This version of the page http://www.ur-consul.com.ua/ua/partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-08. The original page over time could change.
Фінанси та Кредит, Діамантбанк, Контракт, Бюро перекладів та ін.
 
зробити стартовою  |  додати у вибране
 
 
 
 
 
Головна
Про компанію
Послуги
Готовий бізнес
Ліцензії
Реєстрація
Дозволи
Наші клієнти
Наші партнери
Підтримка
Контакти
 

 
Чи потрібен на нашому сайті форум?


Результати
 



 

Рекламна агенція "Туше"

     Агентство пропонує супровід клієнта від моменту створення проекту сайту до залучення цільових відвідувачів на сайт. Серед послуг: стратегічне планування, розробка та здійснення рекламних кампаній.
     Серед основних напрямків: Інтернет реклама, контекстна реклама, створення і просування сайтів.


Софткей-Україна

     Компанія "Софткей-Україна" є першим в Україні on-line супермаркетом ліцензійного програмного забезпечення, що працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Компанія входить до групи компаній "Софткей" і була відкрита на території України у вересні 2003 року. Каталоги служби реєстрації "Софткей" представлені на сьогоднішній день в 11 країнах СНД, Балтії, Східної Європи, Азії та Близького Сходу.


Банк "Фінанси та Кредит"

      Банк "Фінанси та Кредит" зареєстровано 19 липня 1990 року як Комерційний Банк "Український Комерційний банк ділової співпраці", з 13 жовтня 1995 року перереєстровано як Комерційний Банк "Фінанси та Кредит". У грудні 2002 року згідно з Законом "Про банки і банківську діяльність" до Статуту Банку було внесено зміни. Банк був зареєстрований як Банк "Фінанси та Кредит", ТОВ.


АБ “Діамантбанк”

     Зареєстрований НБУ в листопаді 1993 року.
     Сплачений і зареєстрований статутний капітал Банку становить 100 млн. грн.
     Банк надає комплекс сучасних фінансових послуг корпоративним і індивідуальним клієнтам.
     У 2005 році Діамантбанк став переможцем Національної Програми «Український Фінансовий Олімп» в номінації «Кращий банк з обслуговування клієнтів».
     Філії та відділення Банку знаходяться в Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Львові та Сімферополі.
     Діамантбанк орієнтується на західні стандарти - успішні результати фінансової діяльності Банку протягом останніх 5 років щорічно підтверджуються міжнародною аудиторською компанією KPMG.


ТОВ «Керрі-Трейд»

     ТОВ «Керрі-Трейд» працює на українському фінансовому ринку з квітня 2008 року.
       Компанія входить до міжнародної групи «Midland Group», яка на фінансовому ринку України представлена страховим бізнесом, компанією з управління активами, інвестиційними фондами та недержавним пенсійним фондом.


ТОВ “Європейський банк розвитку та заощаджень”

     ТОВ “Європейський банк розвитку та заощаджень” (Ліцензія НБУ №72 від 05.08.2003) здійснює свою діяльність на ринку банківських послуг понад 13 років і на теперішній час є універсальною банківською установою, що надає повний спектр послуг на внутрішньому та зовнішньому кредитно-фінансовому ринку. 
     ТОВ “Європейський банк розвитку та заощаджень” є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Асоціації українських банків, Київської банківської спілки, зареєстрований, як асоційований член міжнародної платіжної системи VISA International. Також банк має розгалужену мережу відділень по м. Києву.
     Рішенням Експертної ради міжнародної іміджевої програми “Лідери XXI століття” про присвоєння почесних звань та нагород від 15 лютого 2005 року, ТОВ “Європейський банк розвитку та заощаджень” нагороджений міжнародним призом “Європейська якість”, за прагнення досягти високої якості відповідно до європейських стандартів.


Сервіс правильних відповідей

     Тут Ви можете отримати вичерпну і компетентну відповідь на своє питання. Консультацію надають як Експерти в різних галузях, так і інші користувачі сайту.


