This version of the page http://www.ukrcensus.gov.ua/ukr/gr/diarg.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-31. The original page over time could change.
Всеукраїнський перепис населення | Cтатево-вікова піраміда населення України        Увага ! Сайт знаходиться у стадії формування та наповнення
  Державний комітет статистики України       
Новини
Мета перепису
Нормативно-правова база
Методологічні засади
Конфіденційність даних
Банк даних
Історична довідка
Міжнародний досвід
Корисні посилання
  





Головна |

Cтатево-вікова піраміда населення України

    Для можливості подальшого перегляду пропонуємо ознайомитись із нашими рекомендаціями.

   Пропонуємо Вашій увазі динамічну статево-вікову піраміду населення України, у якій відображено інформацію щодо населення України за період з 1990 року. Дані представлено з часовим інтервалом в один рік у межах усіх вікових груп.

    Подання статистичних даних здійснюється із застосуванням мови масштабованої векторної графіки SVG (Scalable Vector Graphics). Формат SVG був введений консорціумом W3C у 1999 р. як відкритий стандарт для опису двовимірних графічних зображень у XML в інтерактивних аплікаціях, що використовують векторну графіку на web-сторінках.

   Для перегляду запропонованої інформації на Вашому комп'ютері необхідно встановити спеціальне програмне забезпечення для підтримки та перегляду графічних форматів SVG.

   Для перегляду статево-вікової піраміди населення України у динаміці необхідно встановити спеціальне програмне забезпечення для підтримки та перегляду графічних форматів SVG.
    Пропонуємо вільно доступний для користувачів Windows пакет Adobe SVG Viewer (збережіть пакет на Ваш комп'ютер та інсталюйте його (ZIP,2 300KB)).
   Перегляд піраміди можливий у середовищі браузера Microsoft Internet Explorer (рекомендуємо - Microsoft Internet Explorer (IE) версії 5.0 та вище).
   Продовжити перегляд
Головна    Населення України  |  Демографічний паспорт   
© Держкомстат України, 2009-2011
Адміністратор сайту
Всі права на матеріали належать Державному комітету статистики України 
та охороняються законом України "Про авторське право і суміжні права".
При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
Карта сайту Контакти Довідкова інформація Головна По русски In English Українською