ПАТ «ОКСІ БАНК» є універсальною фінансово-кредитною установою, що обслуговує суб’єктів господарської діяльності та фізичних осіб.

З часу початку роботи в жовтні 2008 року банк веде прибуткову діяльність, виконує всі економічні нормативи, а також норматив обов’язкового резервування, що встановлені та контролюються Національним банком України. Банк своєчасно здійснює всі розрахунки за зобов’язаннями клієнтів. Для юридичних осіб банк пропонує надання кредитів, гарантій та поручительств, факторинг, відкриття та обслуговування поточних рахунків та депозитів у національній та іноземній валютах, касове обслуговування, перевезення цінностей та інкасацію коштів, купівлю-продаж цінних паперів за дорученням клієнтів. Для фізичних осіб – прийом комунальних та інших платежів, здійснення переказів з поточних рахунків, обслуговування переказів міжнародних платіжних систем, валютно-обмінні операції, операції з банківськими металами, продаж ювілейних та колекційних монет, оренду індивідуальних сейфів та ряд інших банківських продуктів і послуг.

Головний офіс банку розташований у центрі Львова. Засновниками банку є група фізичних та юридичних осіб-резидентів України. Правління банку та колектив сформовано з фахівців банківської справи з багаторічним досвідом роботи в різних комерційних банках. Банк активно розвивається – за короткий час вступив у Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Асоціацію УкрСВІФТ, приєднався до систем міжнародних грошових переказів Western Union, MoneyGramm, PrivatMoney, Аверс, Анелік та ін., до міжнародної платіжно-інформаційної системи SWIFT, вступив у міжнародну платіжну систему MasterCard Worldwide та у Національну систему масових електронних платежів (НСМЕП) як емітент та еквайр, Асоціацію українських банків та Асоціацію банків Львівщини, відкрив відділення у Львові, Хмельницькому, Харкові та Києві, точки продажу у Хмельницькому, Івано-Франківську, Луцьку, Рівному та Харкові. Готується відкриття відділень в Одесі, Вінниці, Ужгороді та інших обласних центрах України.

Той факт, що ОКСІ БАНК почав свою діяльність у складних умовах осені 2008 року, свідчить про те, що він має значний потенціал для подальшого розвитку та зростання. Зазвичай, новий банк викликає настороженість та недовіру, але зараз нове ім’я не є недоліком, швидше – перевагою. Підтвердженням цього стала перемога в конкурсі «Банк року 2009 по версії журналу «Банкиръ» серед банків IV групи в номінації «Найкращий банк по наданню послуг для населення». В 2010 році ОКСІ БАНК знов став переможцем ІІ національного конкурсу «Банк року 2010 по версії журналу «Банкиръ» серед банків IV групи в номінації «Банк року з високим рівнем відкритості і прозорості бізнесу».

Банк має ліцензію НБУ № 247 від 7 липня 2010 р. та Свідоцтво учасника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб № 200 від 29.07.2010 р. Додаткова інформація про ФГВФО.

Обов’язкова інформація

ОСНОВНІ ПОСЛУГИ БАНКУ

  • кредити для юридичних та фізичних осіб;
  • надання гарантій та поручительств;
  • факторинг;
  • прийом депозитів у національній та іноземних валютах;
  • розрахунково-касове обслуговування та оформлення довідок про стан рахунку;
  • обслуговування зовнішньоекономічної діяльності;
  • перевезення цінностей та інкасація коштів;
  • оренда індивідуальних сейфів;
  • прийом комунальних та інших платежів;
  • перекази з поточних рахунків;
  • операції з банківськими платіжними картками (БПК) платіжних систем НСМЕП (Україна) та MasterCard Worlwide (міжнародна);
  • валютно-обмінні операції та обмін зношеної валюти;
  • операції з банківськими металами (купівля-продаж, розміщення на депозит та відповідальне зберігання), а також продаж ювілейних та ін. монет;
  • прийом та обслуговування переказів міжнародних систем Western Union, MoneyGram, Anelik, Аверс, PrivatMoney та ін.