This version of the page http://www.vl-sta.gov.ua/news/324.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-10. The original page over time could change.
Про новації Податкового кодексу волинські податківці інформували учасників Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції ::
 
Поштова адреса: 43010, м.Луцьк, Київський майдан, 4
Телефони: (0332)777101, (0332)777175 Факс: (0332)777175
Е-пошта: vdpa@ukrpost.ua
08 червня 2011 року
Волинська цукроварня приховала чотири мільйони гривень податків
 
06 червня 2011 року
До уваги платників податків Волині! Запрошуємо на кущовий семінар за участі провідних фахівців ДПА України у м. Львові.
 
  До уваги громадськості! Про корупційні та неправомірні дії з боку працівників державної податкової служби України повідомляйте за номером єдиного „телефону довіри” 0-800-501-007.
   Навігація
Про ДПА в області
Новини ДПА
Сумлінні платники податків України
Перелік описаного майна
Звернення громадян
Консультаційний центр
Відшкодування ПДВ облігаціями внутрішньої державної позики
Європейська та євроатлантична інтеграція
Регуляторна політика
Навігатор платника податку
Питання-відповіді
Корисні посилання
Все про електронну звітність
Вакансії
Рішення місцевих рад
Інформаційно-довідкові служби
Пошук в ЄДР
Час декларувати доходи
Реквізити рахунків
Положення ПРО ДПА
Запрошуємо на семінари
Доступ до публічної інформації
 

          
ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ
Про новації Податкового кодексу волинські податківці інформували учасників Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції
Про Податковий кодекс як інструмент регулювання економічних відносин в Україні 25 лютого 2011 року в Луцькому Національному технічному університеті українське студентство з Черкас, Рівного та Волині дискутувало з визнаними науковцями протягом декількох годин на рівних.

Як зазначила начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Волинській області Алла Алейнікова, молоді люди – учасники конференції, чимало з яких в майбутньому поповнять ряди науковців та фахівців у сфері державних фінансів, приємно здивували її не тільки як учасника конференції, а й податківця з чималим досвідом роботи в податковій службі, обізнаністю з нормами Податкового кодексу.

Про основні моменти економічної конституції України, як часто називають Податковий кодекс, учасників конференції, поряд із декількома десятками доповідачів, інформувала начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Волинській області Алла Алейнікова та старший державний податковий інспектор відділу адміністрування ПДВ Луцької ОДПІ Людмила Рибак, яка здобуває науковий ступінь на кафедрі фінансів в Луцькому Національному технічному університеті.

„В майбутньому навіть наймолодші з учасників нинішньої науково-практичної конференції будуть платниками податків. Багато хто з вас обере професії, безпосередньо пов’язані з системою оподаткування, можливо в якості керівників підприємств, бухгалтерів, аудиторів чи працівників контролюючих органів, - звернулася до учасників заходу Алла Алейнікова, - Але вже сьогодні Вам важливо знати, що Податковий кодекс – це докорінно новий документ, який систематизував та узагальнив понад дві тисячі нормативно-правових актів, що діяли в Україні до його ухвалення.”

Начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області Алла Алейнікова наголосила на особливостях нинішньої деклараційної кампанії, терміни якої відповідно до норм Податкового кодексу продовжено до 1 травня.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян
 
Веб-студія "Терен"