Нові видання "Симолоскипа"
Даниленко Василь. "Ізидора, рідна сестра Лесі Українки: від сталінських...
IV Міжнародний Фестиваль Короткометражних Фільмів Wiz-Art
26-29 травня у Львові відбудеться найбільший незалежний кінофестиваль...
репертуар театру-студії "МІСТ" на травень 2011р.
У приміщенні Культурного центру видавництва «Смолоскип»,
вул....
Наша церква – збудуємо її разом
З метою фінансового сприяння розбудові української православної церкви...
Творчий вечір Олесі Сінчук «Крила єднання»
У творчості Олесі Сінчук оживає таїна прадавніх українських звичаїв і...
Концерт державної академічної хорової капели «Дударик», до 25-ї річниці Чорнобильської трагедії
Концерт приурочений 25-ій річниці Чорнобильської трагедії 26 квітня 2011...
21 квітня о 19.00 у Київському академічному Молодому театрі відбудеться вистава «Сатисфакція»
21 квітня о 19.00 у Київському академічному Молодому театрі на Великій...
30 квітня о 19.00 у Київському академічному Молодому театрі на Великій сцені відбудеться вистава «Дон Жуан»
Сьогочасних театралів важко чимось здивувати, але це вдалося...
19 квітня о 19.00 у Київському академічному Молодому театрі відбудеться вистава «РЕхуВІлійЗОР»
Чи можна не звернути уваги на цю дивну і, здавалося б, незрозумілу назву...
Новини й афіша від artvertep.com (14.04.2011)
Цього року весна вийшла холодною. Проте кількість цікавих мистецьких...

Більше


 На сьогодні:
 Офіційні НБУ
 Готівка - Київ, банки
 Готівка - Київ, пункти обміну
 Готівка - Регіони

 Тенденції



Візьми собі і скажи нам:


Читай також:
 Версія PDA/WAP

[ Реклама ]

