This version of the page http://www.unicredit.com.ua/view.services_premiu/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-04. The original page over time could change.
UniCredit Bank в Україні
 
Головна > Послуги > Фізичним особам > Преміум картки
Детальніше про наші
продукти
Преміум картки
MasterCard Gold
MasterCard Platinum
Visa Gold
ШАНОВНИЙ КЛІЄНТ!

Пропонуємо Вам кредитну картку преміум класу MasterCard Gold або MasterCard Platinum від UniCredit Bank. Шановані в світі картки премуім класу обов’язково стануть Вам у нагоді за кордом і в Україні, оскільки окрім відновлювальної кредитної лінії від UniCredit Bank вони включають у себе перелік міжнародних і локальних дисконтних програм і привілеїв. Картки MasterCard Gold та MasterCard Platinum забезпечать Вам комфорт та підкреслять Ваш статус.

Додаткова картка до карткового рахунку
Починаючи з 22 липня 2009 року Ви зможете надати доступ до свого карткового рахунку членам Вашої сім’ї або будь-якій іншій особі за допомогою випуску додаткової картки до рахунку.
 
Для Вашої зручності всі операції за додатковою карткою, як і за основною, будуть відображатись у Вашій виписці по рахунку та в системі UniCredit он-лайн. Крім того, основний держатель отримуватиме смс-повідомлення по факту здійснення кожної операції за додатковою карткою, якщо основний держатель підключений до цієї послуги.
 
Держатель додаткової картки зможе розраховуватись у торгово-сервісній мережі, в мережі Інтернет та повноцінно користуватися банкоматами в Україні та за кордоном, включаючи зняття коштів за українськими тарифами у 16 країнах Європи (за картками системи MasterCard). Готівкові операції у касі банку для додаткових держателів обмежені.

 

 

Беріть від життя більше, про все інше потурбуємося ми. Уже понад 100 років UniCredit Bank пропонує професійні послуги у грошових справах для 40 мільйонів клієнтів у 22 країнах світу.

За додатковою інформацією звертайтеся до інформаційного центру
Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів безкоштовні, працює цілодобово.