This version of the page http://usps.parlament.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-30. The original page over time could change.
Українська Школа Політичних Студій
RSS
логін:
пароль:
Мережа школи: Блоги

Хорольський Роберт

2010-11-22 00:53:37

Хорольський Роберт

2010-11-19 03:00:55

Хорольський Роберт

2010-11-19 03:00:39

Хорольський Роберт

2010-11-19 03:00:13



Хмарка тегів



Проект здійснюється
за підтримки:


Нашi партнери:





Про Школу Діяльність Спільнота УШПС Події і новини Ресурси Нові програми
Анонси подій

ВІДКРИТО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ПРОГРАМИ ОСОБИСТІСНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ПОЛІТИЧНИХ СТУДІЙ 2011 РОКУ

УШПС оголошує набори на Програми особистісного розвитку 2011 року. Набір учасників вже відкрито! Нижче Ви можете ознайомитися з детальною інформацією по кожній програмі, датами проведення заходів та умовами участі.



Новини Школи

2011-04-29

МАРИНА СТАВНІЙЧУК: "...Є ВСІ ПІДСТАВИ ГОТУВАТИ ВИБОРЧИЙ КОДЕКС" (КЛУБ УШПС, 28 КВІТНЯ 2011 РОКУ)

28 квітня ц. р. відбувся Клуб Української школи політичних студій. Гість - Марина Ставнійчук - Радник Президента України - Керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента України. Доповідач зазначила, що наразі "...є всі підстави готувати виборчий кодекс", але також потрібно правильно розуміти його цінність. Пані Марина наголосила на важливості відповідності міжнародним стандартам у сфері виборів, підкресливши, що вже наразі проведена величезна робота - створено державний реєстр виборців, звісно постають питання щодо якості та постійного онлайн-режиму, але перші кроки вже зроблено. Випускники мали можливість почути бачення модернізації правової системи, у процесі якої, на думку Марини Ставнійчук, дуже важливими є питання підняття та поглиблення рівня політичної та правової культури, механізми легітимізації основного закону держави, ролі Венеціанської Комісії, що поставила під великий сумнів діяльність державної системи), звернення уваги на проблему дефіциту легітимності.

2011-04-14

13 КВІТНЯ ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ КЛУБУ УШПС

13 квітня 2011 року відбулась чергова зустріч Клубу УШПС, гостем якої став сертифікований тренер та викладач Української школи політичних студій Ігор РАК. Учасникам клубу було презентовано програму «ПЕРЕГОВОРИ: МИСТЕЦТВО НІЧНИХ ВОЇНІВ».

2011-04-05

ВИПУСКНИЦЯ УШПС ТЕТЯНА ПЕЧОНЧИК ОТРИМАЛА НАУКОВИЙ СТУПІНЬ КАНДИДАТА ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК

Випускниця Української школи політичних студій Тетяна Печончик захистила кандидатську дисертацію і отримала науковий ступінь кандидата філологічних наук. Тема дисертації: «Концепт «свобода слова» в сучасному українському мас-медійному дискурсі».

2011-04-03

ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ КЛУБУ ШКОЛИ

31 березня 2011 року відбулась чергова зустріч Клубу УШПС, гостем якої став сертифікований тренер та викладач Української школи політичних студій Ігор РАК.


Фотогалерея

Всі фотографії


Українська школа політичних студій - це спільна Програма Лабораторії законодавчих ініціатив та Ради Європи, започаткована у 2005 році з нагоди десятиріччя вступу України до цієї міжнародної організації.

Місією Школи є формування, навчання, інтелектуальна та інформаційна підтримка, а також ціннісне орієнтування української мережі лідерів.

Діяльність УШПС включає проведення щорічної Національної програми з 4 навчальних сесій (в Україні та м.Страсбург), низки тематичних зустрічей, зокрема, в межах Клубу Школи, міжнародних заходів та навчальних візитів для учасників і випускників, а також організацію додаткових освітніх модулів на базі Школи.

Ми об’єднуємо представників політичної сфери та державної служби, бізнес-середовища, медіа-спільноти, громадської діяльності та академічних кіл з усієї України.

Ми ставимо за мету створення форуму для діалогу між людьми, які орієнтовані на успіх, поділяють загальноєвропейські цінності та прагнуть змін у різних сферах суспільного життя.

Ми використовуємо інноваційні освітні підходи, які сприяють формуванню об’єктивного розуміння світових та українських реалій, а також спрямовані на професійний розвиток учасників.

Повна стаття

Пiдписатися на новини
Адреса:
Телефон:
вул. Нижній Вал 33, офіс 8
м. Київ, 04071
тел:   +38 044 531 37 68
факс:+38 044 425 25 33