Страхова компанія "ГЛОБУС" VIG
  Ми обіцяємо тільки те, що можемо виконати!
 
 
 


  ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОГРАМИ МЕДИЧНОГО СТРАХУВАННЯ



Програми медичного страхування поділяються на класи „Стандарт”, „Комфорт”, „VIP".


    Клас „Стандарт” передбачає надання та оплату Застрахованій особі медичної допомоги (послуги) в обсязі, передбаченому Протоколами лікування, затвердженими МОЗ України, переліком медичних послуг та ліміту їх вартості, наведених в Додатку № 3 до цих Правил та відповідними Програмами медичного страхування.
    Клас „Комфорт” передбачає, додатково до Переліку медичних послуг та ліміту їх вартості по класу „Стандарт”, надання та оплату Застрахованій особі медичної допомоги (послуги) підвищеного рівня та їх кількості, згідно Додатку № 4 до цих Правил.
    Клас „VIP” передбачає надання та оплату Застрахованій особі медичної допомоги (послуги) через мережу приватних клінік, що відповідають високому рівню медичних стандартів, згідно Додатку № 5 до цих Правил.


ПРОГРАМА „А” („СТАЦІОНАР”)


    Програма передбачає надання та оплату в межах страхової суми, а також встановлених Протоколів лікування, затверджених МОЗ України, Переліку медичних послуг та ліміту їх вартості, наведених в Додатках № 3,4,5 до цих Правил, екстреної стаціонарної медичної допомоги в лікувальних закладах, з якими Страховиком укладені відповідні договори, у відділеннях загального профілю та спеціалізованих відділеннях.
    Госпіталізація здійснюється на протязі 1-3 діб з моменту отримання направлення лікаря або невідкладно у разі гострого захворювання або нещасного випадку. Гарантується оплата вартості ліків, необхідних для лікування, виконання усіх маніпуляцій тільки одноразовим інструментарієм, оплата вартості харчування.


ПРОГРАМА „В” („ПОЛІКЛІНІКА”)


    Програма передбачає надання та оплату в межах страхової суми, а також встановлених Протоколів лікування, затверджених МОЗ України, Переліку медичних послуг та ліміту їх вартості, наведених в Додатках № 3,4,5 до цих Правил, амбулаторного лікування у кваліфікованих спеціалістів будь-якого профілю в лікувальних закладах, з якими Страховиком укладені відповідні договори, з оплатою вартості ліків після закінчення повного курсу амбулаторного лікування.


ПРОГРАМА „С” („ЛІКИ”)


    Програма передбачає оплату вартості комплексу медикаментозних засобів при амбулаторному та стаціонарному лікуванні Застрахованої особи, згідно призначень (рецептів) лікаря, при погодженні з лікарем-координатором Страховика, та при наявності платіжних документів: (товарний чек з переліком медикаментів, завірений печаткою аптеки з прикріпленим фіскальним (касовим) чеком), що підтверджують придбання призначених ліків.


ПРОГРАМА „D” („ШВИДКА ДОПОМОГА”)


    Програма призначена для надання цілодобової якісної висококваліфікованої медичної допомоги в екстрених випадках. Особливо актуально, що екстрена госпіталізація буде здійснена в найближчий медичний заклад з високим рівнем надання медичних послуг, відповідно до профілю захворювання.


ПРОГРАМА   „E” („ХІРУРГІЧНА ОПЕРАЦІЯ”)


Програма забезпечує надання екстреної хірургічної оперативної допомоги Застрахованій особі, комплексне обстеження передопераційного та післяопераційного періодів, а саме:
-медикаментозне забезпечення лікування, але не більше п’яти післяопераційних днів;
-консультацію лікарів-спеціалістів;
-лабораторну та інструментальну діагностику;
-анестезіологічні та реанімаційні заходи;
-екстрене оперативне хірургічне втручання;
-ведення післяопераційного періоду, але не більше п’яти післяопераційних днів.


ПРОГРАМА „F” („ГРИП”)


Програма передбачає:
-проведення та оплату вартості вакцинації застрахованих осіб від актуального, очікуваного на момент щеплення, штампу вірусу;
-при виникненні захворювання – компенсацію витрат на медикаментозні засоби для проведення лікування грипу, згідно призначень (рецептів) лікаря, при погодженні з лікарем-координатором Страховика, та при наявності платіжних документів (чеків, квитанцій), що підтверджують придбання призначених ліків.


ПРОГРАМА „G” („ПОЛОГИ”)


    Програма передбачає надання та оплату вартості комплексної амбулаторно-поліклінічної і стаціонарної допомоги після 36-го тижня вагітності і під час пологів у випадках виникнення наступних ускладнень:
-передчасні пологи;
-кровотеча під час пологів;
-відшарування плаценти;
-неправильне розташування плода;
-післяпологовий сепсис;
-прееклампсія та еклампсія.


ПРОГРАМА „H” („СТОМАТОЛОГІЯ”)


    Програма передбачає екстрену стоматологічну допомогу, а саме:
-ургентна терапевтична та хірургічна допомога;
-видалення зубів та коренів, при гострих гнійних процесах.


ПРОГРАМА „I” („СІМЕЙНИЙ ЛІКАР”)


    Програма передбачає організацію та оплату вартості екстреної медичної допомоги, що надається Застрахованим членам сім'ї лікарем високої кваліфікації, з яким укладений відповідний договір.


ПРОГРАМА „J” („ЛІКАР ОФІСУ”)


    Програма передбачає організацію та оплату вартості екстреної медичної допомоги, що надається фізичним особам, які знаходяться у постійних трудових стосунках (надалі - Застраховані особи) з юридичною особою (надалі - Страхувальник), яка уклала з Страховиком відповідний договір медичного страхування своїх працівників. Медичні послуги надаються лікарем високої кваліфікації, з яким укладений відповідний договір.


ПРОГРАМА „К” („СОЦІАЛЬНА”)


    Програма передбачає оплату в межах страхової суми, а також встановлених Протоколів лікування, затверджених МОЗ України, Переліку медичних послуг та ліміту їх вартості, наведених в Додатку № 3 до цих Правил, медичної допомоги в лікувальних закладах, з якими Страховиком укладені відповідні договори.

 Перелік захворювань та травм, які являються страховим випадком



  © 2010 СК "Глобус"
Розробка сайту - CrafIT.com