30.05.2011, 13:44 Чи є шанс?
Після львівських подій на поверхню спливли давно тліючі і дуже гострі процеси. Є ряд ознак, які свідчать про те, що вибудовується політична багатоходівка як з боку сил зовнішнього впливу, так і силами в Україні, які захищають своє право володіння економікою та ресурсами. Може підчас цієї колотнечі в України з’явиться шанс позбутись принизливого міжнародного патронату і нав’язливої «братньої опіки» Москви?
(43/0) Держава, Політика, Суспільство
25.05.2011, 00:55 Михайло Шевченко: “Розум на подвиг не здатний. На подвиг здатна душа”
Пропонуємо вашій увазі розмову з Михайлом Шевченком – поетом, публіцистом, громадським діячем, заслуженим діячем мистецтв України, лауреатом премій: ім. Петра Артеменка, ім. Павла Усенка, ім. Володимира Сосюри, ім. Івана Нечуя-Левицького, ім. Миколи Островського, Міжнародної премії ім. Григорія Сковороди.
(167/0) Постаті, особистості, долі, Національна ідея, Мова, Народне, Культура, Мистецтво
24.05.2011, 15:54 URBAN X наповнив вулиці посмішками
2 1 травня 2011 року у Маріїнському парку ВМГО «Центр субкультурних ініціатив «Урбан Х» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Київської міської державної адміністрації провів акцію «Посміхнись, Європо!» до Дня Європи та за традицією створив ВУЛИЧНУ ГАЛЕРЕЮ ПОСМІШОК!
(156/0) Анонси, Події, Культура, Культура, Мистецтво, Новини
22.05.2011, 01:34 Речі, що оточували Шевченка
Мольберт, ручка, перо, чорнильниця, етюдники, штамп-печатка, книги з особистої бібліотеки... Ці та інші речі, що представлені в експозиції, торкала рука великого поета 150 років тому. Сумній річниці відходу у Вічність Тараса Григоровича присвячено виставку «Жива душа поетова святая» у Національному музеї Тараса Шевченка.
(201/0) Постаті, особистості, долі, Національна ідея, Мова, Народне, Культура, Мистецтво, Людина, Особистість
22.05.2011, 01:13 IV Міжнародний Фестиваль Короткометражних Фільмів Wiz-Art
26-29 травня у Львові відбудеться найбільший незалежний кінофестиваль України - Wiz-Art 2011. Протягом чотирьох днів у Палаці мистецтв глядачі побачать тільки яскраве кіно: найпомітніші досягнення в короткометражному світі фестивальних новинок, прем’єри як студентських, так і професійних фільмів від визнаних режисерів.
(177/0) Анонси, Події, Культура, Мистецтво
20.05.2011, 01:19 Заповідне “Розточчя” - природна перлина України - викликає у декого вузьковідомчий свербіж
Подібне хіба що зустрінеш у Примор'ї на Далекому Сході, в Уссурійській тайзі. Туди теж доходив льодовик, «пригнавши» на південь бореальні види. Коли він танув, за ним з півдня прийшли південні (субтропічні) рослини (женьшень, китайський лимонник). Вийшло цікаве переплетення видів. Приміром, ялина східна, модрина сибірська як представники тайги обвиті вічнозеленими ліанами — жителями тропіків.
(160/0) Держава, Політика, Суспільство, Екологія, здоров'я
18.05.2011, 02:40 Юрій Щербак: “Люди без моралі – це смертохристи”
Є відчуття, що існує два якісно різних Юрія Щербака. Один писав до міжнародної кар'єри дипломата, другий – після. Один Щербак прагматично-приземлено вникав в українські реалії, другий Щербак отримав можливість дивитися на події з космічної висоти. Чи так?
(253/0) Постаті, особистості, долі, Людина, Особистість
18.05.2011, 01:00 Камінь спотикання для судової реформи
Незабаром виповниться рік від часу, коли Верховна Рада ухвалила Закон «Про судоустрій та статус суддів», що дав старт судовій реформі. За словами голови Вищої ради юстиції Володимира Колесниченка, нині завершено перший її етап. Однак на шляху реалізації задекларованих амбітних змін постала суттєва перешкода — відсутність коштів.
(124/0) Держава, Політика, Суспільство
15.05.2011, 01:29 Спостерігаючи за CANactions
Фестиваль – приємна штука. А от коли фестиваль ще є ефективним у соціальному просторі – то це штука вдвічі приємніша. Архітектурне бюро “Zotov & Co” вкупі з амбіційною архітектурною молоддю України та світу, за підтримки Національної спілки архітекторів України, Архітектурного клубу, ось уже вчетверте провели фестиваль «CANactions», справжню подію в архітектурному світі як Києва, так і України в цілому. Фестиваль молодіжний, бо організатори орієнтуються на майбутнє, яке зростає сьогодні в стінах архітектурних, дизайнерських та містобудівних факультетів. Сам слоган події свідчить за себе: «Архітектурний молодіжний рух у простір сучасної світової архітектури».
(228/0) Культура, Техніка, Технології, Культура, Мистецтво, Наука, Освіта
09.05.2011, 12:27 Надія Степула: “Я у пошуках головної місії людини”
Надія Степула – це людина-шлях. Є така особлива порода людей, які розкривають світ (а через нього себе) у подорожах. Нині багато хто мандрує, та від цього ближнім, як кажуть, ні холодно, ні жарко, бо їхня мандрівка не стає набутком-дарунком для інших. А от Степула…
(305/0) Постаті, особистості, долі, Культура, Мистецтво, Людина, Особистість
09.05.2011, 04:07 Червонопрапорні привиди захопили Україну
Ще 10-15 років тому 9 Травня не супроводжувалося політичною істерією і було лише одним із державних свят, важливим, та навряд чи найважливішим. А ще це було якесь людяне свято. Здавалося б, чим більше часу мине від закінчення Другої світової війни, тим меншою ставатиме ідеологічна складова Дня Перемоги, а на перший план виходитимуть уселюдські мотиви: скорбота, пам’ять про загиблих, турбота про вцілілих. Думалося, власне, що з бравурно-радянського свята 9 Травня еволюційним шляхом перетвориться на День Миру чи День Пам’яті, як і належало б у нормальній європейській країні.
(289/0) 1918-1991, Держава, Політика, Суспільство, Історія, Філософія, Релігія
29.04.2011, 21:54 Олександр Бірюков: “Я був мімом, трагіком, а став комедіантом”
На нас чекає зустріч із провідним актором Київського академічного театру «Колесо» Олександром Бірюковим, який тільки-но відсвяткував свій черговий «задьористий» ювілей, позначений цифрами 60. Ми, зрозуміло, вітаємо артиста не з кількістю років, а із здобутками, яким ще рости і рости.
(329/0) Постаті, особистості, долі, Культура, Мистецтво, Людина, Особистість
19.04.2011, 23:33 Знакова подія чи обмін ілюзіями?
«У серпні цього року світове українство з'їжджається до Києва на черговий конгрес – свій Всеукраїнський синод. Про що будемо говорити?» – з таким риторичним запитанням звертається до українського загалу у своїй публікації в УП Мирослава Роздольська, член Спілки журналістів України і Північної Америки, голова Всеамериканської громадської організації "Нова Українська Хвиля".
Якщо світовий конгрес українців зможе мобілізувати всіх українців світу на дію повернення собі ролі автохтонів в Україні, він справді буде знаковим.

