This version of the page http://www.msl.com.ua/lot4m.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-12. The original page over time could change.
МСЛ-оператор державних лотерей

Головна сторінка / Лотереї / Хто там

























ХТО ТАМ




Державна лотерея «ХТО ТАМ» - це можливість виграти КВАРТИРУ під час телерозіграшу та МИТТЄВО виграти 500 000 грн. за лотерейним білетом!



ЯК ЗІГРАТИ?

  • Придбайте білет державної лотереї «ХТО ТАМ» вартістю 5 грн. Ви можете МИТТЄВО виграти ГРОШОВИЙ ВИГРАШ, сума якого буде відразу позначена на квитку.

  • Зітріть захисний шар з ігрового поля лотерейного білета.
  • Якщо будь-який з «ВАШИХ СИМВОЛІВ» співпадає з будь-яким з ВИГРАШНИХ СИМВОЛІВ, Ви отримали грошовий виграш, суму якого вказано під написом ВИГРАШ безпосередньо під відповідним ігровим символом.

ВИ МОЖЕТЕ ВИГРАТИ НОВУ КВАРТИРУ ТА ІНШІ ГРОШОВІ ВИГРАШІ ПІД ЧАС ТЕЛЕВІЗІЙНОГО РОЗІГРАШУ

Якщо серед ВАШИХ СИМВОЛІВ Ви знайшли символ "", який співпадає із символом "" у ВИГРАШНИХ СИМВОЛАХ, Ви отримуєте шанс на участь у телевізійному розіграші. На ігровому полі такого лотерейного білета є напис «код реєстрації» та вказано унікальний код, який складається з 8 цифр.


Для того, щоб потрапити на телерозіграш в студію, Вам треба зареєструвати для жеребкування код з лотерейного білета у будь-який спосіб із наведених нижче1:

  • надішліть sms-повідомлення з кодом з лотерейного білета (8 цифр) на номер 72272 та отримайте sms-повідомлення з підтвердженням реєстрації;
  • зателефонуйте на номер 0-900-306-3063, повідомте код з Вашого лотерейного білета (8 цифр) та отримайте підтвердження реєстрації;
  • зареєструйте код з Вашого лотерейного білета і свій контактний номер телефону за допомогою спеціальної картки на електронному терміналі в точці розповсюдження та отримайте підтвердження реєстрації;
  • зареєструйте код з лотерейного білета та свій контактний номер телефону на відповідній сторінці сайту www.mslonline.com.ua.

Зберігайте свій лотерейний білет протягом двох тижнів після реєстрації. По суботах о 9:00 на каналі «1+1» відбувається телевізійний розіграш у прямому ефірі.

ВИ МОЖЕТЕ ВИГРАТИ БІЛЬШЕ 10 000 грн. ПІД ЧАС ПРЯМОГО ЕФІРУ в інтерактивному конкурсі «Алло, хто там?»

На кожному лотерейному білеті під захисним шаром поля з написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС» міститься унікальний код, який складається з 9 цифр.

Для участі в інтерактивному конкурсі Вам треба зареєструвати код з лотерейного білета у будь-який спосіб:

  • надішліть sms-повідомлення з кодом з лотерейного білета (9 цифр) на номер 72004 та отримайте sms-повідомлення з підтвердженням реєстрації;
  • зателефонуйте на номер 0-900-302-1115, повідомте код з Вашого лотерейного білета (9 цифр) та отримайте підтвердження реєстрації;
  • зареєструйте код з Вашого лотерейного білета і свій контактний номер телефону за допомогою спеціальної картки на електронному терміналі в точці розповсюдження та отримайте підтвердження реєстрації;
  • зареєструйте код з лотерейного білета та свій контактний номер телефону на відповідній сторінці сайту www.mslonline.com.ua.

ЯК ОТРИМАТИ ВИГРАШ?

Грошові виграші до 500 грн. виплачуються в точці розповсюдження лотерей або в Представництві МСЛ.
По грошові виграші від 500 грн. звертайтеся до Представництва МСЛ. Граничний термін подання виграшних білетів для одержання виграшу - 30 днів, починаючи з дати припинення / дострокового припинення / завершення розповсюдження білетів лотереї.
Граничний термін звернення гравця-учасника телевізійного розіграшу до Представництва МСЛ із заявою про одержання грошового виграшу - 30 календарних днів, починаючи з дати проведення того розіграшу, у якому гравець брав участь.
УВАГА! Виграші в державні лотереї оподатковуються згідно з чинним законодавством України.



1 - Якщо гравець відмовився від шансу на участь у телерозіграші, він отримує право на грошовий виграш ІV категорії призового фонду лотереї, сума якого складає 0,01 грн.

2 - Вартість sms-повідомлення складає 0,6 грн. (з урахуванням ПДВ) для абонентів усіх національних GSM-операторів України. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуги (без урахування ПДВ).

3 - Вартість дзвінка становить 2 грн. за кожну хвилину (з урахуванням ПДВ).

4 - Вартість sms-повідомлення складає 2,5 грн. (з урахуванням ПДВ) для абонентів усіх національних GSM-операторів України. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуги (без урахування ПДВ).

5 - Вартість послуги - 1,2 грн. за кожні 12 секунд (з урахуванням ПДВ). Технічний провайдер – ТОВ «Нікіта Мобайл Україна», тел. (044) 461-07-30.

Тільки для повнолітніх.




Лото-Забава

Мегалот

Спортпрогноз

Спортліга

Хто там

Результати

Умови

Миттєві лотереї

Лотереї світу

Сервіси


ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ

Дізнайтесь про це завантаживши повний перелік наших місць продажу






ПРО КОМПАНІЮ   |   ІСТОРІЯ   |   ЛОТЕРЕЇ   |   НАШІ ПАРТНЕРИ   |   НОВИНИ   |   ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ   |   КОНТАКТИ   |   ВАКАНСІЇ   |   ПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