This version of the page http://www.studua.org/sections/konkursy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-13. The original page over time could change.
StudUA.org | Конкурси

Конкурси

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ІНЖЕНЕРНІ ЗМАГАННЯ UBEC(UKRAINIAN BEST ENGINEERING COMPETITION)

Середа, 09 березня, 2011
Сьогодні інженерні змагання – найбільш популярна подія серед молодих інженерів, яка надає можливість проявити себе, змагатись з кращими студентами технічних університетів та спробувати свої сили у вирішенні реальних проблем в промисловості чи менеджменті. Всеукраїнські інженерні змагання – проект міжнародної студентської організації BEST.

«Я – ТВОРЕЦЬ СВОЄЇ ДЕРЖАВИ!»

Понеділок, 28 лютого, 2011
1-й Всеукраїнський молодіжний конкурс «Я – ТВОРЕЦЬ СВОЄЇ ДЕРЖАВИ!» Конкурс проводиться серед представників молоді віком від 15 до 35 років і ставить за мету виявити і залучити талановиту молодь, яка хоче, може і буде активно брати участь у державотворчих процесах сьогодення.

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ДЛЯ КРИМСЬКОЇ МОЛОДІ “БУДЬ ЄВРОПЕЙЦЕМ!”

Субота, 19 лютого, 2011
Сімферопольська міська громадська молодіжна організація «Світло» за сприяння Міжнародного Фонду «Відродження» оголошує конкурс на найкращий молодіжний проект на тему європейської ідентичності Криму «Будь європейцем!».

НАБІР УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ „ШКОЛА АКТИВНОЇ МОЛОДІ”

Понеділок, 14 лютого, 2011
Метою даного проекту є підтримка потенціалу регіональних молодіжних організацій в Україні та сприяння зростанню професійного рівня їх лідерів шляхом проведення для них навчальних заходів та обмінів успішними практиками реалізації громадських ініціатив, які сприяли вирішенню актуальних проблем місцевого розвитку.

ВІДБІР СТУДЕНТІВ ДЛЯ СТАЖУВАННЯ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ

Середа, 22 грудня, 2010
У грудні 2010 року розпочинається відбір студентів/аспірантів для участі у якісно новій програмі «Студенти для органів місцевого самоврядування». Учасниками програми можуть стати студенти 3-5 курсів вузів міста Житомира.

СПІЛЬНІ КУЛЬТУРНІ ПРОЕКТИ З КРАЇНАМИ ЄС

Понеділок, 20 грудня, 2010
Центр культурного менеджменту (Львів) оголошує конкурс серед мистецьких організацій України на участь у міжнародному проекті “Тандем”. Мета проекту – пожвавити культурну співпрацю з країнами ЄС задля розвіювання існуючих стереотипів по обидва боки кордону, сприяти співпраці поміж українськими організаціями культури.

ЄВРАЗІЙСЬКА ПРОГРАМА СТУДЕНТСЬКОГО ОБМІНУ: США

Вівторок, 24 листопада, 2009
До 7 грудня 2009 року триває прийом заявок на участь у Євразійській програмі студентського обміну (Eurasian Undergraduate Exchange Program, UGRAD).

СЕМІНАРИ З КООРДИНАЦІЇ, ФІНАНСУВАННЯ ТА СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ (БУДАПЕШТ)

Середа, 11 листопада, 2009
За підтримки Інституту відкритого суспільства (Open Society Institute, OSI) у лютому –червні 2010 року на базі Центральноєвропейського університету (Будапешт, Угорщина) відбуватимуться чотириденні семінари з питань координації, фінансування та стратегічного планування освітнього процесу у вищих навчальних закладах.

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ-КОНКУРС ГРОМАДСЬКОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ «ГРОМАДЯНСЬКА ЕВОЛЮЦІЯ»

Середа, 11 листопада, 2009
Портал неполітичних новин NGO.donetsk.ua оголошує інформаційну кампанію-конкурс громадської журналістики «Громадянська еволюція», присвячений темі розвитку громадянського суспільства в Україні (найкраща стаття, фоторепортаж та відеоролик).

КОНКУРС СПІЛЬНИХ УКРАЇНСЬКО - СЛОВАЦЬКИХ НАУКОВО - ДОСЛІДНИХ ПРОЕКТІВ НА 2010-2011 РОКИ

Четвер, 30 липня, 2009
На виконання Угоди між Урядом України і Урядом Словацької Республіки про науково-технічне співробітництво від 2 грудня 2002 року та Протоколу третього засідання Спільного українсько - словацького Комітету з науково-технічного співробітництва від 7 листопада 2007 року Міністерство освіти і науки України та Міністерство освіти Словацької Республіки оголошують конкурс спільних українсько - словацьких науково-дослідних проектів на 2010-2011 роки
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Конкурси

  • ВСЕУКРАЇНСЬКІ ІНЖЕНЕРНІ ЗМАГАННЯ UBEC(UKRAINIAN BEST ENGINEERING COMPETITION)
  • «Я – ТВОРЕЦЬ СВОЄЇ ДЕРЖАВИ!»
  • ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ДЛЯ КРИМСЬКОЇ МОЛОДІ “БУДЬ ЄВРОПЕЙЦЕМ!”
  • НАБІР УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ „ШКОЛА АКТИВНОЇ МОЛОДІ”
  • ВІДБІР СТУДЕНТІВ ДЛЯ СТАЖУВАННЯ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ

Опитування

Чи вважаєте Ви, що завдяки ЗНО вдалось ліквідувати корупцію щодо вступу у ВНЗ та витрати на вступ?