(351/0) Держава, Політика, Суспільство, Наші за кордоном
08.04.2011, 11:51 Шанувати й оберігати національні святині наш обов'язок перед минулим і майбутнім
Видатний український письменник Василь Шкляр підтримав
ЗВЕРНЕННЯ Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі щодо необхідності поваги до національних символів

(425/0) Держава, Політика, Суспільство, Національна ідея, Мова, Народне
07.04.2011, 01:01 Андрій Неліпа: “В Україні річки надто розбавлені водою”
Наш гість – президент Всеукраїнського риболовного громадського об'єднання «Громада рибалок України» Андрій Неліпа. В Україні кожен третій житель є рибалкою, тож можна уявити кількість охочих поспілкуватися з паном Андрієм. Одним із завдань, спрямованих на подолання зазначених екологічних проблем, Андрій Неліпа вважає розробку й лобіювання законопроектів, які дозволяють знизити рівень браконьєрства, яке останнім часом досягло катастрофічних розмірів.
(618/0) Постаті, особистості, долі, Екологія, здоров'я, Людина, Особистість

Останні коментарі

Шкляр з захватом, смакуванням подробиць, задоволенням та гордістю за «свідомих» описує, як «патріот» рішуче вмить відрубає у п’яничка руку, коли той з запитанням: «А що це за цяцьки?», показує на тризуб? Шкляр насолоджується доблестю «наших», коли вони... ›››
Georgy | 18.05.2011, 12:42

Дуже добре, що відкриваються забуті українські імена, це збагачує Україну. Пане Госейку коли вийде книга про Деслава українською мовою. Запрршуємо Вас до Білої Церкви в гімназію №1 ... ›››
Анатолій Біла Церква історик | 17.04.2011, 12:48

"Повільний дез" - це doom-death metal, та й те, автор, видимо, не врахував емоційне насичення в якості критерію відмінності стилів. За суттю це все одно, що сплутати Патетичну сонату Бетховена з етюдом №12 Шопена. Аналіз дуже поверхневий і дуже... ›››
Максим | 09.04.2011, 21:36

Дуже гарна стаття! Мені вона мені дуже допомогла у заняттях музикою. ... ›››
Євгенія | 28.03.2011, 21:29

Днями передивлявся останні миттєвості шоу \"Танці з зірками\" і натрапив на інтерв’ю з Сергієм Сосєдовим. Його висловлювання у прямому ефірі СТБ стосовно оцінки своїх танцювальних \"талантів\" членом журі Радом Поклітару мене шокувало.... ›››
VChmyriov | 23.03.2011, 10:18

Читати далі

Аналітика

[Зареєструватися]
[Додати публікацію]
[Експорт стрічки публікацій]
 Що найбільше загрожує українським дітям?
Екологічний стан довкілля
Низький рівень медичного обслуговування
Байдужість та недостатня увага батьків
Пристрасть до алкоголю та тютюнопаління (батьків та власна)
Наркоманія
Пристрасть до електронних та мобільних пристроїв, комп'ютерних ігор
Фінансова неспроможність батьків
Низька якість освіти
Відсутність належного духовного виховання
Відсутність опіки та потрібних дій з боку держави
Цілеспрямовані дії з боку інших держав
Інше


Результати 
Попередні опитування 
Коментарі
[Обговорити на форумі]
[Запропонувати опитування]

