This version of the page http://www.kpu-kiev.org.ua/?message_id=2636§ion_id=39 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-05. The original page over time could change.
Київський міськком КПУ :: Головна
Пошук
Вибори
Загроза фашизму
Політика
Партійне життя
Партійна преса
Актуальне в пресі
Публіцистика
Агітатору-пропагандисту
У районах Києва
Комуністичний проект України
НАТО нам НЕ НАДО!

















Відвідувань з 16.06.2010
Время “Ч” означает Украина ждет перемен в пользу трудящихся!

Петро Симоненко: Компартія вітає резолюцію Європарламенту із закликом до Президента Януковича скасувати указ Ющенка про героїзацію Бандери - kpu.net.ua, 26.02.2010

kpu.net.ua, 26.02.2010

“Я і мої товариші по партії і фракції комуністів вітаємо резолюцію Європарламенту, в якій міститься заклик до Президента України Віктора Януковича скасувати указ свого попередника про присвоєння звання Героя України націоналісту Степану Бандері, який, як йдеться в резолюції, “співпрацював з нацистською Німеччиною”. Про це сказав лідер Компартії України Петро Симоненко, коментуючи резолюцію Європарламенту.

Разом з тим, Петро Симоненко зазначив, що саме підтримка Ющенка країнами Євросоюзу та Сполученими Штатами дозволила йому безкарно насаджувати в Україні ідеологію неофашизму, нагороджувати відвертих злодіїв вищими державними нагородами.

“Фактично, політика Євросоюзу і США стосовно України та “помаранчевої” влади у період з 2004 по 2010 роки дуже нагадувала політику країн Великої трійки у 1938 році, коли через Мюнхенську змову практично “благословили” Гітлера на розв’язання Світової війни”, - переконаний Петро Симоненко.

Лідер КПУ також наголосив, що факти присвоєння Бандері та Шухевичу звань Героїв України — це верхівка айсбергу. Головне, що Ющенко і його печерно-націоналістичне оточення злочинно використовуючи свою владу, чинили економічний, соціальний та гуманітарний геноцид багатонаціонального та поліетнічного українського народу.

“Створення так званого “Інституту національної пам’яті”, який у своїй діяльності фактично керувався гебельсівськими принципом “головне не правда, а ефект”, спотворював історичну пам’ять нашого народу та втоптував у багнюку героїв-переможців фашизму, прославляючи при цьому гітлерівських наймитів і фашистську ідеологію. Перетворення СБУ з державного органу, який повинен захищати країну і людей від внутрішніх та зовнішніх загроз, на притулок для псевдонауковців і професійних провокаторів та фальсифікаторів історії, - це вже тягне на державну зраду”, переконаний лідер КПУ.

“Саме тому я закликав Верховну Раду, Генеральну прокуратуру, правоохоронні органи розпочати, кожен в межах своїх конституційних повноважень, розслідування зловживань службовим положенням та діянь, які мають ознаки злочину, що вчинив громадянин Ющенко під час перебування на посаді Президента України”, - заявив лідер комуністів Петро Симоненко.

Прес-служба ЦК КПУ

Архів, сортувати за: Нові Відвідувані Коментовані
Головна
Назад
СКП-КПСС
Міжнародний комуністичний рух
Теоретична думка
Соціалістичні ідеї...
ХХI століття. Комуністична фантастика
Архів, найбільш:
Нові
Відвідувані
Коментовані

© Киевский ГК КПУ 2005
Все права защищены. Перепечатка материалов разрешается, только после письменного разрешения автора (e-mail). При перепечатке любого материала с данного сайта видимая ссылка на источник www.kpu-kiev.org.ua и все имена, ссылки авторов обязательны. За точность изложенных фактов ответственность несет автор.