This version of the page http://www.energoatom.kiev.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-11. The original page over time could change.
ДП НАЕК "Енергоатом" / Стартова сторінка
Національна атомна енергогенеруюча компанія    
 
      
НАЕК “Енергоатом”   Відокремлені підрозділи   Безпека АЕС   Діяльність   Перспективне будівництво   Торги   Прес-центр  
Головна :: Стартова сторінка   Ukr  Rus  Eng  

НОВИНИ КОМПАНІЇ

Президент «Енергоатому» зібрав світових лідерів ядерної галузі 

В Києві під егідою Всесвітньої Асоціації операторів атомних електростанцій (ВАО АЕС), відбулось засідання перших керівників атомно-промислових галузей різних країн. У засіданні взяли участь керівники провідних енергетичних компаній США, Великобританії, Кореї, Китаю, ОАЕ, голова Ради керуючих ВАО АЕС і виконавчий директор Лондонського офісу ВАО АЕС, директор Московського регіонального центру ВАО АЕС. Засідання проходило під головуванням президента НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського (він же член Всесвітньої ради керуючих ВАО АЕС, а також член Комісії ВАО АЕС з питань реагування на ядерну аварію в Японії).  


ПЕРСПЕКТИВНЕ БУДІВНИЦТВО

Проект «Будівництво енергоблоків ХАЕС - 3, 4» 

Спорудження енергоблоків № 3 та № 4 є одним із пріоритетних завдань розвитку атомної енергетики, визначених "Енергетичною стратегією України на період до 2030 року" і низкою урядових рішень, прийнятих на виконання "Енергетичної стратегії". Введення додаткових потужностей на ядерному паливі забезпечить зменшення викидів вуглецю в атмосферу, що сприятиме зменшенню впливу «парникового ефекту» на атмосферу планети, забезпечить укріплення енергетичної безпеки держави, знизить дефіцит виробництва електроенергії в умовах майбутнього зростання економіки. Тут Ви можете отримати Анкету постачальника 


МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО

«Енергоатом» підписав меморандум з Китайською національною ядерною корпорацією 

Президент ДП НАЕК «Енергоатом» Юрій Недашковський та президент Китайської національної ядерної корпорації (CNNC) Цинь Сунь підписали меморандум про взаєморозуміння у сфері атомної енергетики. Мета меморандуму - визначення обсягу майбутньої співпраці у сфері проектування, будівництва, введення в експлуатацію, експлуатації та технічного обслуговування АЕС, управління науково-технічного співробітництва, а також встановлення тривалих дружніх взаємин для загального розвитку на основі рівності і взаємної вигоди.  


ОГОЛОШЕННЯ

Запрошення до участі у торгах для реалізації КзППБ 

КзППБ встановлює обсяг заходів з підвищення безпеки, які повинні бути реалізовані на кожному енергоблоці АЕС. Враховуючи те, що реалізація заходів з підвищення безпеки є невід’ємною умовою подовження терміну експлуатації діючих енергоблоків АЕС, реалізація заходів КзППБ також особливо актуальна для виконання завдань, визначених Енергетичною стратегією України на період до 2030 року. Запрошуємо потенційних постачальників і виробників обладнання на конкурсній основі взяти участь у виконанні заходів програми відповідно до чинного законодавства України.  


КРУГЛИЙ СТІЛ

Зауваження представників громадських організацій будуть обов’язково враховані 

Питання спорудження третього та четвертого енергоблоків Хмельницької АЕС обговорили учасники «Круглого столу», що відбувся 31 травня в приміщенні ВП «Атомпроектінжиніринг» ДП НАЕК «Енергоатом». Участь у цьому заході брали провідні громадські організації. З інформацією про хід громадських консультацій щодо будівництва енергоблоків № 3 та № 4 Хмельницької АЕС, які були проведені в 14 населених пунктах Рівненської та Хмельницької областей, ознайомив присутніх доктор фізико-технічних наук Людвіг Литвинський.  


БЕЗПЕКА

НАЕК «Енергоатом» реалізує Комплексну (зведену) програму підвищення безпеки енергоблоків АЕС України 

Комплексну (зведену) програму підвищення безпеки енергоблоків АЕС України (далі - КзППБ) розроблено для подальшої реалізації робіт з підвищення безпеки у рамках виконання довгострокової державної стратегії підвищення безпеки енергоблоків АЕС НАЕК «Енергоатом». Реалізація КзППБ дозволить усунути невідповідність проектів діючих енергоблоків АЕС сучасним національним нормам з безпеки та вирівняти рівень безпеки всіх енергоблоків до рівня, відповідного міжнародним вимогам з безпеки.  




ОСТАННІ НОВИНИ

10.06.2011 Перевірка ядерної безпеки на Хмельницькій АЕС
10.06.2011 Cитуація на АЕС "Фукусіма-Даїчі" за період з 6 по 10 червня
10.06.2011 Планова перевірка системи сповіщення на Хмельницькій АЕС
10.06.2011 9 червня атомними станціями вироблено 221,74 млн. кВтг електроенергії
09.06.2011 Позачергова цільова переоцінка безпеки діючих енергоблоків України з урахуванням уроків, засвоєних після аварії на АЕС «Фукусіма-Даїчі»
09.06.2011 Командно – штабні навчання з перевірки фіззахисту ХАЕС
09.06.2011 8 червня атомними станціями вироблено 222,48 млн. кВтг електроенергії
08.06.2011 До уваги журналістів!
08.06.2011 7 червня атомними станціями вироблено 222,95 млн. кВтг електроенергії
07.06.2011 Підсумки роботи Рівненської АЕС за травень 2011 року
07.06.2011 На Южно-Українській АЕС відбудеться перевірка системи сповіщення
07.06.2011 6 червня атомними станціями вироблено 223,72 млн. кВтг електроенергії
06.06.2011 За 5 місяців «Енергоатомом» відпустив до енергоринку понад 35 мільярдів кіловат-годин електроенергії
06.06.2011 5 червня атомними станціями вироблено 224,14 млн. кВтг електроенергії
03.06.2011 Cитуація на АЕС "Фукусіма-Даїчі" за період з 30 травня по 3 червня



2011, №3 травень-червень


Вхід в систему

Карта сайту Пошук Розсилка Форум Контакти
© НАЕК "Енергоатом". Усі права захищені. 
Компанія-розробник FinportTechnologies Inc. Hosted by:Interactive Systems Ltd.