Весь каталог сайтів (рейтинг)
Український ренесанс Бізнес Фінанси
Україномовні ресурси, що переймаються націонал-патріотичної ідеєю, культурою, традиціями, мовою; посилюють авторитет держави у світі, тощо. Завдячуючи їм, відбувається відродження України. Маєш знати героїв. Знаєш більше за нас? Додай посилання прямо зараз! Агропром Аудит Банки Безпека Будівництво і архітектура Будматеріали Взуття Енергетика Інвестиції Консалтінг і аналітика Маркетинг Меблі та деревообробка Медикаменти та медтехніка Металургія Напої Нерухомість Обладнання Одяг Перевезення Платіжні системи Поліграфія та видавництво Працевлаштування Реклама Сировина та матеріали Страхування Торгівельні установи Фондовий ринок Харчові продукти Хімічні товари Ціни
Держава Суспільство
Громадські організації Держустанови та організації Дипломатичні установи Міжнародні відносини Персоналії Політика та партії Право Українці за кордоном
Захоплення Спорт Довідкова інформація
Авто/мото Власними руками Домашні тварини Колекціонування Кулінарія Рибальство Спорт Фотографія Хоббі Афіші та квитки Календарі Мапи Перекладачі Погода Регіони України Словники
Комп'ютери Інтернет
Документація Залізо Ігри Огляди та статті Програмні продукти Українізація e-бізнес Банерні системи Веб-дизайн Оглади та аналітика Портали Пошукові ресурси Провайдери Хостінг
Техніка Технології Культура Мистецтво
e-магазини Авіація Автомобілі Електроніка Залізниця Зброя Зв'язок Машинобудування Морський транспорт Мото/велотехніка Оргтехніка Побутова техніка Технології CD/DVD/mp3/mpeg e-магазини Архітектура Виставки Живопис Звукозапис Інструменти та обладнання Кіно Література Музеї Музика та пісні Театри Традиції Фестивалі Фолькльор Фотомистецтво
Новини ЗМІ Наука Освіта
Газети Журнали Інтернет-видання Новини Радіо Телебачення Бібліотеки Біологія та зоологія Вищі учбові заклади Географія, картографія Геологія Екологія, метеорологія Історія Космос Математика Мови Незвідане Реферати та курсові Семінари та курси Середні учбові заклади Фізика Філософія Хімія
Розваги
Гумор Знайомства Клуби та казино Розважальні ресурси Чати
Подорожі Відпочинок Людина Життя
Визначні місця Виїзд за кордон Готелі Квитки Країни Міста Пансіонати та санаторії Турфірми та оператори Фотогалереї Безпека Діти та родина Домашній затишок Жінка Здоров'я Релігія Стиль Чоловік
Додати ресурс
01.06.2011, 01:26 Палац «Україна» як дзеркало українського мистецтва
В уяві шанувальників мистецтв столичний Палац «Україна» асоціюється з...
25.05.2011, 00:55 Михайло Шевченко: “Розум на подвиг не здатний. На подвиг здатна душа”
Пропонуємо вашій увазі розмову з Михайлом Шевченком – поетом, публіцистом,...
24.05.2011, 15:54 URBAN X наповнив вулиці посмішками
2 1 травня 2011 року у Маріїнському парку ВМГО «Центр субкультурних...
22.05.2011, 01:34 Речі, що оточували Шевченка
Мольберт, ручка, перо, чорнильниця, етюдники, штамп-печатка, книги з...
18.05.2011, 02:40 Юрій Щербак: “Люди без моралі – це смертохристи”
Є відчуття, що існує два якісно різних Юрія Щербака. Один писав до...

Більше



Східне кільце


Більше

[ Новини ]  

13.12, 11:31:33 
...

Більше

[ Реклама ]
Реклама від "Порталу українця"
Запрошуємо до співпраці





Оптимизація сайтів, просування сайтів і розкрутка сайтів
Idg.net.ua - професійні IT послуги - реклама в інтернеті, оптимизація сайті...
Туристична інформація про Львів
Туристична інформація про Львів. Готелі, апартаменти, хостели у Львові. Ек...
Міжнародні вантажоперевезення
Одним з основних напрямів діяльності нашої компанії "Вітал Спец Сервіс...
АССАП - рекрутингова агенція
Ассап - провідне рекрутингове агентство в Києві, надає європейський рівень ...
Українськи тканини та вироби з них
Виробник національних тканин та виробів з них, Українськи сорочки, костюми,...
Український хіп-хоп портал
Ніхто з тих, хто крутиться і шарить в даній темі не представляє хіп-хоп кул...
Сайт Львівських матусь
На сьогоднішній день, Інтернет став одним з головних джерел інформації, що ...
Психотерапевт Тетяна Наталіч
Тетяна Наталіч - досвідчений психотерапевт у Києві. Надає послуги індивідуа...


Більше


Вибрані
УРОК
Чайка Спас
Каталог україномовних сайтів
ТехноПобут
Союз укр. молоді Мурмана

Усі друзі та партнери



Реклама від "Порталу українця"
Запрошуємо до співпраці


Про мiсто Ужгород. Ви знайдете тут переважно старі зображення міста з приватної колекції старих листівок (1893 — 1950) та сучасні фото. Інші цікаві матеріали, як от стара мапа та марки Ужгорода "Свій до Свого по Своє " - традиційне web-коло та спільна доброчинна акція небайдужих українців. Не питай, що держава зробила для тебе. Подумай - що ти зробив для держави?
Українська мова: вчора, сьогодні, завтра. Шляхи подолання зневаги до українського слова. Методи відстоювання мовної незалежності. Думки, поради Україна-Польща

  Умови використання та цитування матеріалів сайту
  Авторські права
  Застереження
© AnViSer 2004-2009.  Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає банерообмінна мережа
Hosting by hostBe.net