This version of the page http://www.dyvosvit.com/?p=195 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-13. The original page over time could change.
Агенція "Дивосвіт" » Етно-табір «Різдво 2011»
Корисна інформація

Етно-табір «Різдво 2011»

Зимові дитячі табіри Дивосвіт, це гармонійне поєднання відпочинку і можливості пожити в сільській місцевості, це різноманітні програми розвитку і дозвілля, можливість загартуватись, отримати нові різносторонні навички і знання, які з часом стануть потрібними в дорослому житті і розвинути навички самообслуговування і самоорганізації, відчути себе сильною особистістю, а також отримати нових гарних друзів!

Дати проведення Етно-табіру «Різдво 2011»: 01/01/2011 – 09/01/2011 (7 днів)

Обраний нами регіон проведення табору – найкраще місце для етнодосліджень та занурення в побут та традиційну культуру українців. Серед інших численних розваг:

  • етнічні вечорниці – святкування Різдва, вивчення національних обрядів та участь у Вертепах та святкових колядуваннях та щедруваннях, національні співи та танці
  • відвідини майстерень народних майстрів та творіння власними руками – гончарство, ткацтво, писанкарство, вишивка, робота по шкірі, ковальство, бісероплетіння, художня обробка дерева, художня кераміка та розпис на склі, виготовлення ліжників тощо
  • екскурсії до музеїв
  • відвідання сувенірного ярмарку та ще багато всього цікавого…

 

Окрім основної лінії, програми обох зимових таборів мають спільні точки та схожі види діяльності.

При бажанні є можливість також відвідати новорічний табір.

Місце розташування та проживання: Україна, Івано-Франківська обл., Косівський район, с. Космач.

Для розміщення дітей ми обрали садиби, господарі яких надають послуги сільського зеленого туризму. Садиба, знаходяться в екологічно-чистій гірській місцевості, де діти будуть мати змогу не тільки оздоровитися, але й отримати багато цікавої інформації про цей край!

Будинок, в яких проживають діти, має світлі затишні кімнати, облаштований двома теплими санвузлами сучасного зразка, газифікований та електрифікований.

Трансфер: «Дивосвіт» організовує трансфер дітей залізничним транспортом у супроводі виховників з Києва в табір та назад.

Вік учасників: 8-15 років.

Інструктори: на 5-7 дітей 1 виховник. Всі інструктори пройшли спеціальну підготовку і мають великий досвід роботи в дитячих СКАУТСЬКИХ таборах.

Екскурсії: Музей писанки в Коломиї, музей Довбуша та Історико-краєзнавчий музей в Космачі, гуцульського мистецтва, музей Кармалюків, музей народної творчості Косова, похід у гори, відвідання регіонального ярмарку сувенірів тощо.

Харчування: триразове, приготоване господаркою садиби. Власне забезпечення екологічно чистими продуктами харчування (молоко та молокопродукти, мед та продукти бджільництва, овочі, яйця, м’ясо – свинина, курятина).

Безпека: Садиба забезпечена мобільним та стаціонарним зв’язком, необхідними засобами першої допомоги. Всі учасники відпочинку підлягають обов’язковому страхуванню. Найближча лікарня знаходиться в м. Косів. В разі захворювання учасника табору та виникнення небезпеки для інших таборовиків та оточуючих, організаторами проводитимуться дії задля обмеження ймовірності розповсюдження захворювання (доправка в лікарню, повернення додому тощо).

Дорожній багаж (речі, які потрібно мати): Повсякденний теплий одяг для вулиці та спортивний зручний одяг для будинку; 2-3 пари взуття (для вулиці та будинку); декілька пар шерстяних шкарпеток; теплий светр; шапка; шарф; 2 пари рукавичок; «джентльменський набір» – горнятко, ложка, миска; туалетний набір (наповнення індивідуальне); можливо фотоапарат.

У табір не варто брати з собою: продукти, що можуть зіпсуватись; дорогі  і коштовні речі в т.ч. мобільні телефони. Зв’язатись з комендантом табору можна по спец.телефону.

При відвіданні обоз змін – знижка.

Для оформлення прийому дитини в табір необхідно:

• заповнити анкету (з фотографією) та зголошення учасника табору
• надати згоду батьків
• медичну довідку про стан здоров’я
• довідки про щеплення та епідеміологічне оточення

• надати ОРИГІНАЛ свідоцтва про народження (перед поїздом супроводжуючому, повернення супроводжуючим при поверненні додому).

УВАГА!

КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА!

Для участі в таборі необхідно:

  • повідомити про участь за тел. 050 3321222 та
    • внести передплату в розмірі 250 грн. до 20 листопада 2010 р. (в разі відмови від участі пізніше 27 листопада, внесена передплата не повертається)
    • оплатити повну вартість до 5 грудня 2010 р.

Цього року діти проживатимуть в цій оселі.

Опис:

Хата знаходиться неподалік від центра села, поблизу є гора з якої відкривається дивовижний краєвид, та джерело із залізною водою (вода із значним вмістом залізної руди). можна за бажання сходити на полонини, у гори і т.д. Номери є одномісні і двомісні, і сімейного типу, повністю облаштована хата з усіма вигодами (два теплі санвузли в хаті).
Під’їзд — ґрунтова дорога.

Діти проживатимуть в кімнатах по 2-6 осіб, ліжка одно- та двомісні.