This version of the page http://www.ok2007.info/archives/69 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-08. The original page over time could change.
Кредитний союз або банк? | Бизнес в Интернете - надомная работа в Интернет
» Кредитний союз або банк?

Кредитний союз або банк?

Важливо розуміти, що фінансист - це той же адвокат або лікар. І в цих, часто глибоко особистих, відносинах немає єдиних рішень. Як і в медицині - комусь легко і зручно з дільничним лікарем поліклініки, а хтось обслуговується в приватній клініці. У фінансовому обслуговуванні можна провести подібну аналогію.

Крупний банк - це організація, яка орієнтована на масового клієнта. Потрібно пройти бюрократичні процедури, поспілкуватися з декількома фахівцями, почекати в черзі і обов'язково скористатися додатковими послугами (ну прямо як в поліклініці - «Всім пройти флюорографію»).

У Кредитному союзі або в невеликому банку за вами «побігають». Але скрізь свої плюси і мінуси. Вартість, відповідно, різна.

Медичний приклад: у випадку якщо проблема серйозна, жодна комерційна клініка на сьогодні не володіє і маленькою дещицею того устаткування, кваліфікованого персоналу і системи організації процесів як рядова районна лікарня. Отже оперувати вас буде звичайний лікар звичайної лікарні, тільки дорожче.

Фінансовий приклад: КС або маленький банк у разі потреби в значній сумі фінансування або високотехнологічному рішенні задоволення потреби клієнта звернуться в крупний банк. Просто «накрутивши» на вартість послуг свою націнку. Не секрет, що кредитні союзи користуються ресурсами банків. Еквайрінг, часто надається не за своїми ліцензіями, а згідно з договорами між банками. Карткові продукти дрібні банки продають практично чужі (кредитні союзи їх взагалі не мають). Є ще ряд подібних операцій. Отже однозначної відповіді на питання не дасть ніхто - вибір за вами.

Оставить комментарий

Вы должны войти, чтобы оставить комментарий.