This version of the page http://www.krainamriy.com/rozdil21.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-11. The original page over time could change.
Фестиваль // КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
 RSS
English
Пошук у вістях






Свіжі надбання

Олег Скрипка
Інколи
CD
Воплі Відоплясова
Відеоколекція
DVD
Воплі Відоплясова
Були деньки
CD



Наші друзі


Новини поштою




Скасувати розсилку
  
Головна сторінка ВІСТІФестиваль
«Країна Мрій» дісталася Крайньої Півночі – в місті Сургут відбулась перша виїзна сесія популярного українського етно-фестивалю

Днями із Сургуту до Києва повернувся український культурний десант у складі рок-гурту «Воплі Відоплясова» та етно-рейв-капели «Чоботи З Бугая». Цього разу «Країна Мрій» спорядила своїх посланців до столиці Югри – Ханти-Мансійського автономного округу, куди наші артисти прибули на запрошення громадської організації «Українська Родина», що вже 20 років об’єднує всіх українців Крайньої Півночі.

02 червня 2011  23:22

25 та 26 червня в Києві ввосьме відбудеться Етно-фестиваль "Країна Мрій"

25 та 26 червня 2011 року на Співочому полі в Києві традиційно відбудеться восьмий Етно-фестиваль "Країна Мрій".

09 травня 2011  16:21

Увага! Оголошено програму Третьої Зимової «КРАЇНИ МРІЙ РІЗДВЯНОЇ»

Від 8 грудня по 19 січня в козацькому селищі «Мамаєва Слобода» триватиме Третя Зимова «Країна Мрій Різдвяна». Пропонуємо вам ознайомитись із детальною програмою зимових свят.

05 грудня 2010  16:12

1 грудня «Країна мрій» запрошує до козацького селища «Мамаєва Слобода» на презентацію Третього Зимового фестивалю «Країна Мрій Різдвяна» та прем’єру святкового музичного кліпу від Олега Скрипки (оновлено: змінився час початку презентації)

В перший день зими у козацькому селищі «Мамаєва Слобода» відбудеться презентація Третього Зимового фестивалю «Країна Мрій Різдвяна». На шановних гостей чекатиме особливий сюрприз – прем’єра кліпу «Щедрик» – нового музичного відео від Олега Скрипки.

29 листопада 2010  00:55

24 серпня о 12-00 з Контрактової площі стартує Незалежна Хода «Ріка Вишиванок»

Шановний друже! Етно-фестиваль «Країна Мрій» та Громадське об’єднання «Столичні ініціативи» (голова – Ігор Добруцький) запрошують тебе взяти участь у Незалежній Ході «Ріка Вишиванок» – безпрецедентному заході, який почнеться 24 серпня о 12-00 на Контрактовій площі у Києві.

20 серпня 2010  12:06

Оголошено переможців Четвертого конкурсу вишиванок від «Кока-Кола Україна», який проходив на Фестивалі «Країна Мрій»

10 липня на території «Країни Мрій» відбувся Четвертий фотоконкурс на найкращу вишиванку, ініційований партнером Фестивалю – Компанією «Кока-Кола Україна».

23 липня 2010  20:32

«Країна Мрій»-2010: Співоче поле обернулось на поле бою зі стихією

10 та 11 липня в Києві на Співочому полі пройшов Сьомий міжнародний Етно-фестиваль «Країна Мрій».
Два дні на стародавніх схилах Дніпра панувала чарівна атмосфера музики, танців, літератури та малярства. Три з половиною сотні народних умільців з усіх куточків України, розташувавшись на Алеї Майстрів, пропонували гостям свої рукотворні шедеври та запрошували до участі в майстер-класах з рукоділля, ковальства та гончарства.

16 липня 2010  10:30

Сьомий Міжнародний етнічний фестиваль «Країна Мрій» відбудеться 10 та 11 липня 2010 року на Співочому полі у Києві!

Шановні друзі! Раді повідомити вам, що цьогорічний фестиваль «Країна Мрій» триватиме два дні і відбудеться 10 та 11 липня 2010 року у Києві на Співочому полі.
Ідучи назустріч вашим численним проханням додати до фестивалю іще один день, оргкомітет прийняв єдине можливе рішення – зробити вхід на цьогорічну «Країну Мрій» платним. На сьогоднішній день це єдина можливість подовжити свято, і ми щиро сподіваємось, що ціна на квитки (30 грн. – вхід та 100 грн. – місце у партері) не здасться вам непомірною.

09 червня 2010  11:34

«Країна Мрій» вирушає на Схід або Вечорниці на Уралі

Минулої неділі до Києва повернувся український культурний десант, який брав участь у першому офіційному візиті фестивалю «Країна Мрій» до братньої Росії. Посланці «Країни Мрій» здолали неблизький шлях від Дніпра до Ками, аби познайомити наших найближчих сусідів із традиційною та сучасною музикою України. «ВВ», «Гайдамаки», «Бумбокс», Катя Чілі, «Перкалаба» та «Вечорниці Етно-Диско» відвідали з концертами славне уральське місто Перм, де власне і проходила виїзна сесія популярної української етнічної імпрези.

26 травня 2010  11:16

Увага! З нагоди Міжнародного Дня Землі збираємось на Зелену Толоку!

Шановний друже! 24 квітня з нагоди Міжнародного Дня Землі Етнічний фестиваль «Країна Мрій», Представництво ООН в Україні та компанії-підписанти Глобального Договору оголошують Велику Зелену Толоку.

19 квітня 2010  23:07


1 2 3 4 5
 
© Країна Мрій, 2008-2011; Створював Богдан Гдаль