This version of the page http://www.lawngo.net/index.php?itemid=251 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-13. The original page over time could change.
Юрист НГО
Громадські організації Благодійні організації Профспілки Релігійні організації Господарські асоціації Органи студентського самоврядування
На контролі

1. Моніторинг порушення права на об'єднання, прав організацій громадського сектору в Україні
2. Порушення права на асоціацію (профспілки)
3. Незаконне звільнення голови виконкому профспілки ДАП «Львівські авіалінії»
4. Громада сіл Муроване та Сороки Львівські відстоює право на референдум
5. Ще одна громада на Львівщині захистила право на місцевий референдум в судах
Правозахисники оприлюднили звіт про порушення прав... Переклади Рішень Європейського Суду з прав людини ... Сайт кампанії адвокатування проекту Закону "Про ГО... усе про легалізацію, державну реєстрацію громадських організацій, релігійних організацій, професійних спілок, благодійних організацій
Пошук:  
АктуальноНОВИНИНОРМОТВОРЧІСТЬOn-line бібліотека перекладів Рішень Європейського Суду
щодо статті 11ПОРУШЕННЯ ПРАВ НГОСТАТТІКонтакти програмиПравова допомога НГОТИПОВІ КОНСУЛЬТАЦІЇ НГОДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯЗВІТНІСТЬ НУОЗАПИТАННЯ ЮРИСТУПравові ресурси для НГО ЗРАЗКИ ДОКУМЕНТІВРОЗ'ЯСНЕННЯ ОРГАНІВ ВЛАДИСудові рішення newДЕРЖРЕЄСТРАЦІЯ НУО РІШЕННЯ -ДІЯЛЬНІСТЬ НУОБази законодавства ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇБЛАГОДІЙНІ ОРГАНІЗАЦІЇОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ (ОСББ)ПРОФЕСІЙНІ СПІЛКИРЕЛІГІЙНІ ОРГАНІЗАЦІЇДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯУЧАСТЬ У ПРИЙНЯТТІ РІШЕНЬЕлектронна бібліотекаПРАВОВІ ВИДАННЯ НГОЗАРУБІЖНЕ ПРАВОЗахист прав громадян ЗАХИСТ НГО ПРАВ ГРОМАДЯНДОКУМЕНТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ РОЗСЛІДУВАННЯ НГО і ЗМІОКРЕМІ КОНСУЛЬТАЦІЇДоступ НУО до інформації ЗАКОНОДАВСТВО для НГОКОРИСНИЙ ДОСВІД НУОПро програму НОВИНИ ПРОГРАМИThe program of legal support of organizations of civic sector Портал “Юрист НГОПрограма правової підтримки організацій громадського сектору України ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ НУОКАТАЛОГ ПОРТАЛІВ НУО
Правова допомога НГО

ЗАПИТАННЯ ЮРИСТУ

Куди звертатись до юристів програми правової підтримки організацій громадського сектору?

Якщо Ви маєте особливе запитання, не знайшли відповіді на своє запитання на порталі програми правової підтримки організацій громадського сектору, звертайтесь за контактами:

У НАС НОВА АДРЕСА, ТЕЛЕФОН 

      Центр громадської адвокатури
м. Львів, пр.Чорновола 63 оф.413
тел. 032 2527580, 0974434233
E-mail: info@lawngo.net, cga@lawngo.net

Юристи надають правові консультації та допомогу організаціям: шляхом електронного листування, за телефоном чи безпосередньо в офісі організації.

Довідка:

Проект „Громадський моніторинг та консультування організацій громадського сектору з питань державної реєстрації та відносин з органами влади як передумова реалізації та захисту права громадян на об’єднання” реалізовувався за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» з вересня 2007 до липня 2008 р.У рамках проекту надавалась безкоштовна правова допомога організаціям, здійснено видання посібника „Державна реєстрація громадських організацій, релігійних організацій, профспілок, благодійних організацій в Україні: від А до Я” та інших інформаційних видань, видався Електронний правовий дайджест для громадського сектору, здійснювались переклади Рішень Європейського Суду з прав людини, громадські моніторинги порушення права на об’єднання в Україні, журналістські розслідування та ін.

 Програма правової підтримки організацій громадського сектору України – неприбуткова громадська ініціатива організацій, які об’єднують громадсько активних юристів, адвокатів, правників-науковців, журналістів з метою покращення реалізації та захисту права на об’єднання відповідно до європейських та міжнародних стандартів прав людини. Вона є продовженням діяльності юристів, які працювали у проекті.
Програма передбачає: надання безкоштовної правової допомоги організаціям громадського сектору України, створення і поширення доступних інформаційних джерел для організацій громадського сектору щодо правових питань, проведення тренінгів, семінарів, інших заходів, які сприяють підвищенню рівня обізнаності представників організацій громадського сектору щодо правових питань реєстрації та діяльності, здійснення громадських моніторингів питань державної реєстрації організацій громадського сектору та інших аспектів практики застосування законодавства про організації громадського сектору в Україні, нормотворчих ініціатив, дослідження та поширення кращих правових практик стимулювання діяльності організацій громадського сектору закордоном, забезпечення обміну досвідом з іншими країнами організацій та учасників нормотворчого процесу, робота із ЗМІ та журналістами щодо дослідження стану дотримання та вдосконалення правового регулювання державної реєстрації та регулювання діяльності організацій громадського сектору, забезпечення інформаційної підтримки організаціям та громадянам, які здійснюють захист свого права на об’єднання.

  Версія для друку

  Лінк на e-mail
Голосування
Чи потрібно зберегти державний контроль і перевірки д-сті ГО?
так
ні
не знаю
обмежити
розширити
 
Дайджест
№  10
№  9

Всі дайджести >>>
 
Партнери та друзі








Designed by
SP-SERVICE
© Портал "Юрист НГО". Програма правової підтримки організацій громадського сектору Центру громадської адвокатури, 2008.
Всі права застережені. Передрук матеріалів сайту вітається за умови гіперпосилання на Портал "Юрист НГО" http://www.lawngo.net