This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6187.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-01. The original page over time could change.
Компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» підвела підсумки 2009 року | Lanos SENS
о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» підвела підсумки 2009 року

18 Января 2010
Початок нового року вже традиційно став часом, коли компанії оцінюють свою діяльність за рік, що пройшов. А якщо врахувати, що 2009-ий рік був, м’яко кажучи, непростим, то всі удачі та складнощі сприймаються по-іншому. Всі радощі стають великими перемогами, ну а певні невдачі стають безцінним досвідом, який в подальшому дозволить компанії стійко переносити складнощі.

 

Якщо аналізувати рік, що пройшов, стає очевидним, що позитивних моментів було набагато більше, ніж негативних. Так, за 12 місяців 2009-року, компанія, які входить до складу Української Автомобільної Корпорації, продовжувала розвиватись, презентувати новинки і звичайно ж робила все, щоб  в Україні ставало все більше щасливих автовласників.
За підсумками минулого року, до десятки лідерів продаж увійшли дві моделі брендів, які представляють «АвтоЗАЗ-сервіс». Такого хорошого показника не біло навіть в 2008-ому році. З одного боку – це свідчення популярності цих автомобілів. З іншого, це показник того, що компанії намагались зберегти доступність цих моделей. Ці всі слова про моделі Ланос, СЕНС та Славута. В 2009-ому році моделі Ланос та СЕНС зберегли свої позиції, захистивши титул «Абсолютний лідер продажів», і змогли втримати перше місце в своєму класі. Друга позиція в класі В, також дісталась моделі, яку представляє компанія  «АвтоЗАЗ-Сервіс» - на другому рядку розмістилась Славута.
Кожний 10-ий покупець в Україні, стали власником нового автомобіля, однієї з моделей бренду ЗАЗ. Не залишився в минулому році без уваги «народний» автомобіль, який враховуючи підсумки 2009-ого року, все такий же популярний. В рамках щорічного «Столичного Авто шоу» був презентований «зелений» Ланос, який відповідає екологічним стандартам Євро-4.
Якщо говорити про плани компанії на цей рік, без сумнівів клієнти не залишаться без прем’єр та новинок.

Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Вигравай Lanos!

17 Мая 2011

Завітайте до найближчого дилерського підприємства ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційного представника бренду ЗАЗ – та скористайтеся нагодою стати учасником РОЗІГРАШУ автомобіля ЗАЗ Ланос!

ЗАЗ Lanos – 5 років лідерства!

15 Апреля 2011

У мережі дилерських підприємств ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» - офіційного представника бренду ЗАЗ – під час акції можна придбати найпопулярнішу на ринку України модель з набором найнеобхідніших опцій у кредит строком до семи років та ставкою 5,5% річних, заплативши відразу тільки 10% вартості автомобіля!

Весняні найвигідніші умови кредитування на ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens

22 Марта 2011

Цієї весни й без того доступні автомобілі ЗАЗ стали ще ближчими до споживача. Можете переконатися у цьому особисто:

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab