This version of the page http://www.bgbank.com.ua/ukr/PrivateBanking/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-05. The original page over time could change.
Private banking — ПАТ ''Банк Перший''

 Укр/Рус

0-800-300-50-30
дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів безкоштовні 



ПОШУК  /  КАРТА САЙТУ

Про банк

Корпоративним клієнтам
|
Приватним клiєнтам
|
Фiнансовим органiзацiям

Контакти
Private banking




ПАТ "Банк Перший"

Про банк
Корпоративним клієнтам
Приватним клiєнтам
Фiнансовим органiзацiям
Контакти
 



Private banking

Телефонуйте нам: +38 0 44 200 - 0956

Будемо раді бачити Вас в Офісі Індивідуального Обслуговування

Київ, вул. Червоноармійська, 77-А

Бізнес-центр "Капітал", 2 поверх

Сайт Private Banking

Інформація зі світових ринків:

Золото

$1121.85

-1.70

Нафта

$81.49

-0.38

Індекс UX

2022.55

+73.11

 

ЗВЕРНЕННЯ ДО КЛІЄНТІВ

Вельмишановні пані та панове, Сьогодні ми маємо честь запропонувати Вам новий комплекс індивідуального банківського обслуговування – Private Banking. У його створенні наша команда поєднала найкращі світові стандарти, інноваційні рішення та глибоке розуміння потреб Клієнтів саме в Україні. Унікальність нашого комплексу послуг забезпечують продукти інвестиційного менеджменту, створенням та реалізацією яких займається інвестиційна компанія BG Capital у тісній співпраці з БГ БАНКОМ. Перевагою для Вас є можливість безпосереднього доступу до ресурсів усієї Групи Банку Грузії в Україні та за її межами. Ми – велика фінансова група, при цьому гарантуємо мобільність та гнучкість у пошуках варіантів співпраці та прийнятті рішень. Ми глибоко переконані, що новий комплекс послуг Private Banking та міжнародний досвід нашої команди допоможе Вам підібрати найбільш ефективні інструменти для збереження та примноження Вашого капіталу.

З повагою, Нік Піацца, Радник Голови Правління БГ БАНКУ з питань роботи з VIP-клієнтами

ЩО ПЕРЕДБАЧАЮТЬ ПОСЛУГИ PRIVATE BANKING?

Комплекс послуг Private Banking максимально враховує індивідуальні потреби заможних Клієнтів у банківському та фінансово-інвестиційному обслуговуванні. Основні його складові:

  • банківські послуги: оперативне управління рахунками, операції з конвертації валют, карткові та депозитні послуги;
  • послуги інвестиційного менеджменту: операції з цінними паперами, консультування з фінансових та інвестиційних питань;
  • небанківські послуги: юридична підтримка, life-style послуги, тощо.

Private Banking передбачає індивідуальний та комплексний підхід у вирішенні питань Клієнта, а також повну конфіденційність та гарантовано високій рівень обслуговування. Особистий менеджер. З кожним Клієнтом Private Banking працює висококваліфікований особистий менеджер, який є єдиною контактною особою з усіх питань оперативної взаємодії між Клієнтом та Банком. Контакт-центр. Наш цілодобовий контакт-центр дозволяє Клієнтам отримати оперативно і своєчасно відповіді на будь-які питання.

ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ З НАМИ 

Унікальне поєднання послуг класичного та інвестиційного банкінгу Комплекс послуг Private Banking -  це результат спільної роботи БГ БАНКУ та інвестиційної компанії BG Capital. Клієнтам, які зацікавлені у отриманні класичних банківських послуг, ми пропонуємо ексклюзивний набір карткових рахунків та депозитних програм. У разі якщо Клієнта цікавлять можливості інвестиційних інструментів, він отримує безпосередні консультації від інвестиційної компанії. Міжнародний досвід з перших рук Ми врахували досвід нашого материнського банку, АТ «Банк Грузії» (Тікер на LSE: BGEO LI), котрий є лідером у наданні послуг заможним клієнтам у Грузії та має базу, що налічує понад 1400 VIP-клієнтів у 40 країнах світу. Крім того, наші Клієнти завжди можуть розраховувати на регулярну підтримку та консультації з боку високопрофесійної команди топ-менеджменту БГ БАНКУ та BG Capital. Офіс індивідуального обслуговування Для того, щоб відповідати найвищим стандартам індивідуального обслуговування Клієнтів, ми відкрили новий спеціалізований офіс. Ми доклали максимум зусиль, аби кожний візит наших Клієнтів був результативним і конфіденційним, а також проходив у приємній атмосфері. У новому офісі завжди до послуг Клієнтів окрема кімната для обслуговування особистим менеджером, касове та депозитарне приміщення, кімната для проведення ділових зустрічей. Ми глибоко цінуємо наших Клієнтів і прагнемо надавати високопрофесійне обслуговування у найзручніший для них час. Саме тому офіс індивідуального обслуговування має гнучкий графік роботи. 

