This version of the page http://www.boberz.kiev.ua/join.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-14. The original page over time could change.
Як до нас приєднатись | Злюки бобри ~ Фан-клуб київського Динамо
 
 
       
 
 
Головна сторінка >>  
завантаження сторінки...   
 
 
 
 
 
Як стати одним з нас
Щоб приєднатись до boberz потрібно підійти до нас перед матчем (знайти нас можна в 10-му секторі по "фірмовим" розам, або ж по нашим розтяжкам), або залишити повідомлення на форумі в приват одному з членів угрупування і домовитись про зустріч.

А далі все просто - ходите на матчі, допомагаєте, берете активну участь в житті фан-клубу і повністю згодні з нашими правилами - стаєте повноправним членом "Злюк бобрів". Якщо щось не влаштовує - тримати насильно ніхто не буде, якщо ж нас щось не вдовольнило - вибачайте, в Києві не одне ультрас угрупування...



Якщо ж в силу певних причин не можете з нами бути кожен матч, але прагнете допомогти - живете в іншому місті, з роботи не вилазите, причин може бути безліч - то ми з радістю приймемо допомогу.

Для організації суппорту ви можете допомогти: тканиною, канцелярськими товарами (малярна клейка лента, скотч, валики, пензлі), фарбою, флагштоками (для розтяжок і прапорів). Звичайно, якщо ви маєте змогу та бажання допомогти фінансово, ми будемо дуже вдячні і гарантуємо, що кошти будуть використані саме на організацію перфомансу. Для користувачів системи web-money гаманець WMZ: Z223099615364, WME: E174248016362, WMU: U340546983033.


 
 
 
Стоимость рекламной фотографии. Как достичь эффективного использования рекламной фотографии.
   
 
 
Про сайт      Наша кнопка      Карта сайту      Вакансії      Дружні сайти      Лінки      Зворотній зв'язок