуру i починають добре вчити молодших.



07.06.11
   Вдалий переклад на мову слухача

Ці парубки продають свій автосервіс. І мали шалену недовіру до порад кожного, хто не був дотичним до їхньої "особливої" та "вельми специфічної" справи. Навіть мої коментарі помилок у цей день важили замало та не справляли аніякого враження. Потім раптом все чомусь налагодилось. Лише наступного дня замовник тренінга припустився відвертості:

- Вони на перерві дуже бурхливо обговорювали один ваш вислів. І за цим одноголосно погодились, що ви маєте рацію.

- То що ж я тоді вимовив?

- Щось отаке: "Коли двигун кипить, то балансування коліс та регулювання развалу та сходження є справою другорядною". Після цього вони отямили, що їхня нездатність чути та помічати співрозмовника перетворює решту інших намагань на дурні дрібниці...

Я це ледь пригадав. Саме отак майже випадкові слова роблять у спілкуванні значно більше, аніж решта зусиль...



06.06.11
   Читання як робота

Світ має трохи збочене сприйняття читання. Люди ставляться до цього як до розваги та відпочинку. Багатьом бракує сприйняття читання, як роботи.

Якщо лікар перестане читати, то за півроку прийде дискваліфікація. Але й представники решти фахів та галузей мусять сприймати читання, як ту роботу над власною кваліфікацієї, котра мусить тривати все фахове життя і припинитися просто не може.

Робота - це не задоволнення. Це сморід спітнілого тіла, це втома, це робочі мозолі та виробничі подряпини...

Проте треба ще знайти можливість ефектної гри на тлі тих, від кого ллється лавандове амбре та хто самого себе так не перевантажує...



03.06.11
   Ми з нею легко домовились

Я нарешті набрався сміливості та нахабства. Оголосив:

- До наступних вихідних мені потрібна ще п'ятниця. Хочу поїхати ввечері четверга та повернутися в понеділок зранку.

Вона нагадала:

- Але плани такого не містили.

Я захищався:

- Я працюю ночима. Кожен рік лише одна вільна неділя. А зараз мандри мене просто закатували.

Вона погодилась.

З Роботою домовитись можна. Моя Робота відпустила мене на зайвий день.

До понеділка, шановні! А ці дні можна погортати оце:

Украiнською мовою:

Головний сайт - dere.com.ua
Facebook - Олександр Деревицький
"Живий часопис" - deretoria
Твiтер - derevi

На русском языке:

Главный сайт - dere.kiev.ua
Facebook - Александр Деревицкий
"Живой журнал" - notar
Твитер - deretoria
Доступ в закрытый жж - "Начала продаж"
Доступ к предпоследней книге - "Управление переговорным темпом"



02.06.11
   Дзвіночок негараздів

У нас може боліти все - руки, ноги та навіть тулуб. У сенсі попередження про негаразди людський організм є дуже досконалим.

Але людям бракує нагадувань про ті негаразди, котрі кояться в їхніх навичках та техніках спілкування. Єдиний сурогатний замінник такої системи - тренінги продажу. Після тренінга починає боліти совість, спогади, самосприйняття і все це наполегливо нагадує про необхідность вдосконалення.



01.06.11
   Автомоніторинг та просто моніторинг

Для кого цей допис є недоречним - вибачайте... Але якщо вас цікавить, що про вас пишуть у мережі, то послухайте.

Не деяких пошукових системах (наприклад, на Яндексі) можна задати для пошуку своє призвище, а потім підписатися на читання rss-втілень результатів такого пошуку (наприклад, за допомогою гугл-рідера). Тоді кожен день ви з більшим чи меншим задоволенням зможете читати новини про самого себе.

Але ж ви розумієте, що так можна відстежувати не тільки власне прізвище, але й імена потенційних клієнтів, цікавих для вас фірм та подій тощо...



Архів блоґа  | rss    


ТРЕНІНГИ У ВАШОМУ ОФІСІ
Які мандри Ви мені подаруєте?

Робота з запереченнями клієнта.

Ефективні прийоми продажу.

Персоналізація продажу.

Практика переговорів: радикальний досвід ветеранів.

Тренінгова робота з гарячими проблемами торгового персоналу за довільною програмою.

В такому вигляді ці теми проводяться лише як відкриті тренінги. Перед корпоративним навчанням Деревицький буде ще обов'язково катувати Вас запитаннями, аби якнайбільше адаптувати нашу програму до особливостей Вашого бізнесу, клієнтів, групи товару тощо.

Наші інструменти
Дос'є персональне
Профіль конкурента
Профіль клієнта
Мапа спостережень
Карта конфронтації

Щиро репрезентуємо

Закладка - Каталог україномовних веб ресурсів
Портал українця
Решта шанованих нами партнерів

Світлини Деревицького



і ще шпалери для Вашого
робочого столу.

Бесплатно!
Рассылки Subscribe.Ru
Последний тренинг мастерства продаж (рус.)
Школа продажу Деревицького (укр.)

Будемо рятувати продаж
або хай все горить
синім полум'ям?

Якщо ми зараз можемо щось врятувати, то першим в черзі на цей порятунок стоїть наш продаж. Можна економити на чому завгодно, але не на тому, що забезпечує хліб та прибуток. І багато власників віддасть перевагу власному життю в нуль, проте продавців...
Детальніше...   

ДЕРЕВИЦЬКИЙ ПИШЕ ДЛЯ ВАС:


стара версія сайту | тренінги продажу | контакти | хто такий деревицький? | замовлення тренінга | блоґ російською
робота з запереченнями клієнта | персоналізація продажу | eфективні прийоми продажу | практика переговорів: радикальний досвід ветеранів | как увеличить продажи?
повний зміст української бібліотеки | полное содержание библиотеки на русском | рубрики библиотеки на русском | наші інструменти | "живий журнал" deretoria | "живой журнал" notar

Контент О. Деревицького - Copyright © 1994-2011 | Умови передруку