This version of the page http://www.finexbank.com.ua/view.URNEREZ/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-05. The original page over time could change.
Фінексбанк : Нерезиденту інвестору
КОНВЕРТEР ВАЛЮТ

Інтернет-банкінг

Інтернет Клієнт-Банк

РУС | УКР

АДРЕСА БАНКУ

Україна, м. Київ, 03151
Повітрофлотський проспект, 54
тел/факс +380 44 490-77-44
Відділення

  • Акції
  • Калькулятор
  • Інтернет Клієнт-Банк
  • Філії та відділення
  • Вакансії
Головна  ›  Корпоративним клієнтам  ›  Перелік документів для відкриття поточного рахунку  ›  Нерезиденту інвестору
Нерезиденту інвестору


 ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО РАХУНКУ НЕРЕЗИДЕНТУ-ІНВЕСТОРУ В ПАТ «ФІНЕКСБАНК»

 

1.        Заява про відкриття рахунку встановленого зразка.

2.        Копія легалізованого або засвідченого шляхом проставлення апостиля витягу з торговельного, банківського або судового реєстру або реєстраційне посвідчення місцевого органу влади іноземної держави про реєстрацію юридичної особи, засвідчене нотаріально.

3.        Копія легалізованої або засвідченої шляхом проставлення апостиля довіреності на ім`я особи, яка має право відкривати рахунок та розпоряджатися ним, засвідчена нотаріально.

4.        Картка із зразками підписів і відбитка печатки, засвідчена нотаріально (2 шт.).

5.        Якщо нерезидент-інвестор є учасником угоди про розподіл продукції відповідно до Закону України «Про угоди про розподіл продукції», - документ, що підтверджує взяття нерезидента-інвестора на облік в органі державної податкової служби, чи його копія, засвідчена органом, що видав документ, або нотаріально.

6.        Паспорти осіб, які мають право першого та другого підписів.

7.        Довідки про присвоєння іден ти фі ка цій ного номера платника податків, видані на імена осіб, які    мають право першого та другого підписів.

8.        Опитувальник.

При відкритті рахунку  присутність осіб, які мають право першого та другого підписів: директора, головного бухгалтера, інших осіб, підпис яких міститься у картці зразків підписів і відбитка печатки, обов’язкова.
Рахунок відкривається тільки за умови наявності всіх необхідних документів, чи їх копій, завірених у встановленому порядку.