This version of the page http://www.tmm.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-06. The original page over time could change.
- Будівельна компанія ТММ











Компанія ТММ - це девелоперсько-будівельна компанія повного циклу. Основним видом діяльності компанії є проектування та будівництво будинків "під ключ", що охоплює весь комплекс будівельних та оздоблювальних робіт, а також подальше обслуговування об'єктів після здачі їх в експлуатацію.

Компанія ТММ працює на будівельному ринку України з 1994 року і є однією з провідних будівельних компаній України.

З травня 2007 року акції компанії ТММ котуються на Франкфуртській фондовій біржі.



Новини компанії


29.04.11

ТММ посіла четверте місце в рейтингу найбільш затребуваних генпідрядників Україні

Девелоперсько-будівельна компанія ТММ посіла четверте місце в рейтингу "12 найбільш затребуваних генпідрядних компаній України", складеному спеціалізованим виданням Building Business. До рейтингу увійшли 12 генпідрядних компаній з найбільшою...


27.04.11

Микола Толмачов увійшов до трійки кращих керівників у сфері житлового і комерційного будівництва за версією "ТОП-100. Кращі топ-менеджери України"

Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов увійшов до трійки кращих топ-менеджерів у галузевому рейтингу "Житлове та комерційне будівництво" за версією "ТОП-100. Кращі топ-менеджери України" видавництва "Економіка". У загальному рейтингу ста...


усі новини









Компанія ТММ успішно реалізувала 31 проектів у трьох містах України
 



Сьогодні ТММ реалізує 6 проектів у трьох містах України
 



У портфелі компанії ТММ наразі є 11 перспективних проектів у чотирьох регіонах України
 

Умови доступу та використання сайту   © 2007 Developed by Domino / ITCG