This version of the page http://www.rex.ua/?pid=53&newsid=1067 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-31. The original page over time could change.
Новости компании Евроиндекс на REX :: REX 2010
Организатор Выставочный центр При поддержке
отраслевых ассоциаций







Информационный партнер

Новости

28 вересня відбулось відкриття міжнародних виставок REX 2010 та T-REX 2010

Динозаври REX та T-REX за будь-яких погодних, економічних та політичних умов гостинно зустрічають український рекламний світ новинками, яскравими подіями та акціями, креативними ідеями, запальним настроєм та дружньою атмосферою. Завдяки ініціативності компаній-учасників створювались виставки набагато жвавіше й веселіше, що позначилось і на зростанні експозицій, і на розмаїтті цікавих заходів. Цього року REX, як ніколи, активно запрошував гостей виключно засобами Інтернету і знайшов багато нових друзів у соціальних мережах, тому бажаємо учасникам та відвідувачам знайти усіх віртуальних «френдів» і плідно попрацювати на виставках!

28 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулось відкриття чотирнадцятої міжнародної виставки реклами, маркетингу та мас-медіа REX 2010 і четвертої міжнародної виставки технолосгій, обладнання та матеріалів для виробництва реклами T-REX 2010, організаторами яких виступає компанія «Євроіндекс».

У експозиціях REX 2010 та T-REX 2010 206 компаній-учасників з України, Литви, Польщі, Туреччини демонструють найсучасніші «залізо» та «софт» галузі — рекламні, маркетингові та PR-технології, обладнання, товари та послуги — загалом 351 торговельну марку. Виставка REX презентує наступні напрямки: Pro (рекламно-сувенірна продукція, поліграфія, рекламні послуги), Outdoor (виготовлення і розміщення зовнішньої реклами), Event (організація спеціальних заходів і шоу, BTL-послуги), Internet (майданчики, реклама, технології), цього року доповнений новою тематикою «Мобільний маркетинг». Технології, обладнання та матеріали для виробництва реклами представлено на території T-REX. Чиста виставкова площа REX 2010 та T-REX 2010 складає 2 250 кв. м — на 22% більше, ніж у 2009 році.

Новинки REX та T-REX концентрує на одному майданчику зона для презентацій REX Presentation.

Однією з «фішок» REX 2010 є презентація нового альтернативного логотипу України — Magnetic U — роботи-переможця Всеукраїнського конкурсу для молодих художників і дизайнерів DESIGN TOMORROW «Україна — бренд», організатор якого — дизайн-бюро KARANDASH.

Спеціальна галерея в зоні REX Presentation демонструє широкий спектр можливостей використання логотипу Magnetic U — принти, сувенірну продукцію, 3D-конструкції, партнером у виготовленні яких виступила Асоціація виробників та імпортерів рекламних сувенірів України. Одразу після запуску проекту на REX усі бажаючі зможуть безкоштовно скачати усю атрибутику з сайту www.ukraine-attracts.com та самостійно виготовити продукт с новими українськими символами на власний смак.

«Зуб даю!» — назва ще однієї нової акції REX. Цього року оргкомітет виставки дарує Палеонтологічному музею ім. Академіка В.А. Топачевського справжній зуб кархародонтозавра — африканського T-REX-а, що мешкав 93 – 97 млн. років тому у Марокко, на півночі пустелі Сахари. До цього моменту жоден музей нашої країни не міг похвалитися наявністю скам’янілих залишків «стародавніх ящерів», адже в Юрський період, що увійшов в історію як ера динозаврів, територію України, на жаль, укривали води океану.

У другий день роботи REX відбудеться урочиста реєстрація рекорду України за участю представників «Книги рекордів України». Компанія «Еней», провідний український виробник рекламно-сувенірної продукції, вирішила довести, що вітчизняні щоденники — найякісніші у світі та виготовила найбільший в країні щоденник-гігант, який представлено на стенді компанії.

Програма REX University традиційно насичена актуальними та корисними заходами:
- Спеціально для маркетинг-директорів, керівників рекламних, PR-, BTL-, Event-агентств у перший день роботи REXу Києво-Могилянська Бізнес-Школа організує унікальний захід — конференцію «Управління маркетингом від kmbs».

- Дні інтернет-реклами під егідою Української асоціації інтернет-реклами, що об’єднають Школу інтернет-реклами та Інтернет-форум.
- З доповіддю про брендинг та презентацією найбільшої в Росії та Східній Європі міжнародної конференції HiBrand 2010 «Споживчий брендинг» виступатиме провідний російський експерт А. Пуртов, генеральний директор компанії ArtGraphics.ru, видавець та головний редактор журналу Identity, член
Гільдії маркетологів Росії.

Також відбудуться:
- Конференція PRO Event.
- PR-форум «НЕО PR: змінюючи реальність».
- Конференція Marketing Drive.
- Маркетолог 2.0. RealTimeInterview.
- Маркетинговий практикум «megaМаркетіус».
- Конференція «Маркетинг в Україні: стратегії виживання та розвитку».
- 7-а міжнародна науково-практична конференція «Маркетингові дослідження: інструменти та технології».

Останній день REX University оголошено Днем студента, на заняттях якого авторитетні спеціалісти-практики рекламно-маркетингового ринку України розкажуть про рекламу те, про що студенти ніколи не зможуть дізнатися на лекціях.

Цього року вперше на REX усі бажаючі зможуть отримати повну програму заходів виставки на власний мобільний телефон завдяки Bluetooth-технологіям, розгорнутим у павільйоні виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» Агентством мобільного маркетингу SMS 1.

Питання працевлаштування рекламістів та маркетологів допоможе вирішити Центр кар’єрної інформації REX HR, організований на виставках спільно з компанією HeadHunter::Ukraine. Працювати на виставках плідно та комфортно дозволить Бізнес-зона, де гості і учасники виставок зможуть призначати зустрічі, проводити переговори, відпочивати за чашкою кави або чаю.

Відпочити від ділових переговорів та доповідей гуру і відірватись по повній дозволить новий шоу-проект REXу — REX'оманія, концерт сучасної музики в стилі поп-рок (живий звук), серед учасників якого — Washingtones, «Метрополітен», «Відповідь to be», «Ін Тим», Twisters, Don't Panis, Fake Elagance, Pollock та інші.

Про поточні новини виставок REX 2010 та T-REX 2010 можна довідатись в Інтернеті на сайтах www.rex.ua та www.t-rex.ua.

Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс», e-mail: klishina@eindex.kiev.ua, тел.: (44) 461-9303, (67) 509-7016.



28.09.2010

 

Пресс-релизы

Начало REX-эволюции!!!

Благотворительный марафон «Помни» в память о Чернобыльской катастрофе

На круглом столе МАМИ объяснили, почему стоимость промо-персонала будет расти

Нужен билет на выставку? Просто отправь SMS!

«Евроиндекс» подписал Кодекс мобильного маркетинга

Все новости

1994 – 2011 «Евроиндекс»