This version of the page http://www.vl-sta.gov.ua/news/228.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-13. The original page over time could change.
Лауреат Національної премії ім.Т.Г.Шевченка Василь Слапчук: „До кампанії декларування доходів варто привертати максимум уваги.” ::
 
Поштова адреса: 43010, м.Луцьк, Київський майдан, 4
Телефони: (0332)777101, (0332)777175 Факс: (0332)777175
Е-пошта: vdpa@ukrpost.ua
10 червня 2011 року
Представники семи західних областей України вивчали особливості сплати податку на прибуток
 
08 червня 2011 року
Волинська цукроварня приховала чотири мільйони гривень податків
 
  До уваги громадськості! Про корупційні та неправомірні дії з боку працівників державної податкової служби України повідомляйте за номером єдиного „телефону довіри” 0-800-501-007.
   Навігація
Про ДПА в області
Новини ДПА
Сумлінні платники податків України
Перелік описаного майна
Звернення громадян
Консультаційний центр
Відшкодування ПДВ облігаціями внутрішньої державної позики
Європейська та євроатлантична інтеграція
Регуляторна політика
Навігатор платника податку
Питання-відповіді
Корисні посилання
Все про електронну звітність
Вакансії
Рішення місцевих рад
Інформаційно-довідкові служби
Пошук в ЄДР
Час декларувати доходи
Реквізити рахунків
Положення ПРО ДПА
Запрошуємо на семінари
Доступ до публічної інформації
 

          
ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ
Лауреат Національної премії ім.Т.Г.Шевченка Василь Слапчук: „До кампанії декларування доходів варто привертати максимум уваги.”
Для кожного волинянина та й далеко за межами області ім’я Василя Слапчука – уособлення непересічного таланту, життєвої мудрості та щоденної мужності. Автор шістнадцяти поетичних та прозових книжок Василь Слапчук, всупереч усім життєвим випробування, які випали на його долю – війна в Афганістані, тяжке поранення, і як наслідок - прикутість до інвалідного візка, ніколи не цурався спілкування з шанувальниками свого таланту, молоддю та колегами із кола творчої інтелігенції.

А от податкові інспектори не в якості палких шанувальників, а з нагоди деклараційної кампанії, до помешкання Василя Слапчука завітали вперше.

Задекларувати доходи від продажу виданих останнім часом книг, за словами шевченківського лауреата та лауреата численних літературно-мистецьких конкурсів та премій Василя Слапчука його спонукали переконання в тому, що несплата податків – це великий гріх.

„Я думаю, що таке явище як приховування доходів в нашому суспільстві – це тимчасове явище, - прокоментував свій намір задекларувати доходи Василь Слапчук. - А несплата податків ще з біблійних часів вважається тяжким гріхом. Тому податківцям до деклараційної кампанії варто привертати максимум уваги, щоб ті, кому належить декларувати доходи, виконували свій громадянський та моральний обов’язок.”

Відділ масово-роз’яснювальної роботи т звернень громадян
 
Веб-студія "Терен"