ВАТ ТФБ "Контракт"

       Відкрите акціонерне товариство Торговельно-фінансовий банк "Контракт" (ліцензія НБУ № 161 від 27.05.2005 р.) зареєстрований 18 травня 1993 р. як АКБ «Антарес». У травні 2005 р. банк перейменовано в ТФБ «Контракт».
      «Контракт» є членом Асоціації українських банків, Київського банківського союзу, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Київської міжнародної фондової біржі, Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв, Української зернової асоціації; входить в перелік банків, які рекомендуються комітетом АІР з акредитації агентств в IАТА.


Бюро перекладів «Exclusive Translation»

      Бюро перекладів «Exclusive Translation» надає повний спектр послуг професійного перекладу текстів будь-якої складності (технічний переклад, літературний переклад, переклад ділової та особистої документації), усні переклади, а також їх нотаріальне засвідчення.
Всі мови світу. Легалізація, апостиль. Прийнятні ціни.
Оперативність, якість, система знижок.
Бюро перекладів "Exclusive Translation" - це партнер всерйоз і надовго!


Юридична лінія

      Український каталог корисних правових інтернет ресурсів. В даному каталозі понад 180 юридичних фірм, серед яких є й наша юридична фірма «Консул».
      Належну відвідуваність сайту користувачами забезпечують новітні науково-практичні напрацювання провідних юристів-науковців, а також молоді, які отримують юридичну освіту. Така база наукових досліджень і розробок не втрачає своєї актуальності, оскільки постійно оновлюється шляхом проведення науково-практичних інтернет-конференцій юридичного напрямку.


АБ "Укрінбанк"

     Банківська ліцензія №23 від 10 січня 2002 року. Дозвіл №23-1 від 10 січня 2002 року. Ліцензія Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку АА № 770481 від 12 жовтня 2004 року на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів: діяльності по випуску та обігу цінних паперів; депозитарної діяльності зберігача цінних паперів ; діяльність щодо ведення реєстру власників іменних цінних паперів.


ВАТ КБ "ІНТЕРБАНК"

      Зареєстровано в Національному банку України 23 березня 1992 р. (реєстр. № 93). Генеральна ліцензія Національного банку України № 102 від 03 серпня 2006 р. Банк є засновником та членом: ЗАТ "Українська міжбанківська валютна біржа"; ВАТ "Міжрегіональний фондовий союз"; Фондовій секції ВАТ "Українська фондова біржа"; Асоціації українських банків, Асоціації "Перша фондова торговельна система "; Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв; Асоціації" Київський банківський союз "; Торгово-промислової палати України; Київської Торгово-промислової палати.


ВАТ "БГ БАНК"

     ВАТ БГ БАНК (банк УБРП) зареєстрований в 2001 році. У листопаді 2008 р. банк перейменовано у ВАТ "БГ БАНК". БГ БАНК – універсальний банк, який надає повний спектр послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Активи банку на 31 січня 2009 року складали 1 413,02  млн. грн.  Клієнтська база банку на 1 квітня 2009 року  становила понад 90 тис. рахунків клієнтів, серед яких 19 342 рахуни юридичних осіб і  73 270 рахунків фізичних осіб. Мережа БГ БАНКУ налічує 21 одиницю: головний офіс, 5 регіональних дирекцій та відділення в Київській, Одеській, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській, Луганській, Харківській областях України, а також у м. Кривий Ріг.


ТОВ "УКПРОМБАНК"

     Укрпромбанк створено у 1989 році. За 19 років успішної діяльності Укрпромбанку на фінансовому ринку України професіоналізм та досвід керівництва і всього колективу підтверджувався, зміцнювався й удосконалювався на шляху до визначення і реалізації майбутніх перспектив. Підтвердженням цьому є показники і результати діяльності банку.


