This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/1101.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-12. The original page over time could change.
Секретар РНБО України Раїса Богатирьова зустрілася із Статс-секретарем-заступником Міністра закордонних справ Російської Федерації Григорієм Карасіним. - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
27.08.2010
Секретар РНБО України Раїса Богатирьова зустрілася із Статс-секретарем-заступником Міністра закордонних справ Російської Федерації Григорієм Карасіним.

25 серпня 2010 року відбулась зустріч Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової із Статс-секретарем-заступником Міністра закордонних справ Російської Федерації Григорієм Карасіним.

Співрозмовники обговорили широке коло питань українсько-російських відносин у політичній, економічній та безпековій сферах, а також співпрацю у подоланні наслідків стихійних лих та техногенних катастроф. Значну увагу було приділено обміну думками щодо архітектури європейської безпеки, шляхів вирішення регіональних конфліктів та формування системи гарантій безпекового розвитку регіону.

Була констатована висока динаміка контактів між президентами та урядами двох держав, позитивні практичні тенденції в імплементації домовленостей, досягнутих на найвищому рівні, обговорено графік двосторонніх заходів до кінця поточного року.

Сторони із задоволенням відзначили значне покращення атмосфери відносин між двома країнами, досягнення якісно нового рівня двостороннього діалогу, побудованого на принципах стратегічного партнерства, взаємної довіри, прогнозованості та спільної відповідальності, що за короткий період дозволило досягти відчутного прогресу у переговорному процесі з найбільш актуальних і чутливих питань українсько-російських взаємин.

Відбувся обмін думками щодо проблем енергетичної безпеки та перспектив економічної інтеграції.

Співрозмовники погодилися, що низка складних питань, які накопичувалися протягом тривалого часу, потребує тривалої і кропіткої роботи на рівні експертів. У цьому контексті сторони високо оцінили роль Українсько-Російської міждержавної комісії як дієвого і ефективного механізму двосторонньої співпраці.

Було також досягнуто домовленості про активізацію взаємодії між апаратами Ради національної безпеки і оборони України та Ради Безпеки Російської Федерації.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 585/2011
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 8 квітня 2011 року "Про підвищення безпеки експлуатації атомних електростанцій України"
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 492/2011
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 квітня 2011 року «Про участь Збройних Сил України у багатонаціональних військових формуваннях високої готовності»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 471/2011
Про звільнення С.Парашина з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України
Інші