This version of the page http://www.dubno.com.ua/br.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-05. The original page over time could change.
ДУБНО міський портал
 
     
Історія міста Музей Готелі Кав'ярні Чат Форум Фотогалерея Оголошення Корисні лінки

Увага : фестиваль!

Липень дивує дубенчан: то спека, то зливи, то ще якісь катаклізми в природі. Але ще один тайфун (на цей раз – уже запланований) сколихне, без сумніву, все місто: фестиваль рок-музики “Тарас Бульба”.
Молодь радіє (хоча теж далеко не вся): ще одна молодіжна тусовка, маса вражень, знайомства, відчуття ейфорії… Старші люди зітхають (особливо ті, хто живе у центрі міста): як те все пережити?..
Чекання свята, молодіжних гуртів, україномовних пісень у сучасній інтерпретації, сучасних ритмів продовжиться важким роком. І це буде непоправний удар по нервовій системі (і не лише) тих, хто морально не підготовлений до фестивалю. А якщо змінити ситуацію не можна, то що? Правильно, треба змінити відношення до цієї ситуації.
По-перше, якщо не впевнені, що це вам конче потрібно, не поспішайте побувати в юрбі, де вам можуть нам’яти боки – чути ви будете і з квартири, відчинивши вікно, або на певній віддалі.
По-друге, потураючи власній цікавості, не забудьте про оточення вірних незрадливих друзів, з якими краще і безпечніше ділитися враженнями від побаченого, ніж з приїжджими.
По-третє, варто поснідати чи пообідати вдома, поскільки мух посеред літа ніхто не відміняв і харчові отруєння ще доволі часті.
По-четверте, не намагайтеся додати собі настрою, хильнувши що-небудь алкогольне чи прийнявши відповідну наркотичну дозу. Повірте, нічого, крім зіпсованого настрою і здоров’я собі та іншим, ви не здобудете.
По-п’яте, не варто забувати, що нам залишатися жити в цьому місті, тому не бийте пляшок і облич, подумайте про чистоту і власних рук, і тротуарів та майданчику, де відбудеться, надіємося, культурний захід (якщо, звичайно, ви себе до культурних людей відносите).
По-шосте, гостям варто підказати, що в таку погоду під сценою спати краще не лягати – є готелі, врешті, за містом можна поставити палатки. Нехай бережуть здоров’я – знадобиться.
По-сьоме, любителям спонтанного сексу варто нагадати, що після випадкових стосунків надто багато екстрималів звертаються до лікарів. Подумайте завчасно про безпечність, якщо вже така спрага, а також про тих, чиєму життю це загрожує (це може бути й ваше життя).
Так що приємного всім відпочинку, гарного настрою і здорового сприйняття всього, що відбуватиметься поруч, адже перш за все фестиваль „Тарас Бульба” – це свято української рок-музики, тому давайте зустрінемо і відсвяткуємо його, як справжні патріоти української культури!
P.S. До речі, Дубенське міськрайонне територіальне медичне об’єднання повідомляє, що реанімаційне, травматологічне, шкіро-венерологічне відділення Дубенської міської лікарні та диспансер психо-соціальної реабілітації готові люб’язно прийняти всіх, хто не дослухався наших порад та знехтував ними. Вхід безкоштовний-:)

Дубенський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

© 2008 Всі права захищені       Розробка та дизайн "Vinchi"
 

живописні курорти Чорного моря запрошують на відпочинок до Криму : samsung sgh i900 black : Ознакомьтесь - сайт эпиляция! советы! : вызов врача на дом платно, гепатобилиарной системы.