Центр перекладів "ТРІС"

      Центр перекладів "ТРІС" вийшов на ринок перекладацьких послуг з 1993 року і став першим бюро перекладів повного циклу. Центр постійно розвивається з метою забезпечувати високу якість перекладу і обслуговування. Найвищі цінності центру - якість, дотримання строків і зручність для клієнта.


Юридична компанія "Ес Джі Консалтинг"

      Юридична компанія "Ес Джі Консалтинг" надає юридичні та консультаційні послуги, представляє інтереси клієнтів в судах, державних органах, фінансових установах, займається комплексним вирішенням питань в галузі створення, ліквідації та продажу компаній, у сфері нерухомості та інвестицій, оподаткування та захисту інтересів бізнесу і громадян.


Телеканал "НТН"

     В українському ефірі телеканал НТН з’явився 1 листопада 2004 року. НТН – це телеканал загальноформатного мовлення. Аудиторія – чоловіки та жінки у віці 18-49 років, ядро аудиторії – чоловіки 25+. Наприкінці 2007 року телеканал НТН увійшов до групи каналів "Інтер".


ESGroup

     Компанія працює з 2001 року і нині впевнений лідер на ринку ділового контенту в Україні. Силами колективу, а це понад 240 фахівців, щомісяця створюється більше, ніж 70 годин ексклюзивного телепродукту. Використовуються найсучасніші технології у власному апаратно-студійному комплексі площею 1760 кв.м. Телевізійні проекти компанії - «місце зустрічі» представників бізнесу і влади, а також - можливість діалогу, PR та рекламної активності.


"Український бізнес портал"

     "Український бізнес портал" - Інтернет-діловий журнал, який надає максимальний спектр інформації, необхідної для ділової людини. УБП щоденно оновлюється самими оперативними та актуальними матеріалами, підготовленими власною редакцією, а також працює в синергії з базовими стратегічними проектами холдинга: газетою "Економічні вісті" та журналом "Експерт Україна".


Діловий тижневик "Контракти"

     Аналіз головних бізнес-подій у рубриках "Гроші", "Сфера впливу", "Компанії та ринки", "Секрет фірми", "Історії успіхів та поразок", "Кар'єра компанії", "Кар'єра менеджера". Завжди ексклюзивна інформація.


"Нотінгем Хауз"

     Сьогодні «Нотінгем Хауз» - це стабільно працююча компанія, яка пропонує весь спектр послуг з оцінки майна та майнових прав, а також проведення судових експертиз та експертних досліджень, юридичні та інші послуги.


ТОВ "Ріал Стар Естейт"

     Компанія Real Star Estate створена командою досвідчених спеціалістів в області нерухомості та інвестування, які працювали на ринках України, Канади, Нової Зеландії. Завдяки досвіду спеціалістів та багаторічної практики, створена ефективна концепція розвитку бізнес процесів


РА "Дата Медіа"

     РА "Дата Медіа" засноване в 1994 році. На сьогоднішній день позиціюється як агентство повного циклу, що відрізняється традиційно позаконкурентними баінговими можливостями (центральні та регіональні друковані та електронні ЗМІ, білборди й сітілайти), найкращім креативом (1 місце в номінації "Кращий рекламний макет" у конкурсі для РА тижневика "Бізнес. Прайс - листи "видавництва" Бліц-Інформ "), власною поліграфічною базою, а також дійсно партнерським ставленням до всіх своїх клієнтів.


ПАТ "ЕРДЕ БАНК"

ЕРДЕ Банк - це фінансова установа, що надає банківські послуги і позиціонує себе як інкасаційно-розрахунковий банк. Банк на 100% є українським підприємством, без участі міжнародного капіталу. Банк не пов'язаний з міжнародним кредитним ринком, не схильний до міжнародних фінансових колапсів і є членом фонду гарантування вкладів.
 
ТОВ "ЮК "КОНСУЛ"
2004-2010. Всі права захищені.