This version of the page http://www.narodna.org.ua/page/robotafrakcii/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-06. The original page over time could change.
Офіційний сайт Народної Партії — Робота фракції
Головна  | Мапа сайту
  • Головна
  • Фракція Народної Партії
  • Народні депутати України
  • Робота фракції
Розсилка

підписатися

Наші партнери

Робота фракції
Виступ народного депутата України фракції Народної Партії В.Ф. Шпака на пленарному засіданні Верховної Ради України 01.06.2011 р.

01.06.2011 

Шановні колеги народні депутати України! Шановні громадяни України, наші виборці! Хочу привернути вашу увагу до насущних питань, до ситуації, що склалася з ціновою політикою в системі агропромислового комплексу.

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії Ю.О. Литвина на пленарному засіданні Верховної Ради України 31.05.2011 р.

31.05.2011 

Шановний головуючий, шановні колеги! У черговий раз хочу звернути вашу увагу на село, яке ми всі поетично називаємо "колискою українського народу", з якого вийшла більшість із нас, на яке ми покладаємо великі надії і заради якого, на жаль, робимо менше ніж могли б зробити.

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії М.Х. Шершуна на пленарному засіданні Верховної Ради України 18.05.2011 р.

19.05.2011 

Шановний Голово! Шановні колеги! Сучасний економічний стан країни, непоспішність органів влади всіх рівнів не дозволяють навіть мати надію на швидке відродження радіоактивно забруднених територій. За великим рахунком такий процес ще і не починався. Більше того, можу стверджувати про протидію такому процесу.

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії О.О.Зарубінського на пленарному засіданні Верховної Ради України 17.05.2011 р.

17.05.2011 

Шановні громадяни! У своєму виступі я хочу звернути увагу на проблеми тих наших громадян, якими мало або ж зовсім не цікавляться політики. Бо цих людей не збереш на мітинги, їх важко використати для досягнення своїх політичних цілей. Водночас ці люди не дуже цікавлять і більшість засобів масової інформації, адже на їхніх проблемах ані грошей, ані рейтингів не зробиш. Йдеться про численних жертв торгівлі людьми.

Виступ народного депутата України С.Р.Гриневецького на парламентських слуханнях "Про стан і перспективи розвитку економічних відносин з ЄС (зона вільної торгівлі) та Митним союзом" (м. Київ, 11 травня 2011 р.)

13.05.2011 

Шановний головуючий, шановні учасники парламентських слухань! Перш за все я хотів би привітати всіх нас зі значною подією в житті нашої держави: сьогодні вперше Україна очолила Комітет міністрів Ради Європи. І гадаю, що актуальність розгляду питання про стан та перспективи економічних відносин з Європейським Союзом та Митним союзом, окрім того, що вона зумовлена значним суспільно-політичним резонансом, набирає зовсім іншого виміру.

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії В.Ф.Шпака на пленарному засіданні Верховної Ради України 11.05.2011 р.

12.05.2011 

Шановні народні депутати, я пропоную перейти від політики, від політичних проблем до більш діючих сьогоденних проблем. Шановні народні депутати, розпочаті ще в 90-ті роки аграрні реформи за два десятиліття так і не принесли бажаних результатів, навпаки, багато в чому створили масу нових проблем, які спричинили занепад сільських територій, скорочення робочих місць і призвели до різкого зростання цін на продукти харчування.

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії М.Х.Шершуна на пленарному засіданні Верховної Ради України 20.04.2011 р.

21.04.2011 

Шановний Голово, шановні колеги! У державній політиці щодо ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи слід змінювати акценти. Саме така теза звучить не з вуст чиновників, а в словах ліквідаторів, мешканців шести забруднених районів Рівненщини та науковців, які нещодавно зібралися на обговорення спільних проблем.

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії К.Ващук на пленарному засіданні Верховної Ради України 19.04.2011 р.

19.04.2011 

Катерина Ващук, фракція Народної Партії. Шановні колеги, шановні радіослухачі! Хочу підняти найболючіші питання життя людей у сільських районах моєї Волині. Вони характерні для всієї української глибинки.

Выступление народного депутата Украины фракции Народной Партии В.Баранова на парламентских слушаниях «О государственной политике по поводу решения проблемы возвращения и компенсации потерянных (обесцененных) сбережений граждан» 13.04.2011 г.

14.04.2011 

Уважаемый Адам Иванович, уважаемые участники нашего собрания! Я думаю, очевидно, что сегодня решения этой проблемы не существует. И мы в основном сосредоточились на том, что говорим о важности этой проблемы, а в этом никто не сомневается. Но, тем не менее, различные предложения, инициативы есть, но общегосударственной системы и решения на правительственном либо законодательном уровне на сегодняшний день не существует.

Виступ народного депутата України фракції Народної Партії М.Х.Шершуна на пленарному засіданні Верховної Ради України 06.04.2011 р.

06.04.2011 

Микола Шершун, фракція Народної Партії. Шановний Голово! Шановні колеги! Доволі часто ми чуємо про несправедливі результати тендерів та торгів, і не дивно, адже кожен конкурсний відбір залишає частину учасників невдоволеними, вони шукають різні виправдання своєї невдачі.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Топ - новина

В.Шпак: „Земля може бути товаром за умови чіткого державного регулювання”

01.06.2011

Про це сказав народний депутат України від фракції Народної Партії у Верховній Раді України, заступник Голови Народної Партії, член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Василь Шпак у ході інтернет-конференції 1 червня 2011 року.

Інтерв'ю
В.Литвин: „Найстрашніше для будь-якої людини – це невизначеність і відсутність будь-якої перспективи”

03.06.2011 

Україна отримала право головувати у Комітеті міністрів Ради Європи та у ряді інших європейських інституцій. Які дивіденди принесе нашій країні наближення до Європи, яка ситуація в Україні, про це розповів Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин в інтерв’ю телеканалу „Рада” 27 травня 2011 року.

В.Литвин: „Закон о выборах народных депутатов вряд ли будет принят до парламентских каникул”

27.05.2011 

Эксклюзивное интервью председателя Верховной Рады Украины Владимира Литвина агентству «Интерфакс-Украина» от 27.05.2011 г.

Публікації
Детворе от Народной Партии

03.06.2011 

В один из приемов к депутату Бердянского городского совета, лидеру фракции Народной Партии Виктору Гречке обратились родители детского сада №28 «Малятко». Садику уже 46 лет, и несмотря на то, что коллективу совместно с родительским комитетом удается сохранять его, как чистый, ухоженный и уютный уголок, время дает о себе знать.

Давать нельзя отбирать

02.06.2011 

«За дачниками общества «Гроно» на Верховой должно остаться право на выделенную им землю», – так считает народный депутат Украины Валерий Баранов. А проблема в том, что эти люди, которых, по словам председателя общества Сергея Борисова, насчитывается две сотни человек, оказались в непонятной и досадной ситуации.