This version of the page http://www.in.gov.ua/index.php?get=fotobank (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-12. The original page over time could change.
Державне агентство України з інвестицій та розвитку

12.06.11 23:20

in.gov.ua > Фотогалерея

ПІДВІДОМЧІ ОРГАНІЗАЦІЇ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ




ОФІЦІЙНІ ДЖЕРЕЛА

ОПИТУВАННЯ

Які найважливіші фактори впливають на інвестиційний клімат в Україні?

Архів опитувань

ФОТОГАЛЕРЕЯ

22.09.2010

Держінвестицій сприяє поглибленню українсько-чеського співробітництва в інвестиційній сфері

22-25 вересня 2010 року Перший заступник Голови Державного агентства України з інвестицій та розвитку Анатолій Заєць у складі офіційної української делегації відвідав м. Прага (Чеська Республіка). У рамках 4-го спільного засідання Змішаної українсько-чеської Комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва Анатолій Заєць взяв участь в обговоренні питань шляхів розвитку двостороннього українсько-чеського торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва, а також кооперації в окремих галузях економіки, зокрема енергетиці, промисловості, сільському господарстві, транспорті тощо.  

15.11.2010

Держінвестицій презентувало у Кабміні тематичну виставку «Інвестиційні та інноваційні проекти»

15 листопада 2010 року в Будинку Уряду відбулося урочисте відкриття тематичної виставки «Інвестиційні та інноваційні проекти», головним організатором якої виступило Державне агентство України з інвестицій та розвитку (далі – Держінвестицій). Основними завданнями виставки є демонстрація інвестиційних проектів, спрямованих на здійснення переходу економіки України на інвестиційно-інноваційну модель розвитку, позитивного досвіду державної підтримки реалізації інвестиційних та інноваційних проектів, а також можливостей виробництва імпортозаміщуючої продукції. Держінвестицій представило на виставці 67 інвестиційних проектів, які охоплюють всі регіони України. Державна інноваційна фінансово-кредитна установа презентувала 20 інвестиційних проектів, реалізацію яких вона супроводжує. Серед експонентів у виставці також взяли участь Державний комітет з питань науки, інновацій та інформатизації з експозицією проектів технологічних парків та Український інститут промислової власності Міністерства освіти і науки України з експозицією, присвяченою історії розвитку системи охорони інтелектуальної власності в Україні.  

23.12.2009

Держінвестицій та Черкащина поглиблюють співпрацю в інноваційній сфері

23 грудня 2009 року у приміщенні Черкаської обласної державної адміністрації Голова Державного агентства України з інвестицій та інновацій Людмила Супрун та в.о. Голови Черкаської обласної державної адміністрації Петро Гаман підписали Угоду про співробітництво між Держінвестицій та Черкаською ОДА.  

28.10.2009

Держінвестицій та Рівненська ОДА підписали угоду про співробітництво

28 жовтня 2009 року Голова Державного агентства України з інвестицій та інновацій Людмила Супрун і в.о. Голови Рівненської обласної державної адміністрації Юрій Благодир підписали угоду про співробітництво. Предметом цієї Угоди є співробітництво сторін за визначеними пріоритетними напрямками, у тому числі у рамках реалізації проекту технічної допомоги Євросоюзу «Розробка фінансових схем та інфраструктури для підтримки інновацій в Україні» з метою реалізації інноваційних та інвестиційних програм і проектів стимулювання інноваційного розвитку Рівненської області.  

17.06.2009

Парламентські слухання «Стратегія інноваційного розвитку України на 2010-2020 роки в умовах глобалізаційних викликів»

17 червня 2009 року у Верховній Раді Україні відбулися парламентські слухання на тему «Стратегія інноваційного розвитку України на 2010-2020 роки в умовах глобалізаційних викликів», в яких взяли учать народні депутати, державні діячі, провідні науковці та керівники крупних підприємств. На слуханнях виступили голова Комітету з питань науки і освіти ВРУ Володимир Полохало, міністр економіки України Богдан Данилишин, віце-президент Національної академії наук України Валерій Геєць, міністр освіти і науки України Іван Вакарчук, Голова Державного агентства України з інвестицій та інновацій Віктор Івченко. В обговоренні взяли участь народні депутати, керівники провідних наукових закладів держави, відомі науковці.  

28.04.2009

Держінвестицій презентувало систему трансферу технологій

28 квітня 2009 року Державне агентство України з інвестицій та інновацій презентувало Систему трансферу технологій мережі регіональних центрів інноваційного розвитку . Система трансферу технологій Держінвестицій інтегрована до Української мережі трансферу технологій (UTTN), а також, завдяки шлюзу UTTN, отримає доступ до Російської, Білоруської та Європейської мереж трансферу технологій. На презентації виступили: Голова Держінвестицій Віктор Івченко, член Президії Національної академії наук України, академік Ярослав Яцків, академік Академії технологічних наук України, д.т.н. Володимир Лисенко. У заході також взяли участь представники Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки, Міністерства освіти і науки України, Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, директори та співробітники РЦІР, представники Держінвестицій та інші заінтересовані сторони.  

20.03.2009

Голова Держінвестицій виступив на ювілейній конференції, присвяченій 90-річчю Ради по вивченню продуктивних сил України НАНУ

Голова Державного агентства України з інвестицій та інновацій Віктор Івченко виступив з доповіддю на тему «Основи стратегії розвитку інноваційної системи України» на ювілейній міжнародній науковій конференції «Розвиток продуктивних сил України: від В.І. Вернадського до сьогодення», що відбулася 20 березня 2009 року у Києві. Учасники заходу обговорили питання, присвячені теоретико-методологічним основам розвитку продуктивних сил в умовах глобальних трансформаційних процесів, державного регулювання інноваційної діяльності як складової розвитку продуктивних сил України, удосконалення механізмів управління регіональним розвитком та конкурентоспроможністю регіону, розбудови їх виробничої та соціальної інфраструктури, кластеризації економіки як інструменту ефективного використання виробничого потенціалу тощо. У конференції взяли участь Міністр економіки України Богдан Данилишин, Президент НАНУ академік Борис Патон, директор Інституту економічного прогнозування академік НАНУ Валерій Геєць, академіки й член-кореспонденти НАН України, академіки і член-кореспонденти УААН, державні діячі України; ректори провідних навчальних закладів, керівники провідних наукових установ та провідні науковці України, Російської федерації й Республіки Білорусії, представники центральних органів виконавчої влади. Організатор заходу – Рада по вивченню продуктивних сил України Національної академії наук України.  

 

1 2 3 4

БАЗА ДАНИХ
СТРАТЕГІЧНО ВАЖЛИВИХ
ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ

Методичні рекомендації з розробки бізнес-планів інвестиційних проектів

  • Архів подій
  • Оголошення
  • Новини
  • Прес-релізи
  • Медіа-архів
  • Фотогалерея
  • Виступи, інтерв’ю, публікації, аналітика
  • Тематичні новини

ІНТЕРНЕТ-ПРИЙМАЛЬНЯ

Архів за місяць
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30


01025, Україна, Київ
вул. Велика Житомирська, 11
Тел: + 38 044 255 91 73
e-mail: info@in.gov.ua