Система дистанційного навчання "Прометей"


головна сторінка
абітурієнту · контакти

Бібліотека

Бібліотека інституту розміщена у двох кімнатах:

Каталоги та картотеки бібліотеки розміщені у читальному залі.

Бібліотека інституту має найбільш повні в регіоні фонди вітчизняної та іноземної літератури з питань державного управління та місцевого самоврядування. Бібліотечний відділ постійно отримує видання Світового Банку, Європейського Союзу, НАТО, Інституту відкритого суспільства, Мережі інститутів і шкіл державного управління країн Центральної та Східної Європи (NISPAcee), Програми SIGMA, Організації економічного співробітництва та розвитку (OECD).

У бібліотеці інституту в достатній кількості представлені методичні вказівки з підготовки курсових, дипломних і магістерських робіт слухачів та студентів, які містять вимоги до їх написання та захисту й відповідають за змістом Галузевим стандартам вищої освіти.

Фонд бібліотеки нараховує більше 32 000 примірників, із яких 22134 примірників навчальної літератури та 5338 примірників наукової літератури. Бібліотека отримує 85 найменування періодичних видань українською та російською мовами та 4 найменування періодичних видань англійською і французькою мовами.