КАРТКОВІ ПРОДУКТИ

Ми раді запропонувати нашим Клієнтам низку карткових продуктів, що відрізняються вигідними умовами та широким переліком додаткових послуг. Ексклюзивна пропозиція - One Card.Пластикова картка One Card була розроблена спеціалістами Банку Грузії спеціально для Клієнтів Private Banking. Картка надає власнику наступні переваги:

  • відкриття рахунків одночасно у декількох валютах (гривня, долар США, євро), що дозволяє запобігти конвертації валют при здійсненні платежів;
  • відсутність комісії за миттєве поповнення рахунку через POS-термінал;
  • інформування Клієнта про здійснені транзакцій за допомогою SMS-повідомлень;
  • щомісячна графічна виписка про проведені трансакції, що надсилається Клієнтові на особистий e-mail.

 

ДЕПОЗИТНІ ПРОГРАМИ ТА ІНДИВІДУАЛЬНІ СЕЙФИ

Ми пропонуємо Клієнтам Private Banking ряд депозитних програм, котрі дозволяють реалізувати найрізноманітніші фінансові запити. Серед них -  Депозит «Преміум».   Депозит «Преміум» Для Клієнтів, які планують розмістити на депозитному рахунку БГ БАНКУ значну суму, ми пропонуємо особливі умови, що дають змогу комбінувати різноманітні депозитні умови та захистити кошти від валютних коливань. Відкриваючи депозит «Преміум», Клієнт зможете:

  • розмістити кошти на будь-який термін;
  • вибрати умови з поповненням або без поповнення рахунку;
  • вибрати форму сплати відсотків: в кінці терміну, щомісячно, авансом або з капіталізацією;
  • конвертувати валюту вкладу без перерахунку відсотків.

Індивідуальні сейфи Клієнти Private Banking отримують можливість користування індивідуальним сейфом, при цьому, вони мають змогу:

  • обрати будь-який розмір сейфу;
  • орендувати сейф на будь-який термін;
  • оформити довіреність на користування сейфом іншій особі.

БГ БАНК гарантує повне збереження майна Клієнта, а також конфіденційність інформації про Клієнта.

ПОСЛУГИ ІНВЕСТИЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

Для Клієнтів Private Banking, які розглядають можливості збереження та примноження капіталу за допомогою інструментів, що пропонують український та світові фінансові ринки капіталу. Ми створили можливості безпосередньої роботи з високопрофесійними експертами інвестиційної компанії BG Capital. Перелік продуктів та інструментів, які BG Capital може запропонувати Клієнту досить широкий і дозволяє створити індивідуальні рішення для реалізації потреб кожного Клієнта. Серед основних послуг:

  • регулярні операції з цінними паперами за дорученням Клієнта;
  • ексклюзивні інвестиційні продукти BG Capital, серед яких BGCap Top-8 Fund;
  • операції з світовими індексними фондами, серед яких iShares DJ Euro, Stoxx 50 RSX US, S&P GSCI Commodity Indexed Trust та інші.

 

Про БГ БАНК

БГ БАНК – універсальний банк, який надає повний спектр послуг для корпоративних та приватних клієнтів. З жовтня 2007р. БГ БАНК є частиною Групи Банку Грузії, якій належать 99,35% акцій фінустанови. Капітал БГ БАНКУ складає 265 млн. грн.

"Кредит-Рейтинг" довгостроковий кредитний рейтинг uaBBB; Стабільний*
"Кредит-Рейтинг" рейтинг надійності вкладів "4" (за 5-бальною шкалою)

* рейтинг оновлено 09.04.2009 р.
 

Про BG Capital

BG Capital, заснований у 2000р. як Galt & Taggart Securities, - інвестицій банк у складі групи найбільшого комерційного банка Грузії - АТ «Банк Грузії». BG Capital пропонує своїм Клієнтам повний комплекс інвестиційно-банківського обслуговування, котрий включає операції з цінними паперами, залучення капіталу шляхом боргового, акціонерного та проектного фінансування, управління активами, товарний брокеридж та консалтинг тощо. Починаючи з 2000 р. BG Capital є безумовним лідером грузинського ринку інвестиційно-банківських послуг. З 2006 р. компанія активно зміцнює свої позиції серед лідерів найбільш перспективних ринків СНД – в Грузії, Україні, Білорусі. Так, у 2008 р. BG Capital увійшов до першої п’ятірки компаній-брокерів за обсягом торгів на українському ринку, а на початку 2009 р. став лідером за обсягом торгів у Білорусі. Дізнайтеся більше про BG Capital на www.bgcapital.ge  



Версія для друку
online консультації

Офіси та банкомати


Курси валют >>

03-06-2011
USD 7.9850 8.0200
EUR 11.4200 11.7000
RUB 0.2750 0.2950
GBP 12.9000 13.4000
CHF 9.0000 9.5000
GEL 3.5000 4.8700



Контакт-центр

0-800-300-50-30*
0-44-200-09-09
*дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів безкоштовні