This version of the page http://www.bea.com.ua/?p=sst (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-02. The original page over time could change.
BEA - Business Education Alliance Главная страница
 

  • Русский
  • English

 

 

 

Главная страница

BEA - Бизнес Образовательный Альянс

Внимание!

Верховна Рада України ввела обов'язкову фінзвітність ПАТ, банків і СК за міжнародними стандартами!

12 травня 2011 г., Верховна рада ввела обов'язкове складання фінансової звітності публічними акціонерними товариствами, банками і страховими компаніями за міжнародними стандартами.

За ухвалення в цілому відповідного законопроекту №8194 «Про внесення змін до деяких законів України з питань бухгалтерського обліку», розробленого Кабінетом міністрів, проголосували 253 депутати за мінімально необхідних 226, повідомляє агентство "Українські новини".

Документ передбачає, що ПАТ, банки, Страхові компанії, а також підприємства, які здійснюють госпдіяльність у галузях, перелік яких установлюється урядом, складають фінзвітність за міжнародними стандартами.

Решта підприємств самостійно визначають доцільність застосування міжнародних стандартів для складання такої звітності.

Документ визначає визначення "міжнародні стандарти фінзвітності" і визначає порядок застосування таких стандартів.

Уряд вважає, що складання і подання ПАТ, банками і СК фінзвітності за міжнародними стандартами підвищать упевненість інвесторів в якості інформації про їх господарську діяльність.

Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування, крім підпунктів 3 і 4, пункту 1 та пункту 2 цього Закону, що набирають чинності з 1 січня 2012 року.

Цьому Закону треба пройти підписання Президентом України і опублікування.

 


 

Последние новости компании:
 
24 февраля 2011 года состоялось открытое заседание Клуба "Финансы с удовольствием" на тему: "Оценка базнеса или сколько стоит фирма".
 
6 декабря 2010 года состоялось торжественное открытие Представительства IFA (Institute of Financial Accountants, Великобритания) в Украине.
 
20 октября 2010 года состоялся мастер-класс для членов АПАУ.
Ближайшие бизнес-тренинги

NEW
!!!
Приглашаем Вас провести незабываемую неделю в Лондоне и посетить международную церемонию награждения IFA! Скачать подробную программу поездки Вы можете по ссылке.

NEW!!! 26-27 мая состоится уникальный семинар на тему: Организация налогового учета на предприятии: совмещение положений Налогового кодекса и НП(С)БУ

Внутренний аудит

Международные стандарты финансовой отчетности (МСФО)

 

 

Все предыдущие новости компании 
доступны в архиве.

Расписание, стоимость, программу тренингов и другую информацию 
читайте в разделе "Тренинги".

 
BEA: Развитие и совершенствование знаний и навыков по управлению бизнесом. Международное бизнес образование с BEA - получите европейский сертификат образования уже сегодня!

Барышникова Е. Н., директор «Business Education Alliance»