This version of the page http://www.fastiv.com.ua/news_pressa/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-11. The original page over time could change.
Незалежна преса Фастова » Сайт Фастова

  • Зареєструватися
29
січ

дуже долгий тыждень

- еженедельник фастив инфо
03
чер

Привітання з Днем журналістики.


Шановні журналісти Фастівщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!
Журналістика є однією з головних підвалин, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. Журналісти - майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.
Завдяки Вам, тисячі читачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну, правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис Фастівщини. На Вас покладена важлива місія - стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу.
Бажаємо вам, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які вам доведеться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, репортажі – яскравими, а гонорари – високими. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками.

З правдивою повагою,

Фастівська районна організація
Політичної Партії «Фронт Змін»
01
лют

Позиція №1, січень 2010 року

У світле майбутнє – із чистим минулим

 

Мені стає не по собі, лиш подумаю – Президент України – Янукович. Можливо, він уже й не той, що сидів у тюрмі двічі чи тричі. Можливо. Але підсвідомо не сприймаю такого «прапора» України як європейської держави, такого першого «обличчя» на ділі. Чи світ перевернувся, чи не має в нас людей із чистим минулим, щоб не соромитись перед світовою спільнотою. Тому й голосуватиму за жінку, за Юлю. Україна теж носить жіноче ім’я. І вони одна одну доповнять.

Дізнались ми після першого туру виборів, як голосували наші виборці у виправних колоніях. Оце так політична орієнтація! За нього, свого колишнього, віддали голоси лише 1 із 10. Решта голосували за неї. Щось в цьому таки є.

Я як лікар не є впевненим (судячи із зовнішніх ознак Віктора Федоровича), що в нього все гаразд із здоров’ям. Ні, хай живе довго і не хворіє. Але вимовляти по 3-5 слів не кожен зможе… А це ж треба буде (якщо таке лихо станеться) представляти державу на міжнародному рівні. Та до нашого і так невисокого світового авторитету та ще й такий пасаж…

Голосуватиму тільки за Юлю Тимошенко. Вона – згусток пульсуючої енергії, вона вміє переконувати і шукати прибічників навіть серед ворогів своїх. За нею і з нею – майбутнє України. Вірю в це.

 

Володимир Резеда,

Лікар ЦРЛ, м. Фастів

 

 

Краса врятує світ

 

 

 

 

Я молода людина. Ще не одружений. Тож і захоплюватися жіночою красою для мене не гріх. А вона справді така чарівна ця Юля Володимирівна, не дивлячись на свій вік. Скажете, - то все емоції, а тут справа серйозна, політична. Так. Але якщо в людині політика поєднується із зовнішньою красою, тоді вона має незаперечні переваги над своїми опонентами.

За цими параметрами наша Юлія Володимирівна є лідер. Слухав її недавній виступ у Львові: українська мова – єдина державна; іноземним базам на Україні – ні; Україна – європейська держава. Це її позиція, це й моя позиція................

 

14
жов

"У Хвастові" - жовтень 2009 р., № 122

Вісник Фастівських міських організацій Української Народної Партії та Української Народної Молоді

Жовтень 2009 р., № 122


03
вер

Позиція №8, Вересень 2009 року

 


Орловські скакуни, або чи бере хабарі фастівська влада на чолі з Галиною Поліщук

Був колись такий царський генерал і займався він крім справ військових ще й розведенням коней. Тож і вивів на своїй конюшні добротного жеребця: вгодованого, випещеного, що не мав, на відміну іншої тяглової сили, проблем із харчами. Гарна була коняка. І від нього вже й пішли інші потомки конячі. Звісно, під прізвищем свого покровителя, батька-патрона графа. Орловськими стали їх звати.
Родословна Орловських-людей теж ще не досліджена. Можливо, їхні предки були не четвероногі, а, приміром, двокрилі. Як орли. Цілком можливо. Навіть літали. Та справа не в тім - скакали вони чи літали. Аби податки добросовісно платили. Це вже я так переходжу до справ земних, наших пострадянських. Фастівських.......

19
лип

У Хвастові - липень 2009 р., № 121

Вісник Фастівських міських організацій Української Народної Партії та Української Народної Молоді

 

 

 

 

Липень 2009 р., № 121

Ні доріг, ні грошей


депутати міськради з фракцій «Наша Україна» та Української Народної Партії намагаються з’ясувати, куди поділися кошти на ремонт доріг, закладені в бюджет попереднім секретарем міськради Віктором Сальніковим. Скоро й літо закінчиться, а дороги не ремонтуються. Відремонтували лише вулицю К.Маркса. Та й то це заслуга В.Сальнікова, яку тепер намагаються приписати собі інші.
 

    Если хотите узнать о Сайт города Первомайска ... посмотрите.
Альбом, ДТП, 0, МНС, Музыка, Оголошення - Інше, Оголошення - Авто - Інше, Оголошення - Авто - Запчастини, Оголошення - Авто - Легкові автомобілі, Оголошення - Авто - Мотоцикли, Оголошення - Авто - Ремонт, Оголошення - Авто - Транспортні послуги, Оголошення - Будівництво та ремонт, Оголошення - Домашні тварини, Оголошення - Електроніка, Оголошення - Здам, Оголошення - Зніму, Оголошення - Комп`ютери та огртехніка, Оголошення - Красота та здоров`я, Оголошення - Мобільні телефони, Оголошення - Музичні інструменти, Оголошення - Нерухомість - Будинок, Оголошення - Нерухомість - Дача, Оголошення - Нерухомість - Квартира, Оголошення - Нерухомість - Участок, Оголошення - Одяг та обув, Оголошення - Побутова техніка, Оголошення - Пропоную роботу, Оголошення - Туризм та відпочинок, Оголошення - Фото-відео товари, Оголошення - Шукаю роботу, Украина, Фастів, Фастов, Фильм, бесплатно, кино, музей, скачать, фото

Показати всі теги
«    Червень 2011    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
       ПРОДАЖ  

Продам земельну ділянку під будівництво

  
10
чер
 

Фастівський р-н с.В.Снітинка 0.25+0.0054 га. (два акта). Цільове призначення – будівництво і обслуговування жилого будинку, господарських будіве ...

>>> Розділ ПРОДАЖ
       КУПІВЛЯ  

Куплю житло у Фастові або фастівському районі.

  
04
чер
 

Куплю будинок, півудинку, квартиру дачу, земельну ділянку у Фастові або Фастіваському районі. 096 5254132. 093 0866945.

>>> Розділ КУПІВЛЯ
       ОБМІН  

Дом

  
04
чер
 

Обменяю 2-х комнатную квартиру (евроремонт, в центре города, возможно - погреб и гараж, не возле дороги) на часный дом. Рассмотрим все варианты. тел. ...

>>> Розділ ОБМІН
       ПОСЛУГИ  

Штукатурка

  
10
чер
 

Виконую штукатурні роботи.Володя тел. 097-433-01-95.

>>> Розділ ПОСЛУГИ
       РОБОТА  

Няня

  
10
чер
 

Шукаю роботу няні чи вихователя.Маю педагогічну освіту,067-49-70-586

>>> Розділ РОБОТА
       ЗНАЙОМСТВА  

Шукаю жінку

  
10
травня
 

Шукаю жінку www: pensionervastov@mail.ru

>>> Розділ ЗНАЙОМСТВ

Рекомендуємо: