This version of the page http://www.interfax.com.ua/ukr/info/agency/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-11. The original page over time could change.
Про агенство

Про агенство

Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" - компанія у структурі міжнародної інформаційної групи Interfax Information Services - працює на ринку економічної та політичної інформації України з 1992 року.

За цей час агентство здобуло репутацію найавторитетнішого та найкомпетентнішого постачальника оперативної та об'єктивної інформації, якісних і затребуваних інформаційних продуктів.

Серед клієнтів агентства - провідні вітчизняні та зарубіжні засоби масової інформації, торгові й посередницькі компанії, інвестиційні фонди, банківські та фінансові інститути, іноземні компанії та представництва, державні організації, посольства й торгові представництва.

Каналами міжнародної інформаційної групи Interfax International інформаційні повідомлення з України доступні клієнтам у більшості країн світу.

На сьогодні агентство випускає 45 інформаційних продуктів політичної та економічної тематики трьома мовами (українською, російською та англійською).

Продуктова лінійка агентства постійно поповнюється новими інформаційними послугами.