This version of the page http://www.ukrprombank.com.ua/?id=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-13. The original page over time could change.
Укрпромбанк: грошові перекази, платіжні картки, депозити, кредитування
     
   
     
Контакти працівників філій по роботі з кредитами приватних клієнтів

Контакти працівників філій по роботі з кредитами корпоративних клієнтів




 
      Довідник клієнта
 
 
 Облікова ставка НБУ        9,5%
 

Курси валют НБУ
  100
USD
100
EUR
10
RUB
  791,69 953,59 2,51
Курси банківських металів НБУ
  Срібло Золото Платина
10унцій* 1423,46 96586,18 120574,39
 * - 1 унція= 31,1034807грам
 


Завод по переработке молока и производству молочной продукции c торговой маркой «Молочный Арсенал»


Днепропетровская обл., Криничанский р-н, с. Гремуче, ул. Верхня, б.10 Е.

Предлагаемый к реализации завод включает в себя:
  • Комплекс общей площадью 1075,9 кв.м., в который входят: Административный корпус, производственный цех, гаражи; компрессорные, насосные и котельные станции, бактериологическая лаборатория.
  • Автопарк в составе: - пяти молоковозов с изотермическими фургонами для транспортирования и перевозки готовой продукции (малолитражные грузовики марки YUEJIN, производства Китай, 2005 г. выпуска, грузоподъемностью от 4 до 6 тонн); - автомобиль специальный ( ассенизатор), марки ГАЗ модель 33076,1993г.в.
  • Производственное оборудование для переработки и фасовки молочной продукции (творог, кефир, молоко, ряженка, сыворотка, сметана, брынза и др.). Проектная мощность - 25 000 литров в сутки.
  • Другое дополнительное оборудование
Преимущества:
  • Удобное географическое местоположение: центр Днепропетровской области с развитой сетью автотранспортных сообщений.
  • Завод имеет свою электролинию и распределительный щит, что поддерживает бесперебойность производственного процесса. На территории находится своя скважина, подведена газовая магистраль, канализация.
  • Наличие развитой сырьевой базы - фермерских хозяйств и физических лиц – поставщиков молока.
  • земельный участок 1,2 га (аренда на 49 лет)
Стоимость:
710293,00 грн., без НДС. Реализация через аукцион (открытые торги)

Контактное лицо:
050 888 89 57 Сергей Васильевич



ТОВ “Укрпромбанк” проводить
пошук нового(вих) управителя(лів)
для фондів фінансування будівництва, управителем яких він виступає

Вимоги до кандидатів:
  • Кандидат повинен бути фінансовою установою;
  • Фінансова установа повинна мати в установленому законодавством порядку дозвіл/ліцензію на проведення операцій довірчого управління коштами за договорами юридичних та фізичних осіб;
  • Статутний капітал фінансової установи становить не менше 1 (одного) мільйона євро, який повинен бути повністю сплачений виключно грошовими коштами до початку залучення коштів від установників управління майном.
Документи для розгляду:
Фінансові установи надають для розгляду такі документи:
  • копія належним чином зареєстрованого установчого документа (статуту / засновницького договору / установчого акта / положення) із усіма змінами і доповненнями, засвідчена органом, який здійснив реєстрацію, або нотаріально;
  • витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;
  • копія дозволу/ліцензії на проведення операцій довірчого управління коштами за договорами юридичних та фізичних осіб;
  • баланс на останню звітну дату;
  • інші документи надаються за необхідності після попереднього позитивного рішення.

Контактний телефон ТОВ “Укрпромбанк”:
За додатковою інформацією звертатись за тел. (044) 537-47-76 – Сапіга Оксана Василівна

До уваги довірителів ФФБ

Згідно частини першої статті 23 «Закону України Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю» заміна управителя ФФБ може бути здійснена:

«За рішенням суду, що набрало законної сили, прийнятим за зверненням довірителів ФФБ або відповідного органу, що здійснює нагляд та регулювання діяльності управителя, у зв'язку з порушенням управителем законодавства про фінансові послуги ФФБ може передаватися в управління іншій фінансовій установі, що відповідає вимогам цього Закону, у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України. До нового управителя переходять усі права та обов'язки щодо довірителів цього ФФБ та відповідного забудовника.»


Шановні клієнти!

Просимо письмові звернення фізичних та юридичних осіб до ТОВ «УКРПРОМБАНК» направляти на ім’я Ліквідатора банку за адресою:

01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, буд. 26

Адміністрація

Шановні клієнти!

Повідомляємо Вам, що з 01.07.2010 р. на підставі приписів Національного банку України, а також керуючись нормами статей 512-519 Цивільного кодексу України, до АТ «Дельта Банк» перейшли права первісного кредитора ТОВ «Укрпромбанк» за окремими Кредитними договорами*.

Ви зможете дізнатись, чи перейшли права первісного кредитора за Вашим Кредитним договором до АТ «Дельта Банк», зателефонувавши за телефоном гарячої лінії АТ «Дельта Банк» 0 800 500 600 або за телефоном гарячої лінії ТОВ «Укрпромбанк» 0 44 537 51 82

Відтепер з 01.07.2010 р. для погашення кредитів Вам необхідно здійснювати платежі безпосередньо у відділеннях АТ «Дельта Банк», надавши паспорт, ідентифікаційний код та номер Кредитного договору.

Будь-яку інформацію щодо обслуговування або адресу найближчого відділення АТ «Дельта Банк» Виможете дізнатись за телефоном гарячої лінії 0 44 428 95 95 або 0 800 500 600 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по всій території України), а також на сайті банку: www.deltabank.com.ua.

* на підставі статей 92, 95 Закону України «Про банки і банківську діяльність» та положень Постанови Правління Національного банку України № 369 «Про затвердження Положення про застосування Національним банком України заходів впливу за порушення банківського законодавства» від 28.08.2001р. з урахуванням прийнятого Національним банком України рішення щодо відчуження (шляхом передавання) активів (майна) ТОВ «Укрпромбанк», які є предметом застави за договорами застави майнових прав і договорами іпотеки, на користь АТ «Дельта Банк», як погашення наявної заборгованості ТОВ «Укрпромбанк» перед АТ «Дельта Банк».

Про відкликання банківської ліцензії та ініціювання процедури ліквідації ТОВ «Укрпромбанк»

Правління Національного банку України, керуючись Законом України «Про Національний банк України», постановою Правління Національного банку України №19 від 21 січня 2010 року відкликало банківську ліцензію та ініціювало процедуру ліквідації товариства з обмеженою відповідальністю «Український промисловий банк» (01133, Україна, м. Київ, бульв. Л.Українки, 26, ідентифікаційний код 19357325, код банку в системі електронних платежів (МФО) 321228) з 21.01.2010 р.

З 21.01.2010 року припинено повноваження тимчасового адміністратора, правління, спостережної ради і загальних зборів ТОВ «Укрпромбанк».

Ліквідатором ТОВ «Укрпромбанк» призначено фізичну особу – службовця Національного банку України Раєвського Костянтина Євгеновича (виконує обов’язки з 21 січня 2010 року за адресою м. Київ, бульв. Л.Українки, 26).

Порядок отримання вкладниками ТОВ «Укрпромбанк» гарантованої суми відшкодування за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

  • Перелік документів для отримання відшкодування
  • Зразки заяв
    • Для власника вкладу
    • Для спадкоємця або довіреної особи

Новини банку:

22 Січня 2010
Про відкликання банківської ліцензії та ініціювання процедури ліквідації    
14 Січня 2010
Результати роботи з недобросовісними позичальниками Укрпромбанку станом на 11.01.2010 р.    
  
20 Січня 2010
Результати роботи з недобросовісними позичальниками Укрпромбанку станом на 18.01.2010 р.    
31 Грудня 2009
Результати роботи з недобросовісними позичальниками Укрпромбанку станом на 26.12.2009 р.    
Архів новин     

Статутний капітал,
млн. грн.
Кредитний портфель
клієнтів, млн. грн.
Прибуток млн. грн. Активи, млн. грн. Залучені кошти
клієнтів, млн. грн.
Кількість філій та відділень