This version of the page http://www.volnov.org.ua/gni45.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-06. The original page over time could change.
Якщо протягом календарного року платник єдиного податку одержує доходи не від здійснення підприємницької діяльності...| Волновахский городской портал



Волновахский городской портал
Главная
Добавить новость!
2011-06-06 [16:49:52]
Разделы сайта

ГНИ информирует...

О Волновахе
История города
История города (укр) Информация о районе
Природные территории
Большие и малые села
Села и посёлки (укр)
Карты, схемы
Расписание поездов
Расписание электричек
Расписание автобусов
Банки, банкоматы
Такси
Отдых, развлечения
Провайдеры, сети
Мобильная связь
Телевидение
Кабельное ТВ
Радиостанции
Архив форума
Карта сайта
Библиотеки, музеи
Газеты
Учебные заведения
Организации города
Достопримечательности:
Великоанадольский лес
Дендрарий
Лесной колледж
Музей леса
Монастырь

Архив новостей

Друзья сайта

Устав территориальной громады

Форум

Фотогалерея

Поиск работы

Погода в Волновахе

Фирмы, организации

Обьявления

Знакомства

ГНИ в Волновахском районе информирует...

Спрощена система оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва, до яких належать і фізичні особи, зареєстровані у встановленому законом порядку як суб'єкти господарської діяльності, регулюється Указом Президента України від 03.07.98 р. N 727/98 "Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва" (у редакції Указу Президента України від 28.06.99 р. N 746/99). Указом встановлено, що фізичні особи, які здійснюють підприємницьку діяльність без створення юридичної особи, мають можливість перейти на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності шляхом придбання Свідоцтва про сплату єдиного податку, якщо на вид підприємницької діяльності, який здійснює така фізична особа, місцевою радою встановлено ставку єдиного податку, при умові, що обсяг виручки від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за рік не перевищує 500 тис. грн.

Для одержання Свідоцтва про сплату єдиного податку фізична особа - суб'єкт підприємницької діяльності подає до податкового органу за місцем державної реєстрації письмову заяву, в якій зазначає вид (види) діяльності, якими передбачає займатись, оскільки саме від виду (видів) діяльності залежить розмір єдиного податку.

Статтею 2 цього Указу також передбачено, що доходи, отримані фізичною особою – платником єдиного податку від здійснення підприємницької діяльності, які обкладаються єдиним податком, не включаються до її сукупного оподатковуваного доходу за підсумками звітного року.

Отже, якщо протягом календарного року платник єдиного податку одержує доходи від здійснення підприємницької діяльності, не зазначеної у Свідоцтві про сплату єдиного податку, то такі доходи оподатковуються на загальних підставах відповідно до Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб».



Информация предоставлена отделом массово разъяснительной работы и обращения граждан ГНИ в Волновахском районе


Адрес текущей страницы: www.volnov